Szerencsejátékok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Zsombor

Re: Szerencsejátékok

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 15., hétfő 2:35

Az egy igen bölcs döntés lenne, ha ez bejön és kiülöd az év hátralevő részét. Ilyenkor ezt meg kell becsülni.
GSW hosszabbítás, pörögnek most, csak abba ne hagyjon a lendület, KD meg 2 pontra a covertől. Torontot meg vuduzom neked, mert ott nálam egy 7 pontos Raptors siker kell. :lol:

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. december 15., hétfő 2:33

Zsombor írta:Mert szerintem a major sportokban kb bárki megvehet bárkit, mondjuk még mindig jobb szerintem mint a 6-os kötésű foci meccsek. Pl tegnap este: a liga legrosszabb csapatát a liga egyik legjobb csapata, csak úgy tudta megverni, hogy a hosszabbítást az élete meccsét játszó irányító buzzer triplájával harcolták ki. Főleg itt kosárban. Valami nímand szarba nyúl az este, Tibetből dobálja a triplákat 5 emberrel a nyakában, aztán akkor meg mindenféle elemzést dobhatsz a kukába. Vagy múlt héten azon buktam, hogy a Spurst nyomattam élőben, erre egy Utah leszopatta.
Igen, külön-külön tolom az eseményeket. De most érik, hogy kiülök pár napot, nem jön végre egy masszív pozitív este, kezd fogyni a türelmem, az meg sose jó. :mrgreen:

Ahha értem,van benne valami...
Múltkor én is szívtam, Phoenix hazai pályán bukott a Detroit ellen....meg ilyenek,szóval tényleg lutri.
NFL-NHL-re nem is szoktam, NBA-ben meg nagyon ritkán,mostanában kaptam rá...
Bár most ha ez összejön,kifizettetem, aztán újévig pihentetem a dolgot szerintem.

Toronto nagyon gyenge eddig... :angry:
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 15., hétfő 2:29

Mert szerintem a major sportokban kb bárki megvehet bárkit, mondjuk még mindig jobb szerintem mint a 6-os kötésű foci meccsek. Pl tegnap este: a liga legrosszabb csapatát a liga egyik legjobb csapata, csak úgy tudta megverni, hogy a hosszabbítást az élete meccsét játszó irányító buzzer triplájával harcolták ki. Főleg itt kosárban. Valami nímand szarba nyúl az este, Tibetből dobálja a triplákat 5 emberrel a nyakában, aztán akkor meg mindenféle elemzést dobhatsz a kukába. Vagy múlt héten azon buktam, hogy a Spurst nyomattam élőben, erre egy Utah leszopatta.
Igen, külön-külön tolom az eseményeket. De most érik, hogy kiülök pár napot, nem jön végre egy masszív pozitív este, kezd fogyni a türelmem, az meg sose jó. :mrgreen:

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. december 15., hétfő 2:24

Zsombor írta:Utálom a kötéseket, undorító dolog, de hajrá-hajrá, szép fogás lenne. :)
Köszi.
Amúgy miért tartod annak?:D
mármint a kötéseket?
Te mindig külön külön játszod az eseményeket?

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 15., hétfő 2:22

Utálom a kötéseket, undorító dolog, de hajrá-hajrá, szép fogás lenne. :)
Warriors szépen elszórakozta az előnyt. Rose is bukó, 1/7 után hozott egy 5/7-et, sajnos későn ébredt fel. Most a Lakers-Durantula-Toronto trióban bízok, hogy hozzák a covert, mert ebből csúnya este lehet.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. december 15., hétfő 2:13

Én most nyomtam egy allin-t, 30k-val ment a Lions,Broncos, Seahawks, ezek már jöttek is. Lions meleg volt nagyon.
Plusz ehhez jön még a Bulls,Okc, Toronto fogat, első kettő hozni fogja ahogy nézem, Bulls tuti, 1 perc van mennek 18al, Okc meg félidőben vezet 20al,onnan csak nem adják le
Raptorson fog múlni.
6/5be raktam,132k a végső nyeremény... :roll:
ha egy elmegy akkor 21ezer körül visszanyerek.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 15., hétfő 1:45

Köszi. :)
Pelicans meg leszophat a 13-0-s futásukkal. :lol:

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. december 15., hétfő 1:42

Köszi. De basszus, most a bet-nél felvehetném a felét a végső nyereménynek, a meccs előtt, ez is szép summa, de az meg a duplája, nem tudom mit tegyek. :DD

Na akkor:az NO a kedvenc csapatom, de egy-két forduló kivételével eléggé megszívattak az idényben, és nem is fogadtam rájuk most a héten, a mai este függvényében, esetleg változhat, de nem tudom. Két kiszámíthatatlan csapat találkozik, ekkor általában a pontokat kéne venni.
A szezon felénél még azt mondtam volna, sima Saints cover, de annyiszor bizonyították azóta, hogy fejben nincsenek rendben, hogy félek tőlük. Elméletileg coverelhetnének, szvsz óriási paradoxonként sokkal jobbak idegenben a szezonban, és a Bears O stílusa és soft védelme a Pitts-hez hasonló idén, annak a meccsnek pedig megvan az eredménye, ez az O és D stílus fekszik a Saintsnek, ráadásul MNF, ahol Brees tündököl, DE:fejben nem tudom mennyire fogják elbírni azt, hogy győzelemmel a csoport élére ugorhatnak.
Payton kirohanása szerintem kicsit rendet tesz a fejekben, ezért kisebb blowout lesz szerintem, pláne hogy Marshall nem lesz., de valószínűleg no-bet tőlem.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 15., hétfő 1:35

Szorítok, Fortuna eddigi eléggé kedvel téged ebben a fordulóban. :D Saints szerinted coverel? :mrgreen:

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. december 15., hétfő 1:32

Úristen, de szurkolok még a Dallasnak. :lol:

http://kepfeltoltes.hu/141215/gg1_www.k ... es.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/141215/gg_www.ke ... es.hu_.jpg

Közben tettem még egy NO +7.5 és Suns +7.5 kombit.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 15., hétfő 1:29

Nekem egyszer volt egy tippjátékban egy hibás hetem. Kár hogy nem pénzes volt. :lol:
Ezt a Rose legalább 20 pontot nagyon sajnálom. Legutóbbi meccsén MVP formáját idézett, adott a Miami, festékben agyondobhatta volna magát, Chalmers sem az a védőfenomén, erre 1/7 mezőnyből.
Perclimites Durant helyett is lehet Westy legalább 26 pont kellett volna, 8 perc alatt 14 pont. :lol:

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. december 15., hétfő 1:25

2 éves NFL pályafutásom alatt eddigi legjobb hetem. Tippversenyen eddig 15 meccsből 14 talált, fogadáson spread-ekkel:8-ból 7 és még vár a Dallas, amire nagyon nagyon jó előérzetem van már napok óta, wow. :)

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. december 14., vasárnap 22:56

Ha meglesz a kiemelés, a pihenés alatt Stanton elméletielg felépülhet. Jövő héten ha nyer a Cards, megvan nekik a divízió -persze ha ma nyer a Hawks-, de szvsz meglesz nekik az otthoni 8-0.

A New York-i csapatokkal meg szanaszét szopatom magam ebben ez évben, de annyiszor már...nem is értem miért csinálom még mindig...

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 14., vasárnap 22:51

Stanton sérülését ne feledd. Meg szerintem a Seahawks is bőven odaérhet. :)

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. december 14., vasárnap 22:47

Bár off, de ezzel a vereséggel a Cards óriási előnybe került, mégpedig az első kiemelésért, ezzel a hazai pályához, és ezzel a SB-hoz, ugyanis bitang erősek otthon.
Mondjuk pont passzheavy támadómonstrumok ellen gyengélkednek, de ha meglesz a hazai pálya, talán lenne esélyük a GB ellen, pláne ha, szerencséjük is lenne végre, és addigra felépülne egy pár ember.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 14., vasárnap 22:39

nmate írta:Raptors - Knicks Over Total 199,5 @ 1,90 (The total has gone OVER in 4 of New York's last 5 games, The total has gone OVER in 6 of Toronto's last 7 games)
Lakers - 2,5 @ 1,90
plusz:

TOR Raptors -6.5 @ 1.86
GS Warriors -6.5 @ 1.90
DEN Nuggets +4.0 @ 1.90

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 14., vasárnap 22:39

András93 írta:Super Bowl meglesz Packersnek.
Szerintem max főcsoportdöntő. Majd a Saints! :mrgreen: (továbbra is bízom benne, hogy varázsütésre megtáltosodik a csapat és kihozzák magukból azt, amire hivatottak amúgy. Ez nem feltétlen SB győzelem, de sokkal több a jelenlegi helyzetüknél)
Raptors -6.5 @ 1.86
Rose legalább 20 pont @ 1.83

András93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: András93 » 2014. december 14., vasárnap 22:18

Írtam volna, hogy jön a GW drive, de így már nem jön. Super Bowl meglesz Packersnek. (Mondjuk először a Playoffs kéne.) :mrgreen:

Napoli viszont szépen viszi a pénzem, már csak az kellett volna.
Kell még a Jets, Denver, Dallas, gogogo!
Chargers megviccel. :D

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. december 14., vasárnap 22:17

Nem teljesen volt, mert a Bills O-tól sokkal többet vártam, de a D hozta amit tud. Nr.1 D-FENCE. B-)
Eddig jól alakul a nap, nyomorék Griffin mondjuk megszivatott, McCoy nem sérül le, szerintem hozza a Skins a meccset.
Kell még a Jets, Denver, Dallas, SF, MIN spread gogogo!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PEEtör 2014. december 14., vasárnap 22:19-kor.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 14., vasárnap 22:16

Raptors - Knicks Over Total 199,5 @ 1,90 (The total has gone OVER in 4 of New York's last 5 games, The total has gone OVER in 6 of Toronto's last 7 games)
Lakers - 2,5 @ 1,90

Vissza: