CS0ki írta:de én nem élném meg a világ csodájának, ha meg is nyernék a BL-t.
Azért az eléggé csoda kategória lenne.Oké ,hogy Barcelona meg MSN, de van 3 csapat amelyik játékoskeretben és edzői stábban is jóval komolyabb erőt képvisel.Tegnap jók voltak,de kicsit hasonló ez a tavalyi City meccshez, ott is nyertek mert a City túl lett értékelve.Ezt a PSG-t egyelőre nem tudom hová tenni,erősek de ilyen fatális hiba mint Messi góljánál azért,nekik is ugyanúgy megvoltak a meccslabdáik de nem döntötték el,ami egy barca ellen végzetes...Odalehet érni a BL-ben persze,mert ez egy ilyen sorozat, de jelenleg ez Barcelonában nem lehet realitás.
LE meg szerintem semmit nem csinál,minden nyert meccs eddig a klasszisainak köszönhető,mert ez a tegnapi 3 védős rendszer is minden volt csak jó húzás nem,egy rangadón megint variált...Jól jött ki belőle,de csak azért mert Messiék lehozták neki,meg mert a PSG nem élt a lehetőségekkel.
Jelenleg Real,Chelsea,Bayern(+Atletico a trógerségük miatt) utána egy fél utcával lemaradva a Barca...
Én továbbra is tartom,hogy ez egy trófea nélküli év lesz náluk és nem is a védelmük miatt,vagy a gyenge keret miatt, hanem az edző miatt.Nagyon nagy a kabát,nagyobb mint Tatára... ő se volt egy géniusz de LE eddigi ténykedése szerintem komolytalan.A Barca eddig minden amit elértek a szezonban a klasszisaiknak köszönhetnek,ez elég lehet bizonyos dolgokra,de nagy sikerekre szerintem nem.
Az meg,hogy ott lihegnek a nyakunkon,szerintem természetes,2009-10 2010-11,mennyivel gyengébbek voltunk?mégis pár ponton belül voltunk mindig.Mert akármilyen gondok vannak a liga nagy részét így is bucira verjük mi is és ők is.
Január kemény lesz mind2 csapatnak,mi a valenciánál kezdünk,ők sociedadban,rögtön következő fordulóban játszanak az Atletico-val,mi meg a kupában...ha februárra a bepótolt meccsig pontelőnyben leszünk én nyugodt leszek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams