Pepe - 3

Archívum

Mi lenne Pepe sorsa, ha rajtad múlna?

A szavazás 2014. október 8., szerda 9:44-kor befejeződött.

Eladnám egy normális ajánlatért
8
15%
Továbbra is kezdő lenne
11
20%
Harmadik számú védőt csinálnék belőle
35
65%

Szavazatok száma: 54

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

Re: Pepe - 3

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. december 16., kedd 22:51

R.M.C.F írta:Nem érdekelnek,nem olvasom őket,már többször is írtam,a labdarúgást szeretők zöme,ehhez a játékhoz olyan vak mint steve wonder.
Ezért mondom hogy nem segít rajta. Aki ért valamelyest hozzá, eddig is elismerte, aki hülye, azon meg nem segít egy ilyen cikk, inkább csak olaj a tűzre. Különösen a fészbúkos NSO cikk alatt érdemes olvasgatni őket :(
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. december 16., kedd 22:45

Nem érdekelnek,nem olvasom őket,már többször is írtam,a labdarúgást szeretők zöme,ehhez a játékhoz olyan vak mint steve wonder.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. december 16., kedd 22:38

Elég jól jellemzi az NSO közönségét....Azok az "érvek", istenem :fpalm:

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. december 16., kedd 22:32

R.M.C.F írta:Örülök az NSO-s cikknek,ideje volt már ezt a manust kiemelni,bár itt a szabálytalanságokról van szó,de mint minőség kiemelkedő.

Ja,az NSO.s Hegyi Dánielnek ment előtte két nappal egy levelem,amiben kértem a cikket...... :D :D

Megkaptam tőle karácsonyra....szeretem ha az igazság a felszinre kerül.
Sokat nem segít rajta.... Kommenteket nézted?
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 16., kedd 22:24

R.M.C.F atvette az uralmat az NSO felett :mrgreen:

Na de en is orulok az ilyen cikkeknek. :agree:

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. december 16., kedd 20:30

Örülök az NSO-s cikknek,ideje volt már ezt a manust kiemelni,bár itt a szabálytalanságokról van szó,de mint minőség kiemelkedő.

Ja,az NSO.s Hegyi Dánielnek ment előtte két nappal egy levelem,amiben kértem a cikket...... :D :D

Megkaptam tőle karácsonyra....szeretem ha az igazság a felszinre kerül.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. december 14., vasárnap 13:55

Regebben rengeteg rossz meccsunk volt, olyan szeriak mint amilyenek a portugaloknak volt a vb csoportban. Foleg, ha let fontossago az adott meccs, na ilyenkor jott elo Ramos v Pepe durvabb enje. Jelenleg minden ok a csapat termeli a gyozelmeket, meg szoros meccsunk sincs...szerintem ez is kozre jatszhat.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 14., vasárnap 13:31

Nekem azért még mindig van pár félelmem Pepevel szemben. Kétségkívül remek a védőmunkája, de még mindig van egy csomó rossz tulajdonsága. Színészkedésekből látni a legtöbbet, de sok szituációban sem vagyok nyugodt miatta. Pl. a VB-n is feleslegesen ment oda Müllerhez. Nyugodtabbnak kéne lennie. Ez mondjuk Ramosra is sok esetben igaz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. december 14., vasárnap 13:31

Az a 2 az inkább 22,olvastam őket. De hagyjuk,nem érdekes,és nem is fontos ez.A mondandóm hitelessége meg pláne nem érdekel kinek számára felel meg,általában nem felel meg,igy sok erőfeszitést nem teszek ezekért.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 14., vasárnap 13:25

R.M.C.F írta:Bocs de nem írtam fel a neveket,ha nem haragszol.
Nem haragszom, csak úgy hitelesebb lenne. :) Én arra emlékszem, hogy szinte kivétel nélkül mindenki azt írta, hogy nem szabad eladni, akik Varane mellett állnak, azok is 3. számú középhátvédként számolnának vele. De ez, hogy "hálaistennek nem a fórumtársak igazolnak, mert már régen eladták volna a legjobbunkat" pusztán provokáció, és szerintem értelmetlen 2 ember miatt általánosítani ha 20 mást mond. :)

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. december 14., vasárnap 13:17

Bocs de nem írtam fel a neveket,ha nem haragszol.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 14., vasárnap 13:15

R.M.C.F írta:Hála isten nem a fórumtársak igazolnak,mert már régen eladták volna az egyik legjobbunkat
Ki adta volna el? Én csak arra emlékszem, hogy sokan Varane-t képzelik el a kezdőben Ramos mellett, nem Pepe-t.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. december 14., vasárnap 13:07

Pepe, a tiszta játék példaképe Szerző: Csabi Dátum: 2014.12.14, 11:34 Forrás: marca.com Pepe fejben rendbe rakta magát az évek alatt, és ez a játékán is nagyban meglátszik. A Liga BBVA 40 első számú középső hátvédje közül a portugál az egyetlen, aki még nem kapott sárga lapot, és mindössze 5 alkalommal volt szabálytalan a 15 forduló alatt. A 31 éves védő alig követ el szabálytalanságot, és amikor elkerülhetetlen, akkor sem durva. Egy olyan játékostól, akit a durvaság szinonimájaként kezelnek a futballban, ez egy igazán lenyűgöző statisztika. Pepe csak a focira figyel, és a játéka szemmel láthatóan nyugodtabb és letisztultabb lett az elmúlt években. Pepe hússzal kevesebb szabálytalanságot követett el a ligában idén, mint partnere, Sergio Ramos, aki már 5 sárga lapnál jár (emiatt kellett kihagynia az Almeria elleni mérkőzést). Ahogy azt a legutóbbi bajnokin is lehetett látni, Pepe fizikailag is toppon van. Ennek köszönhetően játéka na Forrás: Madridom.hu
Nem csak a szabályosságban a legjobb,hanem a védekező munkában is,a legjobb védőnk,és a liga egyik hanem a legjobb védője.
Hála isten nem a fórumtársak igazolnak,mert már régen eladták volna az egyik legjobbunkat,aki szépen csendben(a média lefelé nyomása,hiba kinagyitása,minőség elhallgatása)a negativ kép mellett is ki tudott emelkedni a többi közül.

Bravo öreg,mindig is Te voltál a legjobb.

Szeretném ezt már ramosról elmondani :-@ :-@

phys
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Modric

HozzászólásSzerző: phys » 2014. december 14., vasárnap 12:41

Ha már pepe és a lapok:

http://bleacherreport.com/articles/2299 ... ramming-UK

Idén a ligában még sárgája sincs, ötször szabálytalankodott.
Ramos 25 szabálytalanság 5 sárga lap.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. december 12., péntek 12:03

Pepito 2011. dec 17 óta nem kapott piros lapot. akkor is dupla sárgával szórták ki a sevilla ellen mikor 6-2re nyertünk.

Pure World Class Pepe. :salute: :salute:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. december 12., péntek 11:57

Sastre írta: Nem hiába mondják róla, hogy hentes... bár nem csak húst osztogatott :D
Jó, de kik mondják? Nincs a világon olyan csapat, ahol ne lenne kezdő. Ha holnap Pepe kijelentené, hogy a barcában akar játszani, azonnal az összes barca drukker elfelejtené a hentes dolgot, és azzal jonnének, hogy Pepe a világ egyik legjobbja a posztján. Határozott és kellően kemény. Pont amilyen egy jó hátvéd. A pályán ha úgy tetszik meg kell félemlíteni az ellenfél támadóit, hadd csináljanak a gatyájukba amikor Pepe áll velük szemben :lol:

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2014. december 12., péntek 11:53

A Real Madrid portugál válogatott hátvédje, Képler Laveran Lima Ferreira, ismertebb nevén Pepe 9.000 kilogramm ételt vásárolt a Madrid szomszédságában lévő Las Rozasban élő hátrányos helyzetű családok részére “karácsonyi ajándék” gyanánt. Pepe nem csak saját zsebéből állta 200 famíliának az élelmiszert, de részt vett annak kiosztásában is.
Nem hiába mondják róla, hogy hentes... bár nem csak húst osztogatott :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 1., hétfő 17:08

tü tü elb*sszok mindenkit :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 22., szombat 14:45

32-33 évesen visszavonul és köszöni szépen, klub szinten szép karrier lehet az övé.
Dehogy vonul vissza ennyi idősen. :) Konkrétan most februárban lesz 32.szerintem még ezen kívül úgy két szezon van benne nálunk, aztán megy vissza Portugáliába.
Jelenleg még nincs nála fizikai visszaesés, ki tudja, hogy ez mikor jön elő. A középső védők azért egész sokáig el tudnak lenni, bár Pepének elsősorban a fizikai adottságok az erősségei, és szerintem egy komolyabb lassulás nála komoly visszaesést jelentene a teljesítményében, rutinnal meg ésszel nem tudná ezeket olyan szinten pótolni.
A következő szezontól szerintem már a Varane-Ramos kettős lesz a fix kezdő, de Pepe is kap majd elég szerepet.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 22., szombat 14:07

wZoLee7 írta:Ha utolsó éveiben nagyon akar kaszálni akkor City...ha inkább az eredmények érdeklik marad. Szépen lassan padra szorul, de még úgy is bőven kap lehetőséget. Régóta itt van, szeretik, ismeri a dörgést. 32-33 évesen visszavonul és köszöni szépen, klub szinten szép karrier lehet az övé.
Így van.De még utánna simán irány amerika,hogy még egy kicsit gyarapítsa a bankszámlát,amit simán meg is érdemel.
Az hogy mennyire alulértékelt...nálam még mindig top5 védő...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Vissza: