Tegnap azt olvastam, hogy januárban végig az Ajaxnál fogBBeno írta:Ödegaard a Bayernnél edzett ma.

Igazi kis futballku.va

Számolni sem tudom, hány klubnál járt már.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 12., péntek 16:35
Tegnap azt olvastam, hogy januárban végig az Ajaxnál fogBBeno írta:Ödegaard a Bayernnél edzett ma.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. december 12., péntek 16:34
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 12., péntek 16:31
Én úgy vagyok vele, hogy lesz@rom, ha bukunk rajta csak vki vigye el innen.Remy írta:45 milla Bale-ért? Hmm... NEM, de ha mellé odaadják De Geát, akkor ok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 12., péntek 16:28
Egyrészt sokat nem kaphatnak érte jövőre.Kerlon írta:Nem értem amúgy a MU-t. Semmi értelme egy ilyen komoly szerződést kínálniuk egy kapusnak. Persze, hogy nagy érték, de rengeteg jó kapus van.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 12., péntek 16:23
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 12., péntek 16:01
Majd most kiderül, az MU az orra alá dug egy brutál szerződést, vagy elfogadja és beéri amit tőlük kap (sok zsé, kevés trófea) vagy elmegy Madridba nyerni.realistahuni írta: Atletico nevelés, szóval nem tudom mennyire hozható, a pletykákat nem követem. De meg lennék lepődve ha valaha is Real mezben látnám.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 12., péntek 15:43
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. december 12., péntek 14:53
Atletico nevelés, szóval nem tudom mennyire hozható, a pletykákat nem követem. De meg lennék lepődve ha valaha is Real mezben látnám.Rá kell menni a spanyolra, ő most az egyetlen aki a top és hozható kapusok metszetében van.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 12., péntek 14:05
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. december 12., péntek 13:52
A hírek szerint jönne, de ugye a hírek szerint már sokminden megtörtént volna, amiből semmi nem lett.De Gea valóban jó fogás lenne, nagyon sokat fejlődött Angliában. Viszont nem tudom, hogy hogy áll hozzánk. Ugyebár ő Atletico nevelés... bele lett nevelve a Real utálat, vagy nyitott a lehetőség iránt?
HozzászólásSzerző: Sastre » 2014. december 12., péntek 13:46
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. december 12., péntek 13:45
Nem tudom miért szürkült így bele a francia bajnokságba. Nagyon jó játékosnak tartom, VB-n is jól jött volna a braziloknak. Örülnék, ha itt kötne ki jövőre Bale helyén, aztán Jesével megharcolnának a kezdőért. Ha meg nem elég a két fiatal utána évben lehetne robbantani Hazardért vagy Reusért.adamzz írta:Komolyan nem tudom,hogy láttam-e már ilyen indulósebességet. Ez már-már a korai R9-et is veri. Nem tudom,hogy a kombinatív játékban mennyire jó a srác, de már csak azzal többet érnék betömörülő csapatok ellen,hogy kis területeken is tud komoly sprinteket verni, nem úgy Bale. A walesinek terület is kell.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. december 12., péntek 13:33
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. december 12., péntek 13:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 12., péntek 13:23
Még egy MU-s hír, hogy elvileg 12 milliót adnának Kramerért. Meg Vidic is megy vissza.CS0ki írta:Ha De Gea tavasz végéig nem írja alá az új szerződését, akkor várható, hogy itt fog kikötni.![]()
Bale meg...angloknak ennél többet ér.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. december 12., péntek 13:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 12., péntek 13:15
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. december 11., csütörtök 22:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 11., csütörtök 22:19
A mezeket már gyártják, nem?cáfolnám, mert akkor pato már rég itt játszana
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. december 11., csütörtök 22:16
cáfolnám, mert akkor pato már rég itt játszanaRealista24 írta:Csak úgy írom, hogy a meccs holnap van, mielőtt páran elfelejtenék![]()
Olvassák a fórumot.Realista24 írta:
Repkednek itt a hírek mindenféle kozeppalyasrol, de azt csodálom hogy Hector Herrera nevet meg nem dobtak be. Igaz hogy a feje olyan mint DM-e, de használja mind a ket labat, gyors es nagy munkabírasunak tűnik.
Csak emlegetni kell![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem