már pedig Zidane csak tudjamadridronie írta:Ezzel szemben Zizou + Perez egyik favoritja Kondogbia!

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. június 10., hétfő 10:20
már pedig Zidane csak tudjamadridronie írta:Ezzel szemben Zizou + Perez egyik favoritja Kondogbia!
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 10., hétfő 10:16
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. június 10., hétfő 10:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 10., hétfő 10:00
Nem beszélve arról, hogy milyen fizetéseket jelöltek meg a cikkben. :ĐEzt meg a The Sun álmodta meg ismét; szóval szerintem hagyjuk is!
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 10., hétfő 9:56
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 10., hétfő 9:52
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 10., hétfő 9:47
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 10., hétfő 9:46
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 10., hétfő 9:38
Ezzel szemben Zizou + Perez egyik favoritja Kondogbia!A középpályára lehetséges igazolások, Gündogan, Verratti, Kondogbia, Pirlo, közülük fog kikerülni két igazolás, Ancelotti Verrattit és Pirlot részesíti előnybe.
Ebből szerintem Lewandowski vagy Suárez lesz végül! Cavani jelen pillanatban is nagyon közel a Chelseahez; sanszos, hogy még a héten aláír Angliába!A hírek szerint Zidane Suarezt szeretné leigazolni Cavani helyett, akár ezen a héten létrejöhet a megállapodás a két klub között.
Ezt meg a The Sun álmodta meg ismét; szóval szerintem hagyjuk is!Angol kacsák megint szárnyra kaptak és szerintük augusztus 8-án Ronaldo hazatér Manchester United-be, mintegy 80 millió eurót fizetnek érte.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 10., hétfő 9:37
magyarul verratti megy a juvéba, pirlo és cavani jön ide egy 100-asért.mohaola írta:Úgy fest, hogy ezen a héten sem lesz edző bejelentés, Perez és Zidane célja, hogy mához 1 hétre sikerüljön Ancelottit kinevezni, a PSG továbbra sem siet az olasz elengedésével.
A középpályára lehetséges igazolások, Gündogan, Verratti, Kondogbia, Pirlo, közülük fog kikerülni két igazolás, Ancelotti Verrattit és Pirlot részesíti előnybe.
A hírek szerint Zidane Suarezt szeretné leigazolni Cavani helyett, akár ezen a héten létrejöhet a megállapodás a két klub között.
Angol kacsák megint szárnyra kaptak és szerintük augusztus 8-án Ronaldo hazatér Manchester United-be, mintegy 80 millió eurót fizetnek érte.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 10., hétfő 9:26
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. június 10., hétfő 7:40
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 9., vasárnap 22:19
Illaramendiről már volt korábban sajtópletyka, csak ezek elhaltak, miután azok a hírek kaptak szárnyra, hogy Ancelottinak Verratti kell.gerzsoooo írta:Meg van a két tehetség a kpra: Guilavogui nagyon tetszetősen csinálja dolgát és Illarramendi már megint. Tökéletesek lennének. Olcsók viszonylag és van bennük jövő.
HozzászólásSzerző: gerzsoooo » 2013. június 9., vasárnap 22:15
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 9., vasárnap 21:34
rajtunk marad ez a gyökér annyira érzemvasárnap, 20:52
Gonzalo Higuaín Juventusba igazolása várat magára, mert Marotta nyilatkozata alapján a Real Madrid megvárja az új edző bejelentését, és kikéri a véleményét az argentinről.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. június 9., vasárnap 20:50
egy khedirát azért még elbírtak volna.ááá ahogy itt figo, zidane meg robertító keverget a juve ellen
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 9., vasárnap 20:46
nmate írta:Mond az a név neked valamit, hogy Iniesta? Ő még mindig jobb, mint Bale. Megértem, hogy piszok sok potenciál van benne, elfogadom, valszeg én vagyok vak, ha ennyien mondják... de ne legyen már top 3 a pali egy szezonja miatt.R.M.C.F írta:Ha bale-t hozni tudnánk,akkor kb a 3 legjobb játékosból,2 itt játszana...
HozzászólásSzerző: Jester » 2013. június 9., vasárnap 20:09
Annyira gyűlölöm ilyenkor a Bayern Münchent, hogy az valami hihetetlen.érdekes fordulat Lewa ügyben. semmiképeen sem engedik el a BM-hez, semmi pénzért. inkább buknak 25-30 milliót de idén a BMbe nem fog igazolni. lehet hogy újra képbe jövünk... vagy akkor Lewa jövőre ingyen megy a BMhez.
HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. június 9., vasárnap 19:54
hat sztem vagy versenybe akarnak maradni a BMel a bajnoksagba s nem adjak el, vagy -ami valoszinubb-BBeno írta:érdekes fordulat Lewa ügyben. semmiképeen sem engedik el a BM-hez, semmi pénzért. inkább buknak 25-30 milliót de idén a BMbe nem fog igazolni. lehet hogy újra képbe jövünk... vagy akkor Lewa jövőre ingyen megy a BMhez.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 9., vasárnap 19:52
Jelenlévő fórumozók: 40 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem