Bajnokok Ligája
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Fasza lett.
PSG-Chelsea- itt szerintem a chelsea simán továbbmegy, psg nem annyira acélos, a londoniak meg hozzák a célfocit plusz a pontrúgásokat
City-Barca- ha Kun meg Yaya optimális állapotban lenne akkor talán, de szerintem a barca megy tovább
Schalke-Madrid- annyit fogunk rúgni kis túlzással amennyit akarunk, CR-t rá lehet küldeni a rekordokra, bár én nem bánnam ha a visszavágóra eldőlne minden és pihenne, de ez nyilván nem így lesz legalábbis utóbbi
Sahtar-BM- ez is elég jó nekünk, a Bayern megint kissé bealudva és 0 kihívással fog elérni a negyeddöntő-elődöntő környékére
Juve-Dortmund- itt még sok minden változhat tavaszra, 50-50re mondanám kb most
Leverkusen-Atma- a maga módján sima atma lesz (0-1, 2-0)
Arsenal-Monaco- utóbbit nem ismerem most annyira, a londoniakon fog múlni, szerintem egy kört mennek
Porto-Basel- talán porto, lényegtelen
PSG-Chelsea- itt szerintem a chelsea simán továbbmegy, psg nem annyira acélos, a londoniak meg hozzák a célfocit plusz a pontrúgásokat
City-Barca- ha Kun meg Yaya optimális állapotban lenne akkor talán, de szerintem a barca megy tovább
Schalke-Madrid- annyit fogunk rúgni kis túlzással amennyit akarunk, CR-t rá lehet küldeni a rekordokra, bár én nem bánnam ha a visszavágóra eldőlne minden és pihenne, de ez nyilván nem így lesz legalábbis utóbbi
Sahtar-BM- ez is elég jó nekünk, a Bayern megint kissé bealudva és 0 kihívással fog elérni a negyeddöntő-elődöntő környékére
Juve-Dortmund- itt még sok minden változhat tavaszra, 50-50re mondanám kb most
Leverkusen-Atma- a maga módján sima atma lesz (0-1, 2-0)
Arsenal-Monaco- utóbbit nem ismerem most annyira, a londoniakon fog múlni, szerintem egy kört mennek
Porto-Basel- talán porto, lényegtelen
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Abban is benne vagyok, de igazából annyira senkitől sem tartok,Chelsea ami nagyon nehéznek néz ki.Vagyunk olyan jók,hogy ne kelljen a legkönnyebb ágért imádkozni.De én nem báno,ha a porto jönne utána.Remy írta:Vagy, jöjjön a Porto-Basel továbbjutója, és a City - Barca és a PSG - Chelsea meccs győztesei kerüljenek össze, aztán had öljék egymást.dzsi91 írta:a 8 között meg jöhet a barcát kiejtő City,csak hogy lássák katalánék,hogy kellett volna játszani![]()

Ráadásul a negyed döntőre már szerintem a bajnokság zsebben lesz,addigra túl lesz a Classico-n és az Atletico elleni meccseken is...Onnan a Liga csak sétagalopp ha 1 helyen leszünk a Classico után.Szval kb csak a bl-re kell majd koncentrálni.Persze ha nem jön valami hatalmas mélyrepülés a csapattól(amit én kétlek)...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Tavaly nem hasonló volt?Remy írta:Megmondom őszintén, ennél jobb sorsolást még nem nagyon láttam.

Amúgy én megmondom őszintén örülök a Citynek, vagy egész jók leszünk addigra, és kiverjük őket, vagy legalább korán kiesünk, és Zubiék nem tudnak takarózni, hogy elődöntőig mentünk adott esetben egy könnyű sorsolással..
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Vagy, jöjjön a Porto-Basel továbbjutója, és a City - Barca és a PSG - Chelsea meccs győztesei kerüljenek össze, aztán had öljék egymást.dzsi91 írta:a 8 között meg jöhet a barcát kiejtő City,csak hogy lássák katalánék,hogy kellett volna játszani![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
a 8 között meg jöhet a barcát kiejtő City,csak hogy lássák katalánék,hogy kellett volna játszani
A Bayern-el kétlem,hogy összefutnánk idén,max a döntőben...Azért a Real-Bayern nem egy ilyen minden évben esedékes meccs.A Chelsea viszont elkerülhetetlennek tűnik,de hátha Ibráék megtréfálják őket.

A Bayern-el kétlem,hogy összefutnánk idén,max a döntőben...Azért a Real-Bayern nem egy ilyen minden évben esedékes meccs.A Chelsea viszont elkerülhetetlennek tűnik,de hátha Ibráék megtréfálják őket.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Megmondom őszintén, ennél jobb sorsolást még nem nagyon láttam.
A riválisok viszonylag nagyokat kaptak, mi meg könnyűt. Persze papíron... Érdekes lesz.
Monaco - Arsenal? 1 kapott gólja van a Monaconak, fasza kis meccsek lesznek.
A riválisok viszonylag nagyokat kaptak, mi meg könnyűt. Persze papíron... Érdekes lesz.

Monaco - Arsenal? 1 kapott gólja van a Monaconak, fasza kis meccsek lesznek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Ez nekünk a legjobb. Nem szeretem az ilyen izgulós meccseket. Jó, hogy most szerencsénk volt a sorsolással.
PSG remélem kiejti a Chelseat.

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Akar a fene nyögvenyelős, izgulós meccseket.. Remélem idén is kellemes ellenfél lesz a Schalke
A következő körben jöhetne mondjuk a Basel-Porto továbbjutója..
Az esetleges címvédést nem kell megmagyarázni. Engem nem zavarna, ha úgy alakulna, hogy az utunkból kimaradna a Bayern, és a Chelsea is.
Igazán csak tőlük tartok.
Előre a 11.-ért !!!
A következő körben jöhetne mondjuk a Basel-Porto továbbjutója..
Az esetleges címvédést nem kell megmagyarázni. Engem nem zavarna, ha úgy alakulna, hogy az utunkból kimaradna a Bayern, és a Chelsea is.
Igazán csak tőlük tartok.
Előre a 11.-ért !!!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szerintem tokeletes. Oket vartam elozetesen, jo kis rahangolo meccsek lesznek. CR is szerezhet par golt, h befogja az ellovasokat.
en meg a Juvebol a Dortmundot.na ez a 8as izmos. bár a monacobol kinézem, h kiejtik az arsenalt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mit akartok, a gól.com-on éppen arról írogatnak, hogy a világkupán a 2 noname csapat le kellett játssza a pocsolyában a meccset, bezzeg a Real "odaszólt" a fifának, és máris elvitték más pályára az elődöntőt.
Szóval mostmár azért is mi vagyunk a hibásak, mert a tökfej bíró engedte vállalhatatlan körülmények között lejátszani a meccset
Szóval mostmár azért is mi vagyunk a hibásak, mert a tökfej bíró engedte vállalhatatlan körülmények között lejátszani a meccset

annyira azért nem kemény.CS0ki írta:Pedig azt kell, hogy mondjam, egész kemény az idei 16 csapat, a forduló után meg várhatóan egy ránézésre gyengébb lesz a 8 között, a Porto-Basel győztese. Bár a Porto se rossz azért.
basel, monaco, sahktar, leverkursen, schalke és még esetleg a porto de azárt ők sem az elit szint. én nem mondanám olyan bivalynak.
chelsea, barca, atletico, dortmund, real madrid, bayern, arsenal, porto továbbjutókra tippelek.
a többi lemorzsolódik.
na ez a 8as izmos. bár a monacobol kinézem, h kiejtik az arsenalt.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Ez akkor nekem kimaradt, de köszönöm a választ. Akkor legalább a City után kaphatunk egy jó kis Chelseat.Realista24 írta:Azt hiszem már két éve is így volt.Olvasgatom a BL honlapját, a negyeddöntőnél és az elődöntőnél is sorsolni fognak?Vagy ez tavaly is így volt?
![]()

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
én meg azt szeretném, hogy minél kevesebb rizikóval minél több kupát nyerjünk.Na, a Shalkénak nem örülök, unalmas, szerencsétlenek. Én komoly meccseket szeretnék látni, kettővel már biztos kevesebb lesz. Marad 5.
létezik álomsorsolás? igen.

- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Ja bocs,én egyáltalán nem neked írtam ezt.Miro, senki nem beszélt ilyenről, de forgasd ki a szavaim.
Egyszerűen reagáltam az általános véleményre,ami a sorsolás után kitört szinte minden sport oldalon.
szerk. Nem irigylem a srácokat..Június 6-án is játszani...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miro 2014. december 15., hétfő 13:56-kor.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

Én csodálkozom, hogy még most se jött senki mondjuk azzal, hogy miért pont mi játszunk otthon a visszaágón, csalás az egész, stb...Persze ez nem madridistákra vagy barca rajnongókra vonatkozik, hanem általában a szurkolókra. Meg az emberekre. Szép is az emberi elme!De abban van igazság, hogy ha nem úgy jött össze egy sorsolás, ahogy mi szerettük volna, akkor azonnal csalásról beszélt mindenki.

Na, a Shalkénak nem örülök, unalmas, szerencsétlenek. Én komoly meccseket szeretnék látni, kettővel már biztos kevesebb lesz. Marad 5.
Pedig azt kell, hogy mondjam, egész kemény az idei 16 csapat, a forduló után meg várhatóan egy ránézésre gyengébb lesz a 8 között, a Porto-Basel győztese. Bár a Porto se rossz azért.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt hiszem már két éve is így volt.Olvasgatom a BL honlapját, a negyeddöntőnél és az elődöntőnél is sorsolni fognak?Vagy ez tavaly is így volt?
![]()
Nem mindegy, mert valahogy nem lelkesedem a burkolt provokálásért. Ahogy írtam, vagy értelmesen vagy menj a pajtásaidhoz, és ott éld ki magad. Ott még tapsolni is fognak a teóriáidhoz.Na mindegy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.

ez meg egy kis szösszenet fb-ról. ismerősöm lájkolta:
Blaugrana.hu
1 órája ·
Hatalmas "meglepetésre", teljesen véletlenül megint csak a legnehezebb ellenfelet kaptuk a BL nyolcaddöntőjében, az angol Manchester City személyében. A "királyi gárda" meg "tökéles véletlenségből" a Schalke 04 csapatával kell, hogy megküzdjön....Szánalom ez az uefának nevezett bűnszövetkezet, élén egy infantilis csigazabálóval.

-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Irónia.nmate írta:Mesélj még a médiáról mondjuk Messi kapcsánMatyi írta:De hát ezt teszi a média.![]()
Úgy kell annak amúgy aki benyeli. Csak az a baj, te ráhúzod az ilyen emberek véleményét egy egész szurkolóközösségre. Miközben itt senki nem beszélt "Uefalonáról".
Megjegyzésként idebiggyeszteném, volt egy 3-4 év amikor azért elgondolkoztató kifejezés volt és jelenleg közel sem jár a Madrid ahhoz a szinthez.
Oké, vannak kivételek, de ha nagy szarban volt a csapat, akkor a nagy többség így vélekedett.
Uefalona meg persze, hogy most nem jött fel, mivel most nektek kedvezett a szerencse.
Na mindegy.
Miro, senki nem beszélt ilyenről, de forgasd ki a szavaim.

- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Olvasgatom a BL honlapját, a negyeddöntőnél és az elődöntőnél is sorsolni fognak?
Vagy ez tavaly is így volt?
A Citynek egyébként örülök, inkább rangadókat nézek, mint Baseleket, ha meg a csapat van olyan jó, mint amilyennek páran gondolják, akkor továbbjut. Ha meg nem, akkor Zubiék még közelebb lesznek a szakadékhoz.

A Citynek egyébként örülök, inkább rangadókat nézek, mint Baseleket, ha meg a csapat van olyan jó, mint amilyennek páran gondolják, akkor továbbjut. Ha meg nem, akkor Zubiék még közelebb lesznek a szakadékhoz.

- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Hála Istennek mi vagyunk a csaló Madrid és megint lebundáztuk a sorsolást.
Tökéletes a Schalke.

Tökéletes a Schalke.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale