CS0ki írta:ja, ha tények nem számítanak, akkor persze, bármit be lehet írni. Akkor James lassan építette be Carlo, mert csak 20 perceket játszott az elején, 3 meccs után lett csak először kezdő egy kis csapat ellen. Kit érdekelt mi történt a valóságban.Kár itt Wikipédiázni, heteken át nem volt erőltetve a játéka.....több mint két meccsen.
Én nem szoktam egyből fötörni a wikipediát ha van egy kérdés,csak az emlékezetemre hagyatkozom,igy nem látszom olyan okosnak mint egyesek,akik mindjárt tudnak minden apróságot évek távlatából is,sőt tévedek is.
Neymart határozott emlékeim szerint fokozatosan épitették be,nálam(memóba) ez nem két meccs volt hanem több.Lehet felkészülési meccs is nem tudom,a fejem nem káptalan. De ha esetleg még is igazad lehet,és neymar az oda igazolása utántól számitva mindössze két meccsen nem volt tuti kezdő,akkor igazat kell adnom a számokra,ellenben ha egészséges volt,akkor mint a mondandóm elemi LÉNYEGE,hogy ez fokozatos,és nem egyből dobták be a mélyvízbe.
Az hogy james játszott európában vagy másutt már(láttam,köszi az infót,tudtam róla)nem perdöntő,max vitaindító,mert a realban jellemzően bedugják a faszik pöcsét egyből a konnektorba,míg pl neymarnál,ez fokozatosabb volt,ami helyes szerintem.