De az a baj, hogy sanszosabbnak látom, hogy Karimtól vagy Jesétől szabadulnánk meg, ilyen áron pedig semmiképp nem kell.
Kíváncsi leszek, mert azért elég komolyan cikkeznek az érkezéséről, egyre inkább úgy tűnik, hogy tényleg érdeklődünk iránta.

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. december 13., szombat 13:42
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. december 13., szombat 13:18
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. december 13., szombat 12:24
Gallardo?Remy írta:Kérdés, hogy a csapattal tart vagy az orvosokhoz ír majd alá? Amennyire bírom, annyira nem akarom, hogy leigazoljuk. Túl sokat sérült.„Biztos forrásból tudom, Reus hamarosan a Real Madrid játékosa lesz, és hosszú távra tervez a királyiakkal. Több európai élcsapattól is megkeresték Marcót, őt azonban csak a blancók ajánlata érdekelte" – mondta Gallardo.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. december 13., szombat 12:24
Szerintem ez miindent elárul.A manus 2 havonta elkottyant valami oltári nagy baromságot csak azért,hogy senki se feldkezzen meg róla.Remy írta:Kérdés, hogy a csapattal tart vagy az orvosokhoz ír majd alá? Amennyire bírom, annyira nem akarom, hogy leigazoljuk. Túl sokat sérült.„Biztos forrásból tudom, Reus hamarosan a Real Madrid játékosa lesz, és hosszú távra tervez a királyiakkal. Több európai élcsapattól is megkeresték Marcót, őt azonban csak a blancók ajánlata érdekelte" – mondta Gallardo.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 13., szombat 12:14
Kérdés, hogy a csapattal tart vagy az orvosokhoz ír majd alá? Amennyire bírom, annyira nem akarom, hogy leigazoljuk. Túl sokat sérült.„Biztos forrásból tudom, Reus hamarosan a Real Madrid játékosa lesz, és hosszú távra tervez a királyiakkal. Több európai élcsapattól is megkeresték Marcót, őt azonban csak a blancók ajánlata érdekelte" – mondta Gallardo.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 13., szombat 12:07
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. december 13., szombat 11:18
Igen, ezen van a lényeg. Az európai porondon elért eredmények szerintem magukért beszélnek. Spanyolban az Atleticonak nincsenek olyan lehetőségei, ming Angliában egy Spursnek, mégis tavaly a matracosok lenyomtak a két gigászt a bajnokságban, és BL-ben jelenleg a Chelsean kívűl bármelyik angolt megennék reggelire.Sokkal kevesebb pénzből jobb focit hoznak össze a spanyolok. Nem hiába nincs sehol az angol utánpótlás és van tele a Liga külföldivel.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 13., szombat 11:16
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. december 13., szombat 11:11
Ez nagy öngól, pont tőled olvasom szinte minden hétvégén ezeket a szövegeket más csapatok kapcsán.Remy írta:Ez nem a mi erősségünket mutatná, hanem a többi csapat gyengeségét.
Legalábbis ezt hoznák fel, ha...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 13., szombat 11:04
A nagy szart amúgy. Egy dologban van igazuk: kiegyenlítettebb a liga, de nem erősebb. A kedvencem, amikor írják, hogy azért nem érdekli őket az EL, mert a PL helyezés jobban fizet... Csak ugye rengeteg a pénz bármelyik csapatnál, jobbak a lehetőségek is, aztán azzal a dumával takaróznak. Érdekes, mert a Sevilla nyert is tavaly meg még egy 5. helyet is hozott. Pedig az első 3 helyet leszámítva itt is nagy a tolongás és a kiegyenlítettség. (Bilbao, Villareal, tavaly a Sociedad, Valencia...) Aztán a Sevillának nincs akkora anyagi háttere, mint pl.egy Evertonnak(jó ők nem esztelenül költenek, de ha kell simán vesznek 30 Mért egy Lukakut) vagy Spursnek.Remy írta:De ezt csak azért érnénk el, mert esett a liga színvonala, hiszen amúgy is bohócliga a spanyol. Ez nem a mi erősségünket mutatná, hanem a többi csapat gyengeségét.BBeno írta:ha így folytatjuk a góltermelést akár 139 gólig is eljuthatunk![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. december 13., szombat 10:54
Szerintem pedig a PL-en még simábbban gyalogolna végig akár a Real, akár a Barca. Lehet a meccsek eleje szorosabb lenne, de a 70. perc után a seggükön vennék a levegőt az angol kis- és középcspaatok sokat futó játékosai a sok labdakergetéstől.BBeno írta:én biztos vagyok benne hogy a PL-ben nem tudnánk ilyen számokat generálni.
itt játszunk spanyolban. ennyit érnek az ellenfeleink. nyilván emberfeletti amit a csapat művel de ehhez jó táptalaj a spanyol liga.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. december 13., szombat 10:47
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. december 13., szombat 10:46
Soha nem értettem mire jó ez...oké, lehet hogy ezt hoznák fel, de mi a halálért kell mindenhez...MINDENHEZ neked is hozzá írni a negatívumaidat? Vald be, hogy élvezedRemy írta:De ezt csak azért érnénk el, mert esett a liga színvonala, hiszen amúgy is bohócliga a spanyol. Ez nem a mi erősségünket mutatná, hanem a többi csapat gyengeségét.BBeno írta:ha így folytatjuk a góltermelést akár 139 gólig is eljuthatunk![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 13., szombat 10:40
De ezt csak azért érnénk el, mert esett a liga színvonala, hiszen amúgy is bohócliga a spanyol. Ez nem a mi erősségünket mutatná, hanem a többi csapat gyengeségét.BBeno írta:ha így folytatjuk a góltermelést akár 139 gólig is eljuthatunk![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. december 13., szombat 10:31
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. december 13., szombat 9:54
Az első kettő még a fifában is állandóan sérült lennetorjack írta:Khedira helyére egy makkegészséges Gündogan, Bale helyére (ha nem kapja össze magát) egy fullos Reus, Chica helyett meg Paco Alcacer, aztán meg is vagyunk.
Majd mentés és Fifából kilépés.
HozzászólásSzerző: miro » 2014. december 12., péntek 19:20
Pontosan.Realista24 írta:Nem is akarja eladni, de kérdés, hogy meg tudja-e tartani.szinte kizárt, h eladja. legalábbis sztem.
Azért De Geának Atma ide vagy oda, óriási lehetőség lenne a Real, spanyol kapusként, Casillas örökébe lépni, ahogy azt majd a válogatottban is teszi.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. december 12., péntek 18:28
HozzászólásSzerző: Steve » 2014. december 12., péntek 18:22
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 12., péntek 17:58
Az eddigiek alapján nekem nem úgy tűnik, hogy itt Navas valaha is kezdő kapus lesz hosszútávon. Szóval Casillas után mindenképp lesz egy kapusigazolás. De Gea meg pont kapóra jön. Én bírom Navast, de esélytelen sajnos. Nincs elég nagy neve.Toti írta:egyébként miért van kapuskérdés?
navast senki nem tudja elképzelni elsőszámú kapusnak nálunk?
egy állat a csávó, egy megrögzött. sztem iszonyat jó kapus, összeszámolni sem lehetne hány hsz volt, ahol a leigazolása mellett kardoskodtunk.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem