Annyiból veszélyes taktika, hogy ha kiszórjuk a "selejtet", a várt igazolások meg nem jönnek be, akkor nagy bukó lehet a nyár. Aztán meg majd lehet kapkodni a tucatjátékosokért, hogy legalább létszámban meglegyünk.accel írta:és saját zsebből kipengetünk kb. 150 milliót? szerintem a vezetőség is úgy gondolkodik, hogy adjuk el a felesleget előbb és majd meglátjuk mennyi pénzünk lesz igazolni játékosokat.

Kommentáld a híreket
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Kommentáld a híreket
és saját zsebből kipengetünk kb. 150 milliót? szerintem a vezetőség is úgy gondolkodik, hogy adjuk el a felesleget előbb és majd meglátjuk mennyi pénzünk lesz igazolni játékosokat.

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
amúgy csak szerintem sz.r stratégia, hogy előbb kiszórjuka selejtet, aztán meg igazolunk??
Nem fordítva kéne?
előbb venni komoly játékosokat, meg edzőt a kispadra, aztán kiszórni a selejtet.
Így azért pofára lehet esni. Elmegy Higuaín, Di Maria, Coentrao, Kaká, Callejón stb stb (most csak azokat mondtam akiknek felvetődött a neve).
És közben meg akiket akar a vezetőség azokat nem tudja megszerezni.
Most én pl Gomezt nem tartom oylan nagy előrelépésnek Higuaínhoz képest. sőőt.
Vagy mondjuk Iscot Di Mariához képest...
Ha csak ilyenekkel tudjuk betömni a most megüresedő lyukakat, az nem lesz túl szép szeptemberre..
Más lenne, ha mostmár lenne edző, és a komoly játékosokat meg tudnánk szerezni (Bale, Suarez, 1 -2 nagyon fain kp-s) és utána eladni a fékeket.
Ésszerűbb lenne, mintha előbb lecsupaszítunk mindent, aztán vagy jön valaki értelmes előrelépés a helyükre, vagy nem..
Azért ez enm túl biztató.
Jó most lehet nekem jöni, hoyg a két argentin mekkora sz.r, de azért Higu 20 gólt mindig vert, Di Marianak is voltak kiváló periódusai.
Most ha csak ilyeneket tud (Gomez, Isco hasonló szint) a vezetőség a helyükre szerezni a nyár végén, akkor meg minek adják el az argentinokat???..
Nem értem én ezt na..
Nem fordítva kéne?
előbb venni komoly játékosokat, meg edzőt a kispadra, aztán kiszórni a selejtet.
Így azért pofára lehet esni. Elmegy Higuaín, Di Maria, Coentrao, Kaká, Callejón stb stb (most csak azokat mondtam akiknek felvetődött a neve).
És közben meg akiket akar a vezetőség azokat nem tudja megszerezni.
Most én pl Gomezt nem tartom oylan nagy előrelépésnek Higuaínhoz képest. sőőt.
Vagy mondjuk Iscot Di Mariához képest...
Ha csak ilyenekkel tudjuk betömni a most megüresedő lyukakat, az nem lesz túl szép szeptemberre..
Más lenne, ha mostmár lenne edző, és a komoly játékosokat meg tudnánk szerezni (Bale, Suarez, 1 -2 nagyon fain kp-s) és utána eladni a fékeket.
Ésszerűbb lenne, mintha előbb lecsupaszítunk mindent, aztán vagy jön valaki értelmes előrelépés a helyükre, vagy nem..
Azért ez enm túl biztató.
Jó most lehet nekem jöni, hoyg a két argentin mekkora sz.r, de azért Higu 20 gólt mindig vert, Di Marianak is voltak kiváló periódusai.
Most ha csak ilyeneket tud (Gomez, Isco hasonló szint) a vezetőség a helyükre szerezni a nyár végén, akkor meg minek adják el az argentinokat???..
Nem értem én ezt na..
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
omar momanit (akinek amúgy imádom a rajzait) is alkotásra késztette.
szerintem a mourinho éra sikeres volt, mert a bl-ben áttörte a híres gátat, és 3x bevitte a 4 közé a madridot, míg a barcelona ellenében (akik ellen a második felére már sikerült úgy felépítenie a csapatot, hogy mi várhattuk inkább félve a klasszikusokat) nyerte a 3 trófeát.
viszont ugyanakkor sikertelen is, mert 3 év alatt a potenciális 14-18 trófeából 3 kevés egy ilyen csapattal, bl-t nem nyert, a barcelona trófeák számában felülmúlta őt, játékotok minőségét,felfogását non-stop szidtátok, a csapaton belül feszültségek voltak.

szerintem a mourinho éra sikeres volt, mert a bl-ben áttörte a híres gátat, és 3x bevitte a 4 közé a madridot, míg a barcelona ellenében (akik ellen a második felére már sikerült úgy felépítenie a csapatot, hogy mi várhattuk inkább félve a klasszikusokat) nyerte a 3 trófeát.
viszont ugyanakkor sikertelen is, mert 3 év alatt a potenciális 14-18 trófeából 3 kevés egy ilyen csapattal, bl-t nem nyert, a barcelona trófeák számában felülmúlta őt, játékotok minőségét,felfogását non-stop szidtátok, a csapaton belül feszültségek voltak.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért ez kétoldalú dolog. A barca sem volt ám szent az elmúlt évek alatt. Kellett ellenük a kemény fellépés, és csak így lehetett megálljt parancsolni nekik.miró írta: nem szeretem xavi nyilatkozatait,de ebben igaza van.
itt volt egy stílus,mourinho ezt jól elb*szta....
és szépen a föld alá vitte a real jó hírét..
de,végre elment.
Kellett ide Mourinho, akárki akármit mond. No, persze elvégezte a feladatát (legalábbis egy részét), és már többet nem tudott csinálni, így mennie kellett. Innen kell tovább építkezni, mert ott vagyunk a tűz közelében.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Hagyjuk már ezt. a Galaktikus korszak réges régen véget ért. Azóta Drenthék, Van der Vaartok, Gravesenek meg Faubert-ek fordultak itt meg és még annyi stílusa sem volt a csapatnak, mint most. Mourinhonak igenis sokat köszönhetünk, mert végre felértünk a Barca szintjére, sőt, talán le is hagytuk őket.
Mourinho kinek a stílusát baszta el? Pellegriniét vagy Schusterét? Hú de kár érte..
Én sem szerettem volna, ha marad, de ilyen nonszensz dolgokat fölösleges írni meg Xavi nyilatkozatokkal egyetérteni, akiről köztudott, hogy egy értelmes mondat nem hagyta még el a száját a Madriddal kapcsolatban. Neki csak savanyú a szőlő, hogy az utóbbi időben ők vannak a fallosz rosszabbik felén 
Ja amúgy Iniesta nyilatkozta ezt, de ez már lényegtelen
Mourinho kinek a stílusát baszta el? Pellegriniét vagy Schusterét? Hú de kár érte..

Ja amúgy Iniesta nyilatkozta ezt, de ez már lényegtelen

- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
„Idegesítő volt látni, hogy a Real Madrid így játszik, mivel korábban volt egy eszme, egy felfogás… Zidane, Roberto Carlos… Ők hihetetlenek voltak.”
nem szeretem xavi nyilatkozatait,de ebben igaza van.
itt volt egy stílus,mourinho ezt jól elb*szta....
és szépen a föld alá vitte a real jó hírét..
de,végre elment.

Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
Hülyék vagytok? Náluk volt többet a labda.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én inkább úgy mondanám, hogy az utolsó 8 klasszikusból csak 1-et nyert a barca.Reaper's Scythe írta: Szerintem itt arra gondolt, hogy az utóbbi 6 Clásicoból 4et a Madrid nyert, ha jól tévedek.
De hát semmi dominancia megszüntetés nem volt, hiszen a barca akarta, hogy közelebb jöjjünk hozzájuk

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
a régi klasszikókhoz képest az utóbbi 1-2 évben már ti térdeltek és szoptok keményen.francois írta:micsoda dominencia megszüntetés volt azzal az egy nyamvadt bajnoki címmel

-
francois írta:micsoda dominencia megszüntetés volt azzal az egy nyamvadt bajnoki címmel
Szerintem itt arra gondolt, hogy az utóbbi 6 Clásicoból 4et a Madrid nyert, ha jól tévedek.
-
függetlenül attól igaza van iniestanak.
Aztán miért? Ezt kifejthetnéd bővebben.
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
függetlenül attól igaza van iniestanak.![]()
![]()
legnagyobb forma. Special One.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
szerintem meg a legjobb korban van, most kell még kiadnia magából azt amit még tud. ilyen fizikummal bőven topjátékos lesz még , bár pár éven belül biztos hogy elkezd átalakulni a játéka de szerintem az emberünk kb még 32 éves koráig biztos hogy ott lesz az elitben.Lassan 30 felé jár, a kisebb csapatok ellen néha-néha lehetne már pihentetni.
Casso írta:Mourinho sajtótájékoztatóján:
Mit szólt a barcelonai Iniesta kritikájához, miszerint sokkal több kárt okozott a spanyol futballnak, mint hasznot?
- Én csak a Barcelonának okoztam kárt azzal, hogy megszüntettem a spanyolországi dominanciáját - mondta Mourinho.
![]()
![]()

Mourinho sajtótájékoztatóján:
Mit szólt a barcelonai Iniesta kritikájához, miszerint sokkal több kárt okozott a spanyol futballnak, mint hasznot?
- Én csak a Barcelonának okoztam kárt azzal, hogy megszüntettem a spanyolországi dominanciáját - mondta Mourinho.

Ez nagy fail volt eddig is Mourinhotól. A szezon végére teljesen kimerült Ronaldo. Lassan 30 felé jár, a kisebb csapatok ellen néha-néha lehetne már pihentetni.Géci írta:Jesé, ha feljön játéklehetőséget kell neki adni és, ha CR cseréje lesz akkor lófiszt sem kap.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát én általában nézem a Francia válogatottat és ott Pogba vkp poszton van... Azért gondoltam 4-1-4-1 be, de lehetett volna 4-2-3-1 be is írni, mert azért Pogba agresszívabb védőjátékos most mint Alonso meg Khedira összevetve, meg Alonsonál már mindenképpen és Modric is eredményesebben védekezik mint Khedira azért is mertem úgy írni, de én szívem szerint nem játszatnám külön Modricot meg Özilt mert elég jól mozgatják a játékot. Modric mögé kell 1 erősebb vkp-s ami szerintem Pogbával meg is oldódna, de erre szerintem még Kondogbia is jó lenne,vagy valami jó ütköző mert Verratti esetében nem mernék ilyet írniReaper's Scythe írta:Pogbának nem az a posztja, ahova te beraktad. A Juvéban ott Pirlo játszik és, ahova te Modricot és Özil-t raktad, ott játszik Vidal/Pogba és Marchisio. Meg szerintem mi sem fogunk jövőre ilyen 4-1-4-1et játszani, ahogy a Juve sem ezt játssza.
Én inkább így tudnám elképzelni:

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Del Piero
- Kedvenc csapatod: Juventus
Csak nehéz olyan játékost megvenni, kiknek nincs áruk.raul0791 írta:év biznisze lenne, ha eladnánk a juvénak higuaint, és cserébe némi készpénzért repülőre ültetnék pogbát vagy vidalt. te jó ég, hogy kikacagnám a juventust. na persze örülnék is.