1. Goku
2. Piccolo
3. Vegita
4. Frieza
5. Gohan
6. Trunks
7. Cell
8. Kaiosama
9. Zsenialis teknos (peldaerteku hogy mennyire szereti a noket

+1 Mr. Satan

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 18., csütörtök 12:38
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. december 18., csütörtök 12:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 18., csütörtök 12:23
HozzászólásSzerző: Yazid » 2014. december 18., csütörtök 11:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 18., csütörtök 11:49
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 18., csütörtök 10:10
Na igen. Bőven vannak benne azért hibák. Pl eléggé sablonos, de annyira egybe volt a film meg cool volt a rendezés, hogy kiemelte a többi "sablon" közül és jól elszórakoztatott. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csak az a sok lassítás ne lett volna.Realista24 írta:Most néztem meg én is, tudnék róla jókat is írni, meg le is tudnám húzni. Egynek jó volt.mathers írta:Megnéztem az új Denzel filmet. A védelmező. Na hát ez bizony nem volt rossz. 8/10 ami nem igazán tetszett a filmben, hogy túl hosszú a bevezető. Várni kell egy kicsit mire beindulnak a dolgok. De aztán akkor...Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, meg a sok lassítás azért néha már zavaró volt.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. december 18., csütörtök 8:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 18., csütörtök 8:30
Most néztem meg én is, tudnék róla jókat is írni, meg le is tudnám húzni. Egynek jó volt.mathers írta:Megnéztem az új Denzel filmet. A védelmező. Na hát ez bizony nem volt rossz. 8/10 ami nem igazán tetszett a filmben, hogy túl hosszú a bevezető. Várni kell egy kicsit mire beindulnak a dolgok. De aztán akkor...Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, meg a sok lassítás azért néha már zavaró volt.
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. december 18., csütörtök 1:05
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 18., csütörtök 0:24
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 18., csütörtök 0:13
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. december 17., szerda 10:35
HozzászólásSzerző: Limaten » 2014. december 16., kedd 20:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 16., kedd 14:30
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. december 16., kedd 13:27
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. december 16., kedd 13:06
h3x0r írta:A Ponyvaregeny nalam 7/10
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2014. december 16., kedd 7:29
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az fekete cucc a monolit, ettől lettek intelligensek a majmok,ettől léptek az emberré válás útjára.A filmben ez az isteni/ufó beavatkozást szimbolizálja a darwini evolúció elméletbe.Pipita írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pár dolog :HAL a gép neve, ha egyet csúsztatunk az ABC-n akkor IBM a világ legnagyobb informatikai cégének neve jön ki. A film végig a szimbólumokkal operál. pl.: Az űrhajó az az emberiség. A legénység többsége hibernálva, alvó állapotban van és ők halnak meg a legkönnyebben, mert a rendszer lekapcsolja őket.
Amúgy nincs egyértelmű megoldókulcs a filmhez,Arthur C. Clacke sem adott teljes magyarázatot, sok mindennel foglalkozik(Isten,az emberi intelligencia eredete stb) de Kubrick nem is akart annyira foglakozni ezekkel,inkább azzal,hogy megfelelő képi világot alkosson.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát még mindig nem tudok többet. akkor mi van a majmokkal? mi van azzal a fekete cuccal amit istenítettek? miért ölte meg a gép a legénységet, és hogy tudta őket visszahozni a gép az életbe és miért nem mondták ezt el nekik...és úgy különben is, még mindig nem tudom, hogy miről szólt a film.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. december 15., hétfő 22:38
3-4 éve ugyanez volt velem is, kapott is egy szép négyest, talán majd valamikor megértem, felérek hozzá.Pipita írta:Ha jól tudom, van közöttünk jó néhány elvetemült Kubrick fan.
Valaki elmagyarázná nekem a 2001: Űrodüsszeia című filmet? Én nagyon igyekezetem, és és a többi filmjét szerettem is, már amiket láttam, de ebből egyszerűen semmit nem sikerült felfognom, szóval ha valaki pár sort írna róla nekem, nagyon megköszönném.
Köszi szépen mindenkinek, a beírtak nagy részét ismerem/láttam is korábban már, direkt azért írtam, hogy a rendezései közül, ha forgatókönyvíróként is beszámítjuk, akkor szinte mindenben benne van a keze a mesternek.Realista24 írta:Nikita
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. december 15., hétfő 22:10
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pár dolog :HAL a gép neve, ha egyet csúsztatunk az ABC-n akkor IBM a világ legnagyobb informatikai cégének neve jön ki. A film végig a szimbólumokkal operál. pl.: Az űrhajó az az emberiség. A legénység többsége hibernálva, alvó állapotban van és ők halnak meg a legkönnyebben, mert a rendszer lekapcsolja őket.
Amúgy nincs egyértelmű megoldókulcs a filmhez,Arthur C. Clacke sem adott teljes magyarázatot, sok mindennel foglalkozik(Isten,az emberi intelligencia eredete stb) de Kubrick nem is akart annyira foglakozni ezekkel,inkább azzal,hogy megfelelő képi világot alkosson.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 15., hétfő 21:42
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem