Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!epic

nagyon kemény volt ez a ra's. oliver alig tudott hozzáérni. biztos vagyok benne hogy valami terv része ez az egész, talán maseo összekaparja majd, vagy az argus. francba ezzel a téliszünettel

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. december 11., csütörtök 15:14
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 11., csütörtök 15:13
Az elso 2 resz szerintem kritikan aluli volt, majd amikor mar az en fejemben is megfordult hogy kaszaljam, a harmadik reszben visszatertek a gyokerekhez, a tipikus sp humorhoz. Kovetkezo 2 evad berendelve, remelem jovore is tartjak ezt a szintet.danianevem írta:South Park s18
Már az előző évadnál is úgy tűnt, hogy kezdenek újra magukra találni, de ebben az évadban már be is bizonyosodott, hogy az nem csak fellángolás volt részükről. Alapvetően kiegyensúlyozott, igazi "southparkos" humorú részek voltak többségben, igazán felejtős epizód talán nem is volt. Az évadzáró összességében egy kicsit gyengébbnek tűnt, de ez talán inkább a többi rész dicsérete.
Akkor majd lehet valamikor ledaralom. Csak ne legyen benne olyan sok romantikanmate írta:Jaj, ezt most veszem észre. Jobb, mint a harmadik vége szerintem, jócskán javult. Ha nincs más érdemes megnézni, Litt parádézik, Litt the hell up!h3x0r írta:Suits negyedik evad milyen?
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 11., csütörtök 14:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 11., csütörtök 14:40
Hát jól összegubancoltak mindent az biztos, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!vannak olyan gagyi jelenetek...Remy írta:Flash
Rendesen odabaszott ez a rész.De most már végképp nem értek semmit.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 11., csütörtök 14:17
Jaj, ezt most veszem észre. Jobb, mint a harmadik vége szerintem, jócskán javult. Ha nincs más érdemes megnézni, Litt parádézik, Litt the hell up!h3x0r írta:Suits negyedik evad milyen?
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. december 11., csütörtök 12:59
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 11., csütörtök 11:38
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 11., csütörtök 10:36
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 11., csütörtök 8:32
HozzászólásSzerző: fiore » 2014. december 11., csütörtök 2:14
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 11., csütörtök 1:44
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 10., szerda 18:21
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. december 10., szerda 12:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 10., szerda 10:13
nmate írta:Na este le is checkolom a SoA végét, tűkön ülök... tipp: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sutter nem rendez vérfürdőt, de odavág az érzelmeknek valami kedveltebb szereplő kegyetlen halálával. Nem Jackieboyra tippelek, ő nem lepne meg ha letenné a kanalat. Sőt, szerintem elvárt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 10., szerda 10:09
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 10., szerda 10:03
Miert lenne felesleges? Egy percet se lattam belole, szoval nem tudom hogy jo vagy sem, viszont ha valami jo sorozat, arrol pont hogy beszelni kell. Mert sok esetben en is inkabb azokat kezdem el, amiket latom hogy forumon hetrol hetre dicsernek a tobbiek.VanillaSky írta:Egyáltalán ki kell emelni egy ilyen sorozatot? Mármint néhány napja linkelt valaki valamilyen blogger ajánlását. FX, Netflix meg AMCs sorozatok ajánlgatásával. Ez kb ugyanaz. Full alap dolgokról felesleges beszélni.Végre valaki? Kikérem magamnak
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. december 10., szerda 8:09
nehogy már baj legyen.VanillaSky írta:Egyáltalán ki kell emelni egy ilyen sorozatot? Mármint néhány napja linkelt valaki valamilyen blogger ajánlását. FX, Netflix meg AMCs sorozatok ajánlgatásával. Ez kb ugyanaz. Full alap dolgokról felesleges beszélni.Végre valaki? Kikérem magamnak
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 9., kedd 23:55
Nagyon nagy zúzás voltEl Tigre írta:Homeland
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!badass Quinn
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. december 9., kedd 21:01
Egyáltalán ki kell emelni egy ilyen sorozatot? Mármint néhány napja linkelt valaki valamilyen blogger ajánlását. FX, Netflix meg AMCs sorozatok ajánlgatásával. Ez kb ugyanaz. Full alap dolgokról felesleges beszélni.Végre valaki? Kikérem magamnak
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 9., kedd 20:57
Végre valaki? Kikérem magamnakCsabi írta:na, végre valaki rákapott.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem