Most lestem meg a meccset, úgy, hogy már tudtam az eredményt. 1-2 kósza hír alapján gyenge meccsre számítottam, de érdekes módon szerintem nem volt rossz, pedig tudtam mi fog történni.
Voltak jó teljesítmények, voltak gyengébbek is, de szerintem 1-2 meccsünk az utóbbi időben ennél sokkal szarabb volt. És nem csak izgalomban, hanem teljesítményben is.
A védelmünk korrekt, nagyjából mindenkivel elégedett voltam. Az ilyen életük gólja dolog meg pont azért van, mert nagyon jó a védelmünk, egy kis csapat aligha fogja kigurigázni, így sokszor lövik el távolról, aztán néha-néha beakad.
A középpályánk kicsit visszafogottabb, Illara egész jó volt, bár jóval egyszerűbb a játéka, mint Modricnak, de a védekezés részt egész jól megoldja. A gólnál azért lehetett volna határozottabb. Isco kicsit szürke volt, Kroos is, de az ívelése Carvajalnak a védők mögé azért nem volt semmi.
Bale gyenge, ahogy szokta az utóbbi időben, a fejest remekül megoldotta, de amúgy sok rossz megoldás. És a védekezés továbbra sem nagyon megy neki. Nekem Benzema tetszett, volt 4-5 egészen fasza kiugratása, remekül érzi a fellőtt labdák megtartását, majd a beinduló emberek elé rakását. Az ilyen irányítgatós Benzemát bírom, és kell is, mert a középpálya ebben a felállásban jóval kevésbé kreatív, többet kell visszalépnie szervezni.
R szerintem hetek óta nincs nagy formában, a korábban mutatott játéka egyszerűen parádés volt, a rengeteg gól mellett a mezőnyben is kiemelkedő volt. Az utóbbi időben ebből nem sok maradt, de ennyi gólt lőni még így is...beszarás. A 16-oson belüli helyezkedése neki a legjobb a csapatból.