Argentínában

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 18., csütörtök 10:13
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. december 17., szerda 23:05
hát mert azok vakon vannakRemy írta: Mondják a barcások és a Realosok.nem tudom Pécs, milyen hely a többihez képest ilyen téren, de itt amikor szóba kerül az aranylabda, akkor mennek a köpködések, hogy Iniesta, Xavi, Robben, Neuer, Suarez, DM miért nem kap labdát, amikor brutál jól tolják.
Ismerőseim szerint egyáltalán nincs ekkora szakadnék.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 17., szerda 22:51
Mondják a barcások és a Realosok.csabi* írta: mert ez egy ilyen korszak, most csak 2 olyan arc van aki jóval többet tesz mint a kortársai, régebben azért nagyobb volt a verseny, több volt a klasszis
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. december 17., szerda 22:43
mert ez egy ilyen korszak, most csak 2 olyan arc van aki jóval többet tesz mint a kortársai, régebben azért nagyobb volt a verseny, több volt a klasszisMarci77 írta: Hogyne értenémEz a bajom. Hogy nekik lesz 100,míg Ronaldonak,Zidanenak,Dinhonak mennyi van. Ibra,Henry,Raúl stb. klasszisoknak meg nincs. Sajnálom azért
![]()
Persza azért örülök,hogyha CR ha már a legjobb jelenleg,azt a legnagyobb klubban teszi.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. december 17., szerda 22:23
Hogyne értenémEl Unico írta:ADe egyszerűen ők letesznek az asztalra kb tízszer többet,mint más. Vagy amíg egy csapat örül,ha egy szezonban lőnek 40-50 gólt,addig ők egymaguk szereznek annyit. Érted? Senki,meg sem közelíti őket. Akkora a szakadék Messi és CR után,hogy hihetetlen...Remélem 4-4 lesz és ott vége. Örömteli hogy van két ilyen játékos de sokszor már a tököm tele van hogy mindenhol mindig csak róluk van szó. (még ha nem is érdemtelenül.) Igaz,kevesebb szerintem most a karakter,mint 10 éve.
4-4 után jöhetne már más
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 17., szerda 22:21
És az a durva, hogy ennek ellenére sokan nem nekik adnák. Amit meg is értenék, ha a gólok mellé nem jönnének a kupák, mert a random, semmitérő gólokra én sem adnék, még akkor sem, ha egyéni díj. Mert, ha lenne egy olyan játékos, aki kevesebb gólt lő (de azért nem elenyésző), és a csapatának a húzóembere, és év végén kupát, kupákat emel a magasba, akkor oké, legyen, kapja meg.El Unico írta: De egyszerűen ők letesznek az asztalra kb tízszer többet,mint más. Vagy amíg egy csapat örül,ha egy szezonban lőnek 40-50 gólt,addig ők egymaguk szereznek annyit. Érted? Senki,meg sem közelíti őket. Akkora a szakadék Messi és CR után,hogy hihetetlen...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. december 17., szerda 22:17
De egyszerűen ők letesznek az asztalra kb tízszer többet,mint más. Vagy amíg egy csapat örül,ha egy szezonban lőnek 40-50 gólt,addig ők egymaguk szereznek annyit. Érted? Senki,meg sem közelíti őket. Akkora a szakadék Messi és CR után,hogy hihetetlen...Remélem 4-4 lesz és ott vége. Örömteli hogy van két ilyen játékos de sokszor már a tököm tele van hogy mindenhol mindig csak róluk van szó. (még ha nem is érdemtelenül.) Igaz,kevesebb szerintem most a karakter,mint 10 éve.
4-4 után jöhetne már más
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. december 17., szerda 22:13
Remélem 4-4 lesz és ott vége. Örömteli hogy van két ilyen játékos de sokszor már a tököm tele van hogy mindenhol mindig csak róluk van szó. (még ha nem is érdemtelenül.) Igaz,kevesebb szerintem most a karakter,mint 10 éve.El Unico írta:Remélem kitart 4-4-ig. Megérdemli,hogy legalább egyenlítsen. Viszont az 5-4 CR javára annyira távolinak tűnik,hogy szinte elérhetetlen cél. Az azt jelenti,hogy sorozatban 4-szer kell megnyernie... még legalább 2 csúcs év kell neki. És már 30 éves...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 17., szerda 22:12
Nem kell sorozatban négy év, mert Messi már nem nyer több Aranylabdát.El Unico írta:Remélem kitart 4-4-ig. Megérdemli,hogy legalább egyenlítsen. Viszont az 5-4 CR javára annyira távolinak tűnik,hogy szinte elérhetetlen cél. Az azt jelenti,hogy sorozatban 4-szer kell megnyernie... még legalább 2 csúcs év kell neki. És már 30 éves...
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 17., szerda 22:10
4-4 lesz és mindenki bekussol. És még azt mondom, hogy oké legyen, de a 4-4 mindenképp jöjjön össze. Utána jön a Jesé (El Unico írta:Remélem kitart 4-4-ig. Megérdemli,hogy legalább egyenlítsen. Viszont az 5-4 CR javára annyira távolinak tűnik,hogy szinte elérhetetlen cél. Az azt jelenti,hogy sorozatban 4-szer kell megnyernie... még legalább 2 csúcs év kell neki. És már 30 éves...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. december 17., szerda 22:07
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 17., szerda 22:02
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. december 17., szerda 21:58
HozzászólásSzerző: fanático » 2014. december 17., szerda 21:43
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 17., szerda 20:37
Hagyjuk meg a barcának az ilyen brleakadt és azért stb..dobta magát Gól.Jóltette.remélem sok ilyen lesz még hagy szívja a fogát a sok marha,amikor nincs rá ok akkor savazzák,akkor adjon rá okot.Mike írta:ezt is Cé fogja nyerni![]()
amugy így többszöri megnézésre...mindenki a kézre figyel, de nem lehet h CR bal sarka akadt bele a védő térdébe, ettől földberúgott és elbotlott? Kéne más kameraállás is, de ebből a szögből simán elképzelhető h volt kontakt, és azér esett el. Már csak azér is fura, mert ha azt akarja eljátszani h visszahuzták akkor nem előrefelé esikfeltételezve ugye h nagy színész
![]()
persze az nem vitás h attól még talpon lehetne maradnide ha ez volt az oka, és a bíró is ezt látta akkor fújtak már le ilyet.
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. december 17., szerda 19:18
HozzászólásSzerző: Limaten » 2014. december 17., szerda 19:02
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. december 17., szerda 8:37
Jah azert mondom,meglepettm. Nyilatkozatokat mostanaban annyira nem olvastam. Csak amik itt lettek idezve.Realista24 írta:Sehol, az majd az eredményhirdetés után lesz nyilvános.Marci77 írta:Hol lehet megnezni,hogy ki kire szavazott? Eddig senkiet se lattam
Csak aki beszél a sajtóban, azét lehet tudni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 17., szerda 8:27
Sehol, az majd az eredményhirdetés után lesz nyilvános.Marci77 írta:Hol lehet megnezni,hogy ki kire szavazott? Eddig senkiet se lattam
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. december 17., szerda 8:26
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem