(tudom,hogy nem nekem írtad, de azért válaszolok néhány dologra!)Szebben játszotta a focit,az kétségtelen,de gól átlagban kb egy kategória volt.Persze ha nem az arsenal meghatározó embere lett volna,nyilván te is racionálisabban itélnéd meg.Rault meg azért tartom jobbnak,mert kis túlzással kétszer annyi gólt rúgott mint Henry.Itt szigorúan a csatár teljesítmémyt veszem alapul,,bár stílusban sem volt alávalóbb a spanyol.
Recoba meg sztm nem kp volt,inkább fals kilences,Vieri mögött az interben,csak akkor még ezt nem így hívták.
Az meg barokkos túlzás,hogy a kétezres évek legjobb csatára Henry lett volna,tudtommal akkor még Ronaldo aktív volt...
Botlábúnak hívni egy RvN-t,az meg blődség.Unalmas már ez a nagyképű,szemellenzős,csakazersenal szöveg....
Ezért írtam, hogy más, hogy ha mit nézünk képességekben Recoba is nagyon ott volt, de az Interben több mint 200 meccs alatt rúgott 72 gólt, ez azért nem hasonlítható Henryhoz, Rvn meg gólok terén volt ott Henry mellett, de képességekben messze elmaradt tőle!Raul egy más kérdés, ott szerintem mindenki döntse el, hogy melyik játékosnak a stílus tetszett jobban!
Ha a statisztikákat nézzük akkor szerintem azért nem akkora túlzás Henryt a kétezres évek legjobb csatárának nevezni!
Botlábú meg tény, hogy egyik sem volt, nagyon nem!