Nekem tobb olyan tavolibb ismerosom is van, akik suli mellett hetvegen csak azert dolgoznak, mert a szulok nem tudjak fizetni a teljes tanulmanyaikat, ok lehet nem orulnenek annyira a vasarnapi zarvatartasnak.cart írta:Annyiból pozitív ez a döntés, hogy sokaknál vasárnapi program, hogy elmennek vásárolni, vagy a plázába nézelődni. Így akkor esetleg elmennek inkább kirándulni, vagy valami értelmeset csinálnak helyette. Másrészt meg aki boltban dolgozik, annak biztos jó, hogy van egy fix nap, amikor otthon lehet a családjával.
OFF
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
hisz az állam dolga a polgároknak megmondani, hogy vasárnap plázázni megy, vagy kirándulni..cart írta:Annyiból pozitív ez a döntés, hogy sokaknál vasárnapi program, hogy elmennek vásárolni, vagy a plázába nézelődni. Így akkor esetleg elmennek inkább kirándulni, vagy valami értelmeset csinálnak helyette.
-
VanillaSky
Ha szabad, akkor egyertelmu a javaslat celja. Nem holmi idiota Kdnps vagyalom a szabad vasarnaprol, senkit nem erdekel ez. Hanem allami vdelem a hazai tulajdonu kisboltoknak. A gond csak az, hogy tizedannyi valasztekot biztosit 20%al dragabban. A masik baromsaguk meg a piac tobbi napon kiegyenlito hatasarol szinten igazi unortodox elgondolas. Remelem Matolcsy oktatni fogja a varban. Bar igaz ami igaz jol illeszkedik a munkajukba ez a javaslat, szefos kulonitmeny.
szerk: 6*12 papiron nem letezo fogalom, szoval nincs is!
szerk: 6*12 papiron nem letezo fogalom, szoval nincs is!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VanillaSky 2014. december 16., kedd 14:40-kor.
Valóban, inkább kényelmi döntés. De mi van ha 6x12 órázol? Mondjuk 8-tól 8-ig.Realista24 írta: Ezzel nem értek egyet, mert senki nem 6x24 órát dolgozik.
Amúgy nem kell ezzel egyet érteni, attól még ez a határozat ugyanúgy egy hatalmas nagy faszság és undorító.
A CBA sem lehet nyitva vasárnap...
Amúgy meg aki akar, el tud menni a többi hat napon vásárolni, nem hiszem, hogy lenne olyan akinek kizárólag a vasárnap lenne jó.
Annyiból pozitív ez a döntés, hogy sokaknál vasárnapi program, hogy elmennek vásárolni, vagy a plázába nézelődni. Így akkor esetleg elmennek inkább kirándulni, vagy valami értelmeset csinálnak helyette. Másrészt meg aki boltban dolgozik, annak biztos jó, hogy van egy fix nap, amikor otthon lehet a családjával.
Ismerőseim, rokonaim köréből nem érint senkit ez a döntés, de ilyenkor nem tudom megőrizni a hidegvérem. Hát ki a ***** érdekel hogy otthon lehet a családjával egy vasárnapi napon, mikor veszélybe kerül a munkahelye, a megélhetősége?
Akiknél meg az a vasárnapi program, hogy rendszeresen plázáznak, gondolod, hogy egy ilyen döntés után inkább elmennek a Visegrádi-hegységbe túrázni?
A CBA sem lehet nyitva vasárnap...Zsombor írta: Több tízezer ember lesz munkanélküli, látványosan nyomják a Coop-CBA vonalat, Tesco, Spar ellehetetlenítése a lényeg...
Amúgy meg aki akar, el tud menni a többi hat napon vásárolni, nem hiszem, hogy lenne olyan akinek kizárólag a vasárnap lenne jó.
Annyiból pozitív ez a döntés, hogy sokaknál vasárnapi program, hogy elmennek vásárolni, vagy a plázába nézelődni. Így akkor esetleg elmennek inkább kirándulni, vagy valami értelmeset csinálnak helyette. Másrészt meg aki boltban dolgozik, annak biztos jó, hogy van egy fix nap, amikor otthon lehet a családjával.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Múltkor azt mondta mindenki Istije, hogy itt szabad a politikaVanillaSky írta:Eredetileg nem 400m2 alattiakra akartak? Igy a Lazar testverek sem fognak oromkodni, mert a CBAk is nagyobbak 200nal szerintem. Masreszrol a tegnapi elkerulos tv javaslat modositas mokasabb volt.Realista24 írta:http://www.hir24.hu/Belfold/2014/12/16/ ... a-tartast/
Vélemények?Egyebkent szabalykovetokent nem politizalnek, de mar a fonok is lazad a sajat szabalyrendszeruk ellen. A veg kezdete.
És igen, én is 400nm-ről tudtam.
Ezzel nem értek egyet, mert senki nem 6x24 órát dolgozik.Rengetegen mennek vasárnap vásárolni, azok mit csináljanak, akik 6 napot robotolnak, aztán vasárnap van csak lehetőségük megejteni a bevásárlást?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
VanillaSky
Eredetileg nem 400m2 alattiakra akartak? Igy a Lazar testverek sem fognak oromkodni, mert a CBAk is nagyobbak 200nal szerintem. Masreszrol a tegnapi elkerulos tv javaslat modositas mokasabb volt.Realista24 írta:http://www.hir24.hu/Belfold/2014/12/16/ ... a-tartast/
Vélemények?
Több tízezer ember lesz munkanélküli, látványosan nyomják a Coop-CBA vonalat, Tesco, Spar ellehetetlenítése a lényeg. A kieső forgalom nem fog átvándorolni egyik napról a másikra, ez jelentős kiesés lesz, ami miatt gondolom az árak is emelkedni fognak.cart írta:Indok?
Rengetegen mennek vasárnap vásárolni, azok mit csináljanak, akik 6 napot robotolnak, aztán vasárnap van csak lehetőségük megejteni a bevásárlást? Le vannak szarva. Igen, lesznek nyitva boltok, de közel sem az a választék van a "200 nm-nél kisebb" üzletekben, mint pl egy szupermarketekben.
De nem is tudom ezen mit kéne indokolni, kurvára egyértelmű az egész, már a 20-25 ezer ember utcára kerülése önmagában igazolja, hogy ez egy undorító, gerinctelen döntés.
-
palesz77
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
A raktár is beleszámít vajon, vagy csak az üzlet helység? Mert akkor szerintem a java nincs meg 200 nm - a környékünkön legalábbis. A családtag/tulaj dolgot meg megoldják szerintem, max felvesznek valami távoli ági ismerőst is a boltba..Realista24 írta:Amúgy a Coop és CBA szerintem egyrészt over 200nm, másrészt csak családtag vagy tulajdonos lehet bent aznap.
Arra amúgy tényleg nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a hiperek válasza erre.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Szánalmas, visszafelé haladás, mint szinte minden, amit ezek képviselnek.
ki nem szarja le, a családnak meg a haveroknak kell a huszanhatezredik 90 csilliárdos nyaraló.hány ember lesz emiatt munkanélküli?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amúgy a Coop és CBA szerintem egyrészt over 200nm, másrészt csak családtag vagy tulajdonos lehet bent aznap.
Ezt írta elsőre is.Palesz megértette mire gondoltam...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Palesz megértette mire gondoltam...Realista24 írta:Leírta, hogy kik járnak jól, mit nem értesz rajta?ól jár... ki? Az emberek biztosan nem.... hány ember lesz emiatt munkanélküli?Coop, CBA, fehérgallér...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ___Samy___
most őszintén, nekik miért jó az ha zárva van vasárnap minden?
mondjuk a cikkből nem derült ki, hogy a bezárásokon felül kaphatnak-e pénzbírságot
mondjuk a cikkből nem derült ki, hogy a bezárásokon felül kaphatnak-e pénzbírságot
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
palesz77
Azoknak a boltoknak a tulajai, akik nyitva lehetnek.. Nem az átlagemberre gondoltam.. Az fel sem merült bennem, hogy ezzel mi pórnép olyan jól fogunk járni. De gondolom bennük se nagyon. Na mindegy, már meg se lepődök.Remy írta:Jól jár... ki? Az emberek biztosan nem.... hány ember lesz emiatt munkanélküli?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Leírta, hogy kik járnak jól, mit nem értesz rajta?ól jár... ki? Az emberek biztosan nem.... hány ember lesz emiatt munkanélküli?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jól jár... ki? Az emberek biztosan nem.... hány ember lesz emiatt munkanélküli?palesz77 írta: A Coopok és CBA-k területe általában hány nm-er? Van az 200?Mert ha nincs, akkor elég egyértelmű, hogy ezzel kik jártak jól.
Kíváncsi vagyok TESCO és társai mit fognak lépni erre..
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
palesz77
Azért túlzásokba ne essünk, az inkább Atletico elleni drukkolás volt, mint Realért szorítás!h3x0r írta: Pont most olvasom, hogy a BL dontoben nekunk szurkoltal.Ezt eddig nem is tudtam. Csak igy tovabb.
A Coopok és CBA-k területe általában hány nm-er? Van az 200?Realista24 írta:http://www.hir24.hu/Belfold/2014/12/16/ ... a-tartast/
Vélemények?
Indok?
Vicc.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema