Az biztos, hogyha a Karim - Jesé - Isco 3-asból akárki is lép a nyáron, nagyon ideges leszek. Mondjuk Benz sanszos, hogy idén fogja legjobb szezonját hozni, legalábbis egyelőre igen jól teljesít, másrészt nagyon illik a játékrendszerünkben, és rohadt jól megértik egymást CR-el. Nekem úgy tűnik, hogy eléggé be van biztosítva, nehezen tudnám elképzelni, hogy lelép.
Jesé és Isco meg kiskedvencek a spanyol szurkolók körében, és mindketten nagyon fiatalok még, úgyhogy nem tudom...
James idén érkezett, ráadásul különösebb panasz nem lehet a teljesítményére. Bale meg szintén eléggé élvezi a klub bizalmát, legalábbis eddig úgy tűnik.
Plusz embernek nagyon sok lenne már Reus, úgyhogy rejtély számomra, hogy ki helyére érkezne. Már ha igazak a hírek persze.
Jesé supersub lehet itt max szerintem, vagy elfogadja vagy lelép.
ez szerintem nagyon nagy túlzás, és én még csak elfogult sem vagyok vele kapcsolatban. intelligensen játszik, dinamikus, technikás ráadásul nem tűnik lámpalázasnak a srác, szállította a gólokat a fontos meccseken is.
ez nem rád vonatkozik, de nekem kicsit úgy tűnik, mintha a sérülése alatt pár ember megfeledkezett volna arról, hogy hogyan teljesített az előző szezonban.