Lesz az 3 millió is, maximum 5.Los Blancos írta:Én meg ha elviszik ingyen. kb 10M szabadul fel évenként.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 10., hétfő 17:49
Lesz az 3 millió is, maximum 5.Los Blancos írta:Én meg ha elviszik ingyen. kb 10M szabadul fel évenként.
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 10., hétfő 17:45
A fichajes.net szerint az AS Monaco Kakát szemelte ki magának. A középpályás hosszú ideje szerepel az eladó játékosok között, azonban eddig egyetlen klub sem tudta teljesíteni a fizetési igényeit, azonban Dimitry Rybolovlev hajlandó lenne biztosítani a brazil játékosnak azokat a feltételeket, amiket jelenleg a Real Madrid is.
Ha legalább egy 10est adnak érte én már boldog leszek
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 10., hétfő 17:40
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. június 10., hétfő 17:35
Annyiból veszélyes taktika, hogy ha kiszórjuk a "selejtet", a várt igazolások meg nem jönnek be, akkor nagy bukó lehet a nyár. Aztán meg majd lehet kapkodni a tucatjátékosokért, hogy legalább létszámban meglegyünk.accel írta:és saját zsebből kipengetünk kb. 150 milliót? szerintem a vezetőség is úgy gondolkodik, hogy adjuk el a felesleget előbb és majd meglátjuk mennyi pénzünk lesz igazolni játékosokat.
HozzászólásSzerző: accel » 2013. június 10., hétfő 17:20
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. június 10., hétfő 17:09
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 10., hétfő 17:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 10., hétfő 16:54
Azért ez kétoldalú dolog. A barca sem volt ám szent az elmúlt évek alatt. Kellett ellenük a kemény fellépés, és csak így lehetett megálljt parancsolni nekik.miró írta: nem szeretem xavi nyilatkozatait,de ebben igaza van.
itt volt egy stílus,mourinho ezt jól elb*szta....
és szépen a föld alá vitte a real jó hírét..
de,végre elment.
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. június 10., hétfő 16:52
HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 10., hétfő 16:44
„Idegesítő volt látni, hogy a Real Madrid így játszik, mivel korábban volt egy eszme, egy felfogás… Zidane, Roberto Carlos… Ők hihetetlenek voltak.”
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 10., hétfő 16:00
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 10., hétfő 15:59
Én inkább úgy mondanám, hogy az utolsó 8 klasszikusból csak 1-et nyert a barca.Reaper's Scythe írta: Szerintem itt arra gondolt, hogy az utóbbi 6 Clásicoból 4et a Madrid nyert, ha jól tévedek.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. június 10., hétfő 15:56
a régi klasszikókhoz képest az utóbbi 1-2 évben már ti térdeltek és szoptok keményen.francois írta:micsoda dominencia megszüntetés volt azzal az egy nyamvadt bajnoki címmel
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. június 10., hétfő 15:53
francois írta:micsoda dominencia megszüntetés volt azzal az egy nyamvadt bajnoki címmel
HozzászólásSzerző: francois » 2013. június 10., hétfő 15:48
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. június 10., hétfő 15:45
függetlenül attól igaza van iniestanak.
HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 10., hétfő 15:40
függetlenül attól igaza van iniestanak.![]()
![]()
legnagyobb forma. Special One.
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. június 10., hétfő 15:27
szerintem meg a legjobb korban van, most kell még kiadnia magából azt amit még tud. ilyen fizikummal bőven topjátékos lesz még , bár pár éven belül biztos hogy elkezd átalakulni a játéka de szerintem az emberünk kb még 32 éves koráig biztos hogy ott lesz az elitben.Lassan 30 felé jár, a kisebb csapatok ellen néha-néha lehetne már pihentetni.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 10., hétfő 15:26
Casso írta:Mourinho sajtótájékoztatóján:
Mit szólt a barcelonai Iniesta kritikájához, miszerint sokkal több kárt okozott a spanyol futballnak, mint hasznot?
- Én csak a Barcelonának okoztam kárt azzal, hogy megszüntettem a spanyolországi dominanciáját - mondta Mourinho.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. június 10., hétfő 15:23
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem