Két hónap alatt 4 góllal...ggBent van! Luis Suarez (Barcelona) igazi gólzsák!

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. december 20., szombat 17:11
Két hónap alatt 4 góllal...ggBent van! Luis Suarez (Barcelona) igazi gólzsák!
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. december 19., péntek 19:49
Annyiból nem csípem ezt az időpontot, hogy utána nehezen alszok el...hunmadridista írta:Én mondjuk jobban örülnék neki, mint mondjuk egy 12:00-ás időpontnak...jobban szeretem az esti meccseket...másabb a hangulatuk is számomra...CS0ki írta:Adná magát a vasárnap este 9, utána héten válogatott meccsek vannak, ha minden igaz.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 19., péntek 14:29
Igen,a déli mecsekkel a játékosok is úgy lehetnek,na ezt is le kell játszani,legyünk túl rajta....Nagy baromságnak tartom,hogy szoeszta időben kell meccselni,hogy az àzsiai piacnak kedvezzenek.hunmadridista írta:Én mondjuk jobban örülnék neki, mint mondjuk egy 12:00-ás időpontnak...jobban szeretem az esti meccseket...másabb a hangulatuk is számomra...CS0ki írta:Adná magát a vasárnap este 9, utána héten válogatott meccsek vannak, ha minden igaz.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. december 19., péntek 14:12
Én mondjuk jobban örülnék neki, mint mondjuk egy 12:00-ás időpontnak...jobban szeretem az esti meccseket...másabb a hangulatuk is számomra...CS0ki írta:Adná magát a vasárnap este 9, utána héten válogatott meccsek vannak, ha minden igaz.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. december 19., péntek 13:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 19., péntek 11:40
Nem lett elhalasztva, csak a lehető legkésőbbi időpontra prognosztizálják, vasárnap este kilencre.dannen írta:talán a mundo deportivon olvastam, hogy a bajnoki klasszikus egy nappal el lett halasztva, hogy a barca többet tudjon pihenni a hétközi meccs miatt. nem tudom mennyire igaz,de 10 pontos előnynél már úgyis mindegy lesz
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 17., szerda 0:19
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 16., kedd 12:32
6-1 tán nem lesz,de én is sima meccset várok.A Sevillával otthon nyomjuk, ergó az nem számít.. A Sevilla idegenben olyan Eibar szinten van :lol: :lol: Soha sem értettem őket, hogy lehet ekkora különbség a teljesítményükbe, dehát ennyire motiválja őket a sok fanatikus.. sima 6-1 lesz..
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. december 15., hétfő 21:23
A Sevillával otthon nyomjuk, ergó az nem számít.. A Sevilla idegenben olyan Eibar szinten vanvagy játszotok a sevillával vagy valenciával is, akkor már nem igazán lesz miről beszélni a klasszikus idején.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. december 15., hétfő 21:13
akkor elnézést, azt hittem ez már a fix dátumrevolver írta:nem számít, csak pár héttel előtte van meg a fix dátummenetrendben 22-e van, az meg vasárnap
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. december 15., hétfő 21:04
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. december 15., hétfő 20:57
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. december 15., hétfő 20:50
nem számít, csak pár héttel előtte van meg a fix dátummenetrendben 22-e van, az meg vasárnap
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. december 15., hétfő 20:42
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 15., hétfő 20:38
Legalább a gyep rendben lesz, mondjuk belőle kinézem,hogy még a hazai pályába is beleköt.GT37 írta:Szerdán lesz a City-meccs, szóval ha a Clásicót szombaton rendezik, nem pedig vasárnap, akkor már lesz mit okolniuk Zubiéknak, ha számunkra kedvezőtlen végeredménnyel zárul a rangadó.dzsi91 írta:Remélem szerdán lesz a meccs, és a Classico szombat délben
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. december 15., hétfő 20:33
Szerdán lesz a City-meccs, szóval ha a Clásicót szombaton rendezik, nem pedig vasárnap, akkor már lesz mit okolniuk Zubiéknak, ha számunkra kedvezőtlen végeredménnyel zárul a rangadó.dzsi91 írta:Remélem szerdán lesz a meccs, és a Classico szombat délben
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 15., hétfő 20:31
Remélem szerdán lesz a meccs, és a Classico szombat délbenGT37 írta:Fordítva, a Clásico lesz a City elleni visszavágó utáni hétvégén. Bár igazából részletkérdés, egyik esetben sem lenne könnyű menet.El Unico írta:Most olvasom,a Barcelona a Clasico után 3 nappal játssza a City elleni meccsét.Végre becopkodták ők is :Đ
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. december 15., hétfő 20:29
Fordítva, a Clásico lesz a City elleni visszavágó utáni hétvégén. Bár igazából részletkérdés, egyik esetben sem lenne könnyű menet.El Unico írta:Most olvasom,a Barcelona a Clasico után 3 nappal játssza a City elleni meccsét.Végre becopkodták ők is :Đ
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 15., hétfő 20:09
Nem előtte?El Unico írta:Most olvasom,a Barcelona a Clasico után 3 nappal játssza a City elleni meccsét.Végre becopkodták ők is :Đ
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. december 15., hétfő 20:03
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem