Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 10., hétfő 13:59

pheco írta:
Los Blancos írta:Sokan lenézik itt Moratát, úgy, hogy alig játszott a posztján. Mou majdnem mindig szélsőként nyomatta.
Látszik rajta, hogy nem lesz belőle új Raúl, se új Ronaldo, se új RvN. Max Higu szintet érhet el, az meg ugye nekünk nagyon kevés. Ha megfelel neki a padozás, akkor maradhat nyugodtan, de a kezdőbe biztos, hogy kevés, ezt már meg lehetett állapítani azon a pár meccsen amin játszott.
20 éves a gyerek közép csatár és itt kb. játszott 20 percet középcsatárként, ami után kinyomták Adánt és őt cserélték le. Amúgy szélsőt, de gondolom te ebből szűrted le, hogy gyenge középcsatár lesz. A Higuaín szint meg már elit szint - bármennyire is fájó -, de akkor már van egy 30 milliós támadónk. Nagyon lenézitek Moratat, pedig a másodosztályban is remekül teljesített annak ellenére, hogy szinte csak a nagy csapattal készült egész évben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 10., hétfő 13:58

mirókám! ez ismerős neked: "Aki mer, az nyer." ?
azt ismered hogy a merészség és a hülyeség között van különbség?"kerlonkám"

csatár nélkül vagyunk 3 éve..gólszámba,higgadtságba és minőségileg is.
ha ronaldo volt akkor ő kihúzott minket a szarból,ha ő nem akkor senki.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 10., hétfő 13:54

Los Blancos írta:Sokan lenézik itt Moratát, úgy, hogy alig játszott a posztján. Mou majdnem mindig szélsőként nyomatta.
Látszik rajta, hogy nem lesz belőle új Raúl, se új Ronaldo, se új RvN. Max Higu szintet érhet el, az meg ugye nekünk nagyon kevés. Ha megfelel neki a padozás, akkor maradhat nyugodtan, de a kezdőbe biztos, hogy kevés, ezt már meg lehetett állapítani azon a pár meccsen amin játszott.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 10., hétfő 13:53

miró írta:
Én mernék egy ilyet jövőre csatár poszton: Benzema, Morata, Jesé.
de szép lenne,főleg ha benzema hozná a szokásos sz*rt,vagy még ha lesérülne milyen szép lenne mondjuk egy el classicora moratával kiállni.

itt vannak emberek akik középcsapatot akarnak csinálni a real madridból..
lewa,cavani,suarezből valaki. :salute:
és akkor azt az imént említett hármast nézném a padon.(jesét preferálnám még onnan is a legtöbbet..)
mirókám! ez ismerős neked: "Aki mer, az nyer." ?
A hülyeségeket meg mellőzük, mert senki nem akar a Real Madridból középcsapatot csinálni, csak van olyan, aki lát fantáziát bizonyos dolgokban és mer kockázatosat húzni...
Anthony írta: Szerintem sokáig jutnánk ezzel a trióval...a kupában 2-3 fordulóig.

Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta.
Na ezzel az emberrel fussunk neki a következő szezonnak...

Fúú nézzétek el nekem, kicsit túlzok, meg picit cinikus vagyok ma, ez egy ilyen nap.
Régen láthattad, hogy milyen "nagyszerű" futballt produkál a francia válogatott. Szerintem a mi kis szép hazánk válogatottja is megverné most őket, mert egy rakat hulladék, amit Deschamps összerakott. Az meg megint más kérdés, hogy Benzema a nagy csapatok ellen nem szokott felsülni, illetve, hogy még mindig nem sikerült megértenie jó pár fórumozó társunknak, hogy a két csatárunk volt egyedül rotálva és szereztek ~12 illetve ~15 gólt. Előző évben meg mindegyik 20 fölött jóval, ergo sokkal több van bennük és egyik sem kapott állandó bizalmat. Garantálom, hogy bármelyik hozni fogja a 25 gól körüli teljesítményt, ha fix kezdő játékosként kapnak szerepet.

Jesé meg Morata rendkívül tehetségesek és mindegyikben van potenciál, hogy Európában elismert csatárok/szélsők legyenek, mint Soldado vagy Negredo, akik bőven jók lennének csere/beugró csatárnak egy klasszis mögött.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. június 10., hétfő 13:43

heccsat írta:
Reaper's Scythe írta:Mondjuk ha erre magadtól is rájöttél, akkor akár át is írhattad volna a hozzászólásod kicsit normálisabb hangneműre

pedig nem sok túlzás volt benne... 1000 + perce nem lőtt gólt (valaki tudja pontosan mennyi?) és a lehetősége pedig megvan rá, részben nem is túl acélos az a kp, de eszméletlen mennyiségű ziccert is ki hagy sajnos, pedig én is őt szeretném, mint mindenkori real csatárt, de nagyon szegényes a teljesítménye, minden szinten, pedig a skill meglenne :(

Én sem a hozzászólás tartalmát vitattam, hanem, hogy normálisabban is meg lehetett volna fogalmazni, mint ahogy azt Ő is észrevette, mégsem tette.

Más: Én Morata-t nem tartanám meg, volt valami hír arról, hogy vinné pár csapat. Szerintem opcióval simán elengedhetnénk. Lewandowski-t ha 30 alatt el lehet hozni, akkor jöhetne, de drága csatárt nem igazolnék. Benzemának megadnám a lehetőséget még erre a szezonra, de most fix kezdőként. Mögötte lenne egy Moratanál nagyobb minőséget képviselő cserecsatár + Jesé és Ronaldo is bevethetők elöl.
Aztán, ha a francia befuccsol a következő szezonban, akkor hoznék egyet a Suarez, Agüero, Falcao hármasból. Meg biztos lesznek megint új felfedezettek, csillagok, minden szezonban felhypeolnak valakit :mrgreen:

Los Blancos
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 10., hétfő 13:40

Sokan lenézik itt Moratát, úgy, hogy alig játszott a posztján. Mou majdnem mindig szélsőként nyomatta.

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. június 10., hétfő 13:36

Reaper's Scythe írta:Mondjuk ha erre magadtól is rájöttél, akkor akár át is írhattad volna a hozzászólásod kicsit normálisabb hangneműre

pedig nem sok túlzás volt benne... 1000 + perce nem lőtt gólt (valaki tudja pontosan mennyi?) és a lehetősége pedig megvan rá, részben nem is túl acélos az a kp, de eszméletlen mennyiségű ziccert is ki hagy sajnos, pedig én is őt szeretném, mint mindenkori real csatárt, de nagyon szegényes a teljesítménye, minden szinten, pedig a skill meglenne :(
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

miró

HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 10., hétfő 13:32

énis bőven.

jesé ráadásul mindkét szélen is bevethető, ha meg benzema lesz az állandó kezdőnk akkor morata mögé elég lesz.
úgy érzed hogy minőségileg valamire is elég lenne ez a 3db csatár?
-jesét még nem láttuk milyen a felnőttbe,mennyire lesz neki erős az első osztály,a BL-ről nem is beszélek.
-Morataval kapcsolatban már látunk egy két dolgot,van amiben ügyes,vannak neki elég nagy hiányosságai,de ezért csak tartalékként,kiegészítő emberként kell számolni vele jövőre,illetve itt van benzema akinek szolidan is elég sz*r formája van,sőt 3 év alatt nem tudott maradandót alkotni,ahoz hogy 110%-ban kezdő csatár legyen,de most velük ezdenél el egy szezont? :roll:

ez szimpátia,semmi más reláció nem lehet benne. :roll:
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 10., hétfő 13:28

Az AS szerint amennyiben a Real Madridnak nem sikerül tető alá hozni a Cavani transzfert, abban az esetben Gómez válik a fő célponttá, hogy a minden bizonnyal távozó Higuaínt pótolják. A Bayern München új edzője, Guardiola nem számol a támadóval.
Ez az év vicce lenne,sírva rohannék ki a világból... :lol: Akkor inkább maradjon Higuaín... azt hittem,legalább a Lewandowski,Suarez,Cavani és Falcao vonalon gondolkozunk...

Gündogan,Bale,Suarez/Cavani,oszt viszontlátásra... ezt a három játékost nem tudjuk megszerezni? Akkor mit akarunk?!
:goat:

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. június 10., hétfő 13:17

Fúú nézzétek el nekem, kicsit túlzok, meg picit cinikus vagyok ma, ez egy ilyen nap.

Mondjuk ha erre magadtól is rájöttél, akkor akár át is írhattad volna a hozzászólásod kicsit normálisabb hangneműre :roll:

Tayo
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. június 10., hétfő 13:14

énis bőven.

jesé ráadásul mindkét szélen is bevethető, ha meg benzema lesz az állandó kezdőnk akkor morata mögé elég lesz.
de szép lenne,főleg ha benzema hozná a szokásos sz*rt
az a szokásos szar elég sok gólt eredményezett nekünk a bl-ben...

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. június 10., hétfő 13:11

Géci írta:Első dolgom lenne elmenni a csehóba leverni 1 sört, ha jönne Pogba :D

-----------------Casillas-------------
-Carvajal--Varane---Ramos-Marci
-----------------Pogba---------------
-Bale---Modric--------Özil-------CR
----------------Benzema-------------

Carlo Ancelotti

Ezzel kiegyeznék B-)

Pogbának nem az a posztja, ahova te beraktad. A Juvéban ott Pirlo játszik és, ahova te Modricot és Özil-t raktad, ott játszik Vidal/Pogba és Marchisio. Meg szerintem mi sem fogunk jövőre ilyen 4-1-4-1et játszani, ahogy a Juve sem ezt játssza.
Én inkább így tudnám elképzelni:

Carvajal---Ramos---Varane---Marcelo
-----------------Xabi---------------
--------Modric--------Pogba--------
Bale/Özil----------------------------CR
------------Benzema-------------

De ugye Pogbára nem sok esély van, ahogy Vidalra sem. Arra a posztra még Gündogan lehet a befutó talán, ha hármuk közül egyik sem jönne, akkor én nem vennék senkit az eddig említett tehetségeken(Casemiro, Kondogbia) kívül és maradna Khedira.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 10., hétfő 13:11

Szerintem sokáig jutnánk ezzel a trióval...a kupában 2-3 fordulóig.

Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta.
Na ezzel az emberrel fussunk neki a következő szezonnak...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Anthony 2013. június 10., hétfő 13:12-kor.

miró

HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 10., hétfő 13:05

de szép lenne,főleg ha benzema hozná a szokásos sz*rt,vagy még ha lesérülne milyen szép lenne mondjuk egy el classicora moratával kiállni.

itt vannak emberek akik középcsapatot akarnak csinálni a real madridból..
lewa,cavani,suarezből valaki. :salute:
és akkor azt az imént említett hármast nézném a padon.(jesét preferálnám még onnan is a legtöbbet..)

Los Blancos
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 10., hétfő 12:46

Simán.

Pogbáról meg kár álmodozni. :(
Oda Casemiro vagy Kondogbia lesz vagy mind2.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 10., hétfő 12:16

Első dolgom lenne elmenni a csehóba leverni 1 sört, ha jönne Pogba :D

-Carvajal--Varane---Ramos-Marci
-----------------Pogba---------------
-Bale---Modric--------Özil-------CR
----------------Benzema-------------

Carlo Ancelotti

Ezzel kiegyeznék B-)

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 10., hétfő 12:08

Viszont, ha hozni kell csatárt, akkor meg ez lenne a prioritásom: Suárez, Lewa, Cavani, Böde.
K

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 10., hétfő 12:05

higuból elég volt

Hát én nem vagyok Higuain párti, de Gomezhez képest, ő egy Ronaldinho.
Gomez...az nem tudom micsoda, nem lehet jelzővel illetni. Valami érdekes emberi lény akinek mindenéről pattog be a labda a kapuba 5 méterről.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 10., hétfő 11:54

Kerlon írta:
BBeno írta:Hiddinket birom. viszont ő tényleg kijelentette hogy akármi lesz idén ő visszavonul. bár nem leődöm meg hogy folytatná ha a PSG hívja.
Ja, mert az Anzhi valószínűleg csak zsebpénzt adott neki. :lol:
nem a pénzügyekre gondoltam. ott 10 millió eurót kapott tisztán. játékoskeretre gondoltam és arra hogy egyből BL főtáblás csapattal indulna.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 10., hétfő 11:47

ez egy hányinger ami pletyka nevén fut itt körülöttünk. még szerencse, hogy pletyka. majd elég lesz hányni akkor ha hivatalos lesz.

Vissza: