heccsat írta:Reaper's Scythe írta:Mondjuk ha erre magadtól is rájöttél, akkor akár át is írhattad volna a hozzászólásod kicsit normálisabb hangneműre
pedig nem sok túlzás volt benne... 1000 + perce nem lőtt gólt (valaki tudja pontosan mennyi?) és a lehetősége pedig megvan rá, részben nem is túl acélos az a kp, de eszméletlen mennyiségű ziccert is ki hagy sajnos, pedig én is őt szeretném, mint mindenkori real csatárt, de nagyon szegényes a teljesítménye, minden szinten, pedig a skill meglenne
Én sem a hozzászólás tartalmát vitattam, hanem, hogy normálisabban is meg lehetett volna fogalmazni, mint ahogy azt Ő is észrevette, mégsem tette.
Más: Én Morata-t nem tartanám meg, volt valami hír arról, hogy vinné pár csapat. Szerintem opcióval simán elengedhetnénk. Lewandowski-t ha 30 alatt el lehet hozni, akkor jöhetne, de drága csatárt nem igazolnék. Benzemának megadnám a lehetőséget még erre a szezonra, de most fix kezdőként. Mögötte lenne egy Moratanál nagyobb minőséget képviselő cserecsatár + Jesé és Ronaldo is bevethetők elöl.
Aztán, ha a francia befuccsol a következő szezonban, akkor hoznék egyet a Suarez, Agüero, Falcao hármasból. Meg biztos lesznek megint új felfedezettek, csillagok, minden szezonban felhypeolnak valakit