Jaj..My God, hányszor és hány helyen olvastam én már ezt. Érdekel akkor, hogy mi a normális kommunikáció? Naponta órákat itt eltölteni és 10K+ hsz-t írni normális kommunikáció (és a stílusról, "szép magyarról" még nem is beszéltünk..), üzenni az ismerősöknek skype-on meg már "nem normális". Vannak érveid is, vagy csak ezek a demagóg gyökérségek, amit a 30+-os szűklátókörű korosztály fúj kórusban. Tényleg érdekel.hehe írta:amennyire leépült a magyar társadalom agyilag a plázáktól, valóságsóktól, facebooktól és minden ilyen baromságtól, én nem állnék meg a vasárnapi zárásnál, én lekapcsoltatnám a picsába a mobilhálózatokat is heti egy napra, meg a mobilnetet is offotatnám, hogy a sok gyökér legalább megpróbáljon egymással is kommunikálni normálisan, talán egy gyenge összetett mondatot szépen magyarul megfogalmazva.
belépek a metrora, mindenki a gagyi mobilját nézi, mint egy fos zombi.
Egyetértek Csokival, mégis mit nézzen? Olvashat, de aki csak 3 megállót megy, mire előveszi a könyvet már csukhatja össze.Szerinted csak facebook news feedet meg faszságokat lehet a telefonon olvasni? Vagy te érdeklődni szoktál a melletted ülő ismeretlen emberek napjairól? Gondolom nem néz creepnek senki.
Ez progapanda szöveg, valóságalapja vajmi kevés. Ha viszont ezt komolyan gondolod, próbáld meg Észak-Koreát, ott nincsen az embereknek mobiljuk és multik sincsenek.hehe írta:persze, hogy nem tetszik amerikának meg a nyugatnak a magyar nemzeti felfogás, mert így nem kapják meg a multikon keresztül a sok pénzecskét a magyar dolgozók munkájából.