Mai napig lerúgom a tv-t a helyéről, ha azt meglátom...meg a fejes is tetszett nekem.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 16., kedd 20:23
Mai napig lerúgom a tv-t a helyéről, ha azt meglátom...meg a fejes is tetszett nekem.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 16., kedd 20:15
Hát igen ez az Owen-Nedved-Schevchenko-Cannavaro aranylabda ha jó helyen kötnek ki akkor szerintem senki sem fanyalogna utólag.alexoxladjackoxi írta: Henry helyett meg Nedved és Shevchenko nyerte meg. Egy aranylabdát simán érdemelt volna Titi.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 16., kedd 20:14
Na, itt jön ki az elfogultság, durván.Szerintem sokkal labdaügyesebb volt, mint Raúl,
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. december 16., kedd 20:12
Nagyon igazad van. Mit számít, hogy kinek milyen a felépítése? Így teremtette az Isten, így lett Thierry Henry és ez is kellett ahhoz, hogy kivételes játékos válljon belőle. Szerintem sokkal labdaügyesebb volt, mint Raúl, de főleg, mint RvN.Kerlon írta:Szerintem mind 3 csúcskategória volt, de mind 3 más stílust képviselt. Henry volt egyénileg talán a legkiemelkedőbb, hála az "atléta" felépítésnek.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. december 16., kedd 20:08
Henry helyett meg Nedved és Shevchenko nyerte meg. Egy aranylabdát simán érdemelt volna Titi.nmate írta:Lovotechnikaja az 10 volt, kétségtelen. Nagyon jó focista volt, ezen is kár vitázni. De nem volt pl. Aranylabdás szinten, míg Raúlnak volt olyan éve, amikor hozta azt. Helyette meg megnyerte az a fogyatékos Owen. Na az a focista holt átlagos volt, szóval voltak itt rosszabb aranylabda szavazások is
Amugy szerencsére a focisták tudását nemszamok alapján rangsorolják. R9 meg mas kategória, őt nen lehetett utánozni. Karriertoro sérülés utan is a legjobb volt.
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. december 16., kedd 19:31
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. december 16., kedd 19:21
ő nálam simán veri henryt, nistelrooyt és valahova raúl mellé tennémpalesz77 írta:Eto'ot én csak a Barcas elfogultság miatt ítélem top csatárnak?Vagy most kizárólag a 2000-es évek elejéről beszélünk? Mert akkor ő még valóban nem volt ott nagyon, de utána a szűk elit része volt szerintem posztján a kameruni.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 16., kedd 19:19
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 16., kedd 19:18
Én csak Ibrát mondanám.Ő az aki 2006 óta akorszak legjobb 9ese.Benzemát nem tudom csatárnak nevezni, imádom a játékát nagyon bírom a palit, de ő nem egy klasszikus 9es.Suarez meg hozott 2 nagyon jó évet a Liverpoolban,de ahhoz,hogy egy Korszakos csatárnak mondjam nekem több kell mint 2 év,majd meglátjuk katalánéknál mit alkot és akkor lehet róla szó.Marky írta:benzema és suarez mellett ibra említhető még az elődökhöz méltónak.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 16., kedd 19:16
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 16., kedd 19:05
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. december 16., kedd 18:57
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 16., kedd 18:04
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. december 16., kedd 17:55
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 16., kedd 17:52
Nem vitatom,kinek hogy...Az mindenféleképpen vitathatatlan,hogy Henry a 2000-es évek egyik legjobb csatára volt.De nem a legjobb.Ronaldo jobb volt,sőt,a legjobb,ezzel azért egyet érthetünk.(tudom,hogy nem nekem írtad, de azért válaszolok néhány dologra!)
Ezért írtam, hogy más, hogy ha mit nézünk képességekben Recoba is nagyon ott volt, de az Interben több mint 200 meccs alatt rúgott 72 gólt, ez azért nem hasonlítható Henryhoz, Rvn meg gólok terén volt ott Hnry mellett, de képességekben messze elmaradt tőle!Raul egy más kérdés, ott szerintem mindenki döntse el, hogy melyik játékosnak a stílus tetszett jobban!
Ha a statisztikákat nézzük akkor szerintem azért nem akkora túlzás Henryt a kétezres évek legjobb csatárának nevezni!
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 16., kedd 17:51
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. december 16., kedd 17:44
Nem szoktam a statisztikákat nézegetni, de én úgy emlékszem, hogy összességben a kétezres években Henry jobban termelt mint Ronaldo...Aztán lehet, hogy tévedek!Ha a statisztikákat nézzük akkor szerintem azért nem akkora túlzás Henryt a kétezres évek legjobb csatárának nevezni!
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. december 16., kedd 17:35
tehat jobb volt r9-nel?BBarni írta:nem akkora túlzás Henryt a kétezres évek legjobb csatárának nevezni!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. december 16., kedd 17:33
(tudom,hogy nem nekem írtad, de azért válaszolok néhány dologra!)Szebben játszotta a focit,az kétségtelen,de gól átlagban kb egy kategória volt.Persze ha nem az arsenal meghatározó embere lett volna,nyilván te is racionálisabban itélnéd meg.Rault meg azért tartom jobbnak,mert kis túlzással kétszer annyi gólt rúgott mint Henry.Itt szigorúan a csatár teljesítmémyt veszem alapul,,bár stílusban sem volt alávalóbb a spanyol.
Recoba meg sztm nem kp volt,inkább fals kilences,Vieri mögött az interben,csak akkor még ezt nem így hívták.
Az meg barokkos túlzás,hogy a kétezres évek legjobb csatára Henry lett volna,tudtommal akkor még Ronaldo aktív volt...
Botlábúnak hívni egy RvN-t,az meg blődség.Unalmas már ez a nagyképű,szemellenzős,csakazersenal szöveg....
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 16., kedd 17:17
Szebben játszotta a focit,az kétségtelen,de gól átlagban kb egy kategória volt.Persze ha nem az arsenal meghatározó embere lett volna,nyilván te is racionálisabban itélnéd meg.Rault meg azért tartom jobbnak,mert kis túlzással kétszer annyi gólt rúgott mint Henry.Itt szigorúan a csatár teljesítmémyt veszem alapul,,bár stílusban sem volt alávalóbb a spanyol.Érdekes, hogy néhányan botlábúakhoz hasonlítják. Persze majd Nistelroy-yal van egy szinten...
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem