OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 16., kedd 16:40

:lol:
Nem, egyébként más is írta, hogy kapott ilyet...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. december 16., kedd 16:39

R24, a te kezed van ebben?... :lol:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. december 16., kedd 16:30

milyen érv ez a bezárás mellett?
lassan már abba is beleszólnak, hogy mit csinálj a szabadidődben...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. december 16., kedd 16:17

miért nem mondják meg nyíltan hogy mit akarnak. mindenki maradjon otthon vasárnap és szaporodjon. legyen ki szavazzon a jövőben is rájuk. adom az a kommentet miszerint aki elment vasárnap plázázni az majd mostantól kirándulni fog? milyen érv ez a bezárás mellett? meg most olvasom csak hogy 0-24-es tesco sem lesz. ez is biztos nagyon ba..ta a csőrüket hogy valaki éjjel ment nagybevásárlásra vagy hajnalban. mindenki menjen vasárnap ki egy meccsre a családdal. azok az igazi programok. új stadion. foci az nincs, viszont mindent az adófizetők álltak. de persze a stadinokhoz lehetőleg M7-M0-M1-en menjünk miután befizettük kocsinként az 5000 forintot....
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. december 16., kedd 16:12

De gyerekek...a munkanélküliségtől nem kell tartani...azt mondta a vezír, hogy 4 év múlva mindenki dolgozni fog. Igaz, hogy minimálbérnél is kevesebbért sepreget majd, de dolgozik :roll: :kivagyhe:

Kiváncsi vagyok, hogy akik emiatt bukják a munkahelyüket, mennyire értékelik majd a szabad vasárnapot...

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 16., kedd 16:05

Toti írta: nekem van.
hétfőtől - vasárnapig.
2 hétig folyamatosan, majd harmadik hétvégéje szabad. azaz 19 nap zsinórban majd 2 nap szabad.
úgy, h nem fiatal ráadásul. úgy, h unokákat 1 kezén megtudja számolni hányszor látja.
igen is kibaszott jó, h lesz egy vasárnapja basszameg. 1 nap szabadnapja a 7ből.
És ha elveszti a munkáját a törvénynek köszönhető leépítések kapcsán? Akkor is jó lesz?

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. december 16., kedd 15:54

Toti írta:
Zsombor írta: Ismerőseim, rokonaim köréből nem érint senkit ez a döntés, de ilyenkor nem tudom megőrizni a hidegvérem. Hát ki a ***** érdekel hogy otthon lehet a családjával egy vasárnapi napon, mikor veszélybe kerül a munkahelye, a megélhetősége? :| Hogy lehet ezt felhozni pro érvként, mikor több tízezren kerülnek utcára? :ozil:
nekem van.
hétfőtől - vasárnapig.
2 hétig folyamatosan, majd harmadik hétvégéje szabad. azaz 19 nap zsinórban majd 2 nap szabad.
úgy, h nem fiatal ráadásul. úgy, h unokákat 1 kezén megtudja számolni hányszor látja.
igen is kibaszott jó, h lesz egy vasárnapja basszameg. 1 nap szabadnapja a 7ből.
Valaki onkent vallalja a rabszolgasorsot, 2014-ben azert meglepo. Persze kicsit inverz a helyzet, mert eddig elviselte, hogy dolgoztattak 19 napon keresztul ami tvellenes, de most bizik egy masik torvenyben. Holott ezen az alapon a fonoke vasarnapra behivhatja disznek az uzlet ele vagy ejszakara biztonsagi ornek, ismerosod menni fog onkent es dalolva.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. december 16., kedd 15:43

Zsombor írta: Ismerőseim, rokonaim köréből nem érint senkit ez a döntés, de ilyenkor nem tudom megőrizni a hidegvérem. Hát ki a ***** érdekel hogy otthon lehet a családjával egy vasárnapi napon, mikor veszélybe kerül a munkahelye, a megélhetősége? :| Hogy lehet ezt felhozni pro érvként, mikor több tízezren kerülnek utcára? :ozil:
nekem van.
hétfőtől - vasárnapig.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 16., kedd 15:23

Én úgy értettem a nem vonatkozik, hogy a kivételezés nem vonatkozik, tehát hogy zárva kell lenniük.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2014. december 16., kedd 15:22

Realista24 írta:
a tarfikokra pedig természetesen nem vonatkozik ez a remek ötlet..
De vonatkozik.
A trafikok sorsa sokáig kétséges volt: Lázár János és Szatmáry Kristóf fideszes képviselők korábban beadtak egy módosító indítványt, mely a törvény hatályát a trafikokra is kiterjesztette volna, később aztán a dohányboltokat a kivételek közé sorolták. Az elfogadott egységes bizottsági módosítóba viszont aztán végül mégsem kerültek a kivételek közé a dohányboltok, vagyis a tilalom rájuk is vonatkozik.
http://index.hu/gazdasag/2014/12/16/kisker/
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 16., kedd 15:12

De vonatkozik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2014. december 16., kedd 15:09

kelemen.istvan írta:Az csak engem zavar, hogy ha jól értelmezem, nem lesznek non-stoppok a Tescok???
Vagy valamit nagyon benéztem. :hmmm:
bizony, nem lesznek. 6-22ig lehet nyitva max bármi kivéve a pékségek amik 5től :lol:

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. december 16., kedd 14:59

Az csak engem zavar, hogy ha jól értelmezem, nem lesznek non-stoppok a Tescok???
Vagy valamit nagyon benéztem. :hmmm:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 16., kedd 14:57

h3x0r írta:Nekem tobb olyan tavolibb ismerosom is van, akik suli mellett hetvegen csak azert dolgoznak, mert a szulok nem tudjak fizetni a teljes tanulmanyaikat, ok lehet nem orulnenek annyira a vasarnapi zarvatartasnak. :coffee:
Mondjuk az ismerősöd a hülye, megmondták anno, hogy aki nem tudja fizetni a tandíjat, az keressen új beállítottságot magának, és menjen olyan szakra, ami ingyenes.. :lol: Vagy diákhitel! :D
(Édes istenem, milyen országban élek én.. :fpalm: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2014. december 16., kedd 15:00-kor.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 16., kedd 14:45

Realista24 írta: Akkor is marad idő vásárolni, a 0-24-es hipermarketek világában. De egyébként akkor bevásárol a család másik tagja. Az meg már igen extrém eset lenne, ha anyuka és apuka is heti hatszor 12-őt dolgoznának. Meg a heti munkaidő is szabályozva van, stb., ez összetettebb dolog.

A döntés hatására kíváncsi leszek.
Ne magadból indulj ki, hogy ilyen jó fej vagy, és még családod is van. :mrgreen:
Lényegtelen, írtam, inkább kényelmi szempontok merülnek itt fel.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. december 16., kedd 14:43

Realista24 írta:
Valóban, inkább kényelmi döntés. De mi van ha 6x12 órázol? Mondjuk 8-tól 8-ig
Akkor is marad idő vásárolni, a 0-24-es hipermarketek világában. De egyébként akkor bevásárol a család másik tagja. Az meg már igen extrém eset lenne, ha anyuka és apuka is heti hatszor 12-őt dolgoznának. Meg a heti munkaidő is szabályozva van, stb., ez összetettebb dolog.

Anno mennyi ejszakai tescot nyomtunk egyetem mellett, na ez is megszunt vagy esetleg koltseggatekonyan bevilagithatjak a hipereker a 8-10 arufeltoltonek.

szerk: 6-22 R31 nem kell mar kislattyogni ejszaka sehova. Aludjal vagy abajgasd az asszonyt vagy kirandulj esetleg egy ejfeli mise belefer. Tenyleg a templomra ez nem vonatkozik?:-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VanillaSky 2014. december 16., kedd 14:48-kor.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 16., kedd 14:42

Valóban, inkább kényelmi döntés. De mi van ha 6x12 órázol? Mondjuk 8-tól 8-ig
Akkor is marad idő vásárolni, a 0-24-es hipermarketek világában. De egyébként akkor bevásárol a család másik tagja. Az meg már igen extrém eset lenne, ha anyuka és apuka is heti hatszor 12-őt dolgoznának. Meg a heti munkaidő is szabályozva van, stb., ez összetettebb dolog.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 16., kedd 14:41

cart írta:Annyiból pozitív ez a döntés, hogy sokaknál vasárnapi program, hogy elmennek vásárolni, vagy a plázába nézelődni. Így akkor esetleg elmennek inkább kirándulni, vagy valami értelmeset csinálnak helyette. Másrészt meg aki boltban dolgozik, annak biztos jó, hogy van egy fix nap, amikor otthon lehet a családjával.
Nekem tobb olyan tavolibb ismerosom is van, akik suli mellett hetvegen csak azert dolgoznak, mert a szulok nem tudjak fizetni a teljes tanulmanyaikat, ok lehet nem orulnenek annyira a vasarnapi zarvatartasnak. :coffee:

BBCKPH

HozzászólásSzerző: BBCKPH » 2014. december 16., kedd 14:40

cart írta:Annyiból pozitív ez a döntés, hogy sokaknál vasárnapi program, hogy elmennek vásárolni, vagy a plázába nézelődni. Így akkor esetleg elmennek inkább kirándulni, vagy valami értelmeset csinálnak helyette.
hisz az állam dolga a polgároknak megmondani, hogy vasárnap plázázni megy, vagy kirándulni..

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. december 16., kedd 14:39

Ha szabad, akkor egyertelmu a javaslat celja. Nem holmi idiota Kdnps vagyalom a szabad vasarnaprol, senkit nem erdekel ez. Hanem allami vdelem a hazai tulajdonu kisboltoknak. A gond csak az, hogy tizedannyi valasztekot biztosit 20%al dragabban. A masik baromsaguk meg a piac tobbi napon kiegyenlito hatasarol szinten igazi unortodox elgondolas. Remelem Matolcsy oktatni fogja a varban. Bar igaz ami igaz jol illeszkedik a munkajukba ez a javaslat, szefos kulonitmeny.

szerk: 6*12 papiron nem letezo fogalom, szoval nincs is!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VanillaSky 2014. december 16., kedd 14:40-kor.

Vissza: