VanillaSky írta:amit a 30+-os szűklátókörű korosztály fúj kórusban.
Látom az általánosítás az megy, a "begyöpösödöttek" tudják ezt be korodnak? Egyébként van egy olyan érzésem, hogy téged még ezek a begyöpösödöttek tartanak el vagy legalábbis tartottak el az elmúlt 1-2 évet leszámítva. Vagy óvoda után önellátóvá váltál?
Tévedés, nem általánosan értem. Akkor úgy írom, hogy világos legyen: minél idősebb a korosztály, annál gyakoribb ez az általánosító, demagóg vélemény. Elismerem, hogy ebbe bele lehetett kötni, nem ment át jól, amire céloztam, sorry. Természetesen sokan vannak, akik máshogy gondolkodnak, pl. szüleim is 50esek és mostanában kaptak rá a tabletre, smart tv-re és jól is teszik.
cart írta:
Ebből is látszik, hogy milyen torz a mai társadalom. Ha esetleg valami ismeretlenhez lenne random egy kedves szavam, akkor egyből idióta vagyok...
Kerlon írta:Jaja, pont ez az. Manapság már nem tudsz egy szép csajt felszedni a villamoson, mert akkor tuti, hogy defektes vagy.
Szőrszálhasogatás lvl99
CS0ki írta:Mondjuk ez is "hitvita" kérdése, hogy mi torz, mi nem. Miért kéne ismeretleneknek beszélniük egymással, mitől lenne az normális? Nem igazán vannak olyan alaptézisek, amik alapján megmondható lenne, hogy mi jó és mi nem. Maradnak a kultúrális, vallási, társadalmi, stb. normák, szokások.
+1. Te valahogy mindent úgy tudsz leírni, hogy nem lehet belekötni, döbbenet.
Realista24 írta:Miért kell átmenni személyeskedő stílusba?
Úgy éreztem, még nem lőttem túl a célon, nem tudtam máshogy ezt kifejezni, mennyire távol áll tőlem a véleménye. Próbálom finomabban.
cart írta:És akkor mennyiben más például ezen a fórumon beszélgetni? Itt talán nem idegenek vannak?
Jaj. Ide azért jönnek az emberek, mert szeretnének beszélgetni a Madridról és egyéb dolgokról. A metróra nem azért ülnek fel, hogy veled beszéljenek.