Kézilabda
Re: Kézilabda
Jól bejön eddig a jóslatom
Eléggé biztos a norvég győzelem
Csak akkor lehet magyar győzelem vagy döntetlen ha a norvégok alibizni fognak a biztos csoportelsőség miatt
Ezt szinte elképzelhetetlennek tartom
Csak akkor lehet magyar győzelem vagy döntetlen ha a norvégok alibizni fognak a biztos csoportelsőség miatt
Ezt szinte elképzelhetetlennek tartom
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
ennyire tuti a norveg siker? mert akkor 1,75-ert mindenkepp megrakom oket.wxyz írta:Estére egy 8 gól körüli vereséget tippelek
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
Jó ez a eb eddig, legalábbis én jól szórakozom rajta
Estére egy 8 gól körüli vereséget tippelek
Németh magyarázkodását már alig várom
Estére egy 8 gól körüli vereséget tippelek
Németh magyarázkodását már alig várom
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ja, nem tudom mennyire tolerálná ezt a kezdő homokos hajlamot...tubatibi írta:Szerintem ezt kéne megmutasd asszonynak karácsonyra, nem a lumiát megvenni.ziro4vr írta:Tomori-Rea az erős páros középen, szívesen lennék a zuhany-társuk
Nem illik.
Szerintem ezt kéne megmutasd asszonynak karácsonyra, nem a lumiát megvenni.ziro4vr írta:Tomori-Rea az erős páros középen, szívesen lennék a zuhany-társuk
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
kapor_89
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Szerinted véletlenül játszatja inkább Hornyák Ágit jobb lövőbe? Kezdjük azzal, hogy egyenlőre még nem tud védekezni, ami a mai kézilabdában borzasztóan nagy hátrány.. Viszont támadásban is hihetetlenül bizonytalan, nem talál kaput, amikor igen, akkor meg kiszámítható az átlövése, amit minden normál kapus hárít. Hiába lő erősen, sablonos, és borzasztóan körülményes. Míg Jamali egy jó alapanyag a Veszprémben, hiszen hihetetlen keze van, addig Szimóban ezt nem látom. Persze még nagyon fiatal, lehet pár év múlva ő lesz az új Radulovics Bojana, de még nincs felnőtt szinten, ami 20 évesen már kezd egy picit aggasztóvá válni, azt elnézve, hogy mekkora tehetségnek lett kikiáltva (és most bárki jöhet, hogy miről beszélek, de lehet látni már bőven 18 évesen, hogy kiből lesz igazi sztár, és kiből lesz egy jó Nb1-es játékos..elég megnézni Tóth Gabit..)VanillaSky írta:Korai megmondani. Amorim 23 évesen jött Győrbe és kb 1 évig nem lehetett látni az okát. Ekkora testhez koordinált mozgás szükséges (200 cm) ami neki közel sem jó még. Ami nagyobb gond, hogy Martin sem nagyon játszatja, ami az önbizalmának nem tesz jót. Persze közel sem azt mondom, hogy valaha egy Amorim lesz belőle, de a lehetőség benne van. Rossz formában volt alapból egy közel sem tökéletes csapatba kerülve.mit látnak ebben a Planétában?? mit???
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kicsit dicsekszek már, hogy a szép kapusunk, a Kiss Éva amùgy nádudvari
- ziro4vr
szerintem hasonló pályát fog befutni mint Ancsin, marad örök ígéret..a mentalitásuk meg a körülmények hasonlóak. de ne legyen igazam
Nem illik.
-
VanillaSky
Korai megmondani. Amorim 23 évesen jött Győrbe és kb 1 évig nem lehetett látni az okát. Ekkora testhez koordinált mozgás szükséges (200 cm) ami neki közel sem jó még. Ami nagyobb gond, hogy Martin sem nagyon játszatja, ami az önbizalmának nem tesz jót. Persze közel sem azt mondom, hogy valaha egy Amorim lesz belőle, de a lehetőség benne van. Rossz formában volt alapból egy közel sem tökéletes csapatba kerülve.mit látnak ebben a Planétában?? mit???
-
kapor_89
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Igen, így tolták kb. a 10. perctől. Már már megalázó vereséget szenvedtünk el, és nem a számszerű eredmény miatt. Tulajdonképpen ESÉLYÜNK SEM VOLT. Röhögve adogatták körbe a labdát, majd 1-1 húzás után ott volt a terület. Semmilyen védekezési váltás nem volt, de még kísérlet sem volt erre! A kettes védőink a jól megszokott szagatotton, mester így mondta, így csináljuk. Mester bekaphatja! Kíváncsian várom mit mond NA a meccs után. Arra lennék még kíváncsi, hogy Vetési feje vajon mennyire főhet, miután ez a tök és a szövetség képes volt kinevezni ezt a totál alkalmatlan "edzőt" a válogatott élére.. Nem kell nekünk Vestergaard, lófaszt, minek.. Magyar edző kell..'shutterisland írta:a dánok végig úgy tolják, hogy támadásban +1 mezőnyjátékos és üres a kapu ?
mondjuk sok kézilabdát nem nézek, így ez fura volt.
ui.: tényleg az egyetlen egy pozitívum, hogy megvan az új irányítónk. Jövőre át is veheti Győrben az elsődleges irányítói posztot 19 évesen
-
VanillaSky
Ha másra nem is arra jó volt az EB, hogy Gabica jelezze, hogy minden rendben halad. Jövőre jöhet haza.
- ziro4vr
Tomori-Rea az erős páros középen, szívesen lennék a zuhany-társukpátkán írta:én Rea miattwZoLee7 írta:Én már csak a dánok Kristinaja miatt néztem
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én már csak a dánok Kristinaja miatt néztem
- ziro4vr
Németh csak a sablont tudja, semmit nem tudott erre se reagálni. Kár volt kinevezni.
Nem illik.
Amatőr edzői munka, Németh képtelen rá bármit reagálni
nem csoda, hogy végig így játszanak a dánok
Szerintem az edzőjük tudta előre, hogy nem lesz rá semmi reagálás
nem csoda, hogy végig így játszanak a dánok
Szerintem az edzőjük tudta előre, hogy nem lesz rá semmi reagálás
nem értek a kézilabdához, de totális céltalan passzolgatást látok a mieinktől és csak kierőszakolt lövéseket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
kb. egyenlő létszámnál is vertek minket lábbal, így meg szinte minden támadásuk ziccer..'shutterisland írta:a dánok végig úgy tolják, hogy támadásban +1 mezőnyjátékos és üres a kapu ?
joabulicsak
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a dánok végig úgy tolják, hogy támadásban +1 mezőnyjátékos és üres a kapu ?