Végre valakinek sikerült megértenie miről ír a másik... Érthetetlen. Ez kb. olyan, hogy utáljuk a Barcát és csak azért ülünk le a meccseiket megnézni, hogy fikázhassuk őket, ha szarok. Gyerekes kis utálat az egész.Zsombor írta:Valóban jogos a kritika, nekem nagyon nem jön be ez az évad finoman fogalmazva. Viszont itt arra gondol Kerlon, hogy vannak akik sportot űznek abból, hogy beírják, hogy milyen fos volt az aktuális rész, és ez a felvetése szerintem teljesen jogos. Persze mindenkinek szíve joga fikázni azt, ami nem tetszik, csak egy idő után unalmas. Nincs igazam R24?P. Krisz írta:Miért ne lehetne kritizálni ha egyszerűen nem jó . Szerintem jogos a kritikám ha csalódást jelent . A 2. évaddal elértek már valamit . Nem mondom hogy tökéletes volt , voltak hibái , de abban a heti 40 percben jó volt nézni . Ezzel szemben most a 9 részből volt 3 történetet előrelendítő , 5 töltelék és 1 crossover ami csak arra kellett hogy a fanboyok rárántsanak .
Ha ez valakinek megfelel szíve joga , de nekem édes-kevés .
A másik meg, hogy sokunknak fel kéne fogni, hogy egy szuperhősös képregény adaptáció a sorozat és valószínűleg el tud rugaszkodni a valóságtól is. Egyszerű kompromisszumuk. Akit érdekel az ilyen az szereti, akit nem az meg ne nézze...