Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!erre számítottam, hogy ez egy lazább évadzáró lesz, mert megkaptuk azt az igazán évadzárós feelinget a 9. részben.
hát nehéz lesz megint várni egy rakat időt, mire kijön a következő évad

Boky írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!remélem azért azt nem fogják mutatni, ahogy robb nyakára rávarrják szürke szél fejét.ferni írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!most tényleg nem akarlak itt bántani, de ha már a könyvből spoilerezel és nem a sorozatból, akkor írd már oda, vagy old meg máshogy légy szíves.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Boky írta 9.rész után, miután lelőtt egy dolgot a mostani részből, mert szerinte úgyse lesz benne, aztán mégis.... tehát Boky az előző héten írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de ha ennyire zavar, hogy leírtam valamit, ami valószínűleg a sorozatban nem jelenik meg, és a könyvben is csak pletyka szinten említették, akkor ha megírod a címed, küldök egy csomag zsepit.
és látod Boky?.... erről beszélek, lazán leírtad ezt a szürke szél fejét ráteszik Robb fejére sztorit a könyvből és elég szar volt nézni azt a részt... talán meg is lepődtem volna, vagy valahogyan hatott volna rám az a rész, de így, hogy előre lelőtted....