GT37 írta:R24, a te kezed van ebben?...

Nem, egyébként más is írta, hogy kapott ilyet...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 16., kedd 16:40
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. december 16., kedd 16:39
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. december 16., kedd 16:30
lassan már abba is beleszólnak, hogy mit csinálj a szabadidődben...milyen érv ez a bezárás mellett?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. december 16., kedd 16:17
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. december 16., kedd 16:12
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 16., kedd 16:05
És ha elveszti a munkáját a törvénynek köszönhető leépítések kapcsán? Akkor is jó lesz?Toti írta: nekem van.
hétfőtől - vasárnapig.
2 hétig folyamatosan, majd harmadik hétvégéje szabad. azaz 19 nap zsinórban majd 2 nap szabad.
úgy, h nem fiatal ráadásul. úgy, h unokákat 1 kezén megtudja számolni hányszor látja.
igen is kibaszott jó, h lesz egy vasárnapja basszameg. 1 nap szabadnapja a 7ből.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. december 16., kedd 15:54
Valaki onkent vallalja a rabszolgasorsot, 2014-ben azert meglepo. Persze kicsit inverz a helyzet, mert eddig elviselte, hogy dolgoztattak 19 napon keresztul ami tvellenes, de most bizik egy masik torvenyben. Holott ezen az alapon a fonoke vasarnapra behivhatja disznek az uzlet ele vagy ejszakara biztonsagi ornek, ismerosod menni fog onkent es dalolva.Toti írta:nekem van.Zsombor írta: Ismerőseim, rokonaim köréből nem érint senkit ez a döntés, de ilyenkor nem tudom megőrizni a hidegvérem. Hát ki a ***** érdekel hogy otthon lehet a családjával egy vasárnapi napon, mikor veszélybe kerül a munkahelye, a megélhetősége?Hogy lehet ezt felhozni pro érvként, mikor több tízezren kerülnek utcára?
![]()
hétfőtől - vasárnapig.
2 hétig folyamatosan, majd harmadik hétvégéje szabad. azaz 19 nap zsinórban majd 2 nap szabad.
úgy, h nem fiatal ráadásul. úgy, h unokákat 1 kezén megtudja számolni hányszor látja.
igen is kibaszott jó, h lesz egy vasárnapja basszameg. 1 nap szabadnapja a 7ből.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. december 16., kedd 15:43
nekem van.Zsombor írta: Ismerőseim, rokonaim köréből nem érint senkit ez a döntés, de ilyenkor nem tudom megőrizni a hidegvérem. Hát ki a ***** érdekel hogy otthon lehet a családjával egy vasárnapi napon, mikor veszélybe kerül a munkahelye, a megélhetősége?Hogy lehet ezt felhozni pro érvként, mikor több tízezren kerülnek utcára?
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 16., kedd 15:23
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2014. december 16., kedd 15:22
A trafikok sorsa sokáig kétséges volt: Lázár János és Szatmáry Kristóf fideszes képviselők korábban beadtak egy módosító indítványt, mely a törvény hatályát a trafikokra is kiterjesztette volna, később aztán a dohányboltokat a kivételek közé sorolták. Az elfogadott egységes bizottsági módosítóba viszont aztán végül mégsem kerültek a kivételek közé a dohányboltok, vagyis a tilalom rájuk is vonatkozik.Realista24 írta:De vonatkozik.a tarfikokra pedig természetesen nem vonatkozik ez a remek ötlet..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 16., kedd 15:12
De vonatkozik.a tarfikokra pedig természetesen nem vonatkozik ez a remek ötlet..
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2014. december 16., kedd 15:09
bizony, nem lesznek. 6-22ig lehet nyitva max bármi kivéve a pékségek amik 5tőlkelemen.istvan írta:Az csak engem zavar, hogy ha jól értelmezem, nem lesznek non-stoppok a Tescok???
Vagy valamit nagyon benéztem.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. december 16., kedd 14:59
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 16., kedd 14:57
Mondjuk az ismerősöd a hülye, megmondták anno, hogy aki nem tudja fizetni a tandíjat, az keressen új beállítottságot magának, és menjen olyan szakra, ami ingyenes..h3x0r írta:Nekem tobb olyan tavolibb ismerosom is van, akik suli mellett hetvegen csak azert dolgoznak, mert a szulok nem tudjak fizetni a teljes tanulmanyaikat, ok lehet nem orulnenek annyira a vasarnapi zarvatartasnak.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 16., kedd 14:45
Ne magadból indulj ki, hogy ilyen jó fej vagy, és még családod is van.Realista24 írta: Akkor is marad idő vásárolni, a 0-24-es hipermarketek világában. De egyébként akkor bevásárol a család másik tagja. Az meg már igen extrém eset lenne, ha anyuka és apuka is heti hatszor 12-őt dolgoznának. Meg a heti munkaidő is szabályozva van, stb., ez összetettebb dolog.
A döntés hatására kíváncsi leszek.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. december 16., kedd 14:43
Anno mennyi ejszakai tescot nyomtunk egyetem mellett, na ez is megszunt vagy esetleg koltseggatekonyan bevilagithatjak a hipereker a 8-10 arufeltoltonek.Realista24 írta:Akkor is marad idő vásárolni, a 0-24-es hipermarketek világában. De egyébként akkor bevásárol a család másik tagja. Az meg már igen extrém eset lenne, ha anyuka és apuka is heti hatszor 12-őt dolgoznának. Meg a heti munkaidő is szabályozva van, stb., ez összetettebb dolog.Valóban, inkább kényelmi döntés. De mi van ha 6x12 órázol? Mondjuk 8-tól 8-ig
A döntés hatására kíváncsi leszek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 16., kedd 14:42
Akkor is marad idő vásárolni, a 0-24-es hipermarketek világában. De egyébként akkor bevásárol a család másik tagja. Az meg már igen extrém eset lenne, ha anyuka és apuka is heti hatszor 12-őt dolgoznának. Meg a heti munkaidő is szabályozva van, stb., ez összetettebb dolog.Valóban, inkább kényelmi döntés. De mi van ha 6x12 órázol? Mondjuk 8-tól 8-ig
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 16., kedd 14:41
Nekem tobb olyan tavolibb ismerosom is van, akik suli mellett hetvegen csak azert dolgoznak, mert a szulok nem tudjak fizetni a teljes tanulmanyaikat, ok lehet nem orulnenek annyira a vasarnapi zarvatartasnak.cart írta:Annyiból pozitív ez a döntés, hogy sokaknál vasárnapi program, hogy elmennek vásárolni, vagy a plázába nézelődni. Így akkor esetleg elmennek inkább kirándulni, vagy valami értelmeset csinálnak helyette. Másrészt meg aki boltban dolgozik, annak biztos jó, hogy van egy fix nap, amikor otthon lehet a családjával.
HozzászólásSzerző: BBCKPH » 2014. december 16., kedd 14:40
hisz az állam dolga a polgároknak megmondani, hogy vasárnap plázázni megy, vagy kirándulni..cart írta:Annyiból pozitív ez a döntés, hogy sokaknál vasárnapi program, hogy elmennek vásárolni, vagy a plázába nézelődni. Így akkor esetleg elmennek inkább kirándulni, vagy valami értelmeset csinálnak helyette.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. december 16., kedd 14:39
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem