OFF
- 'Az
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
valaki pesti tudna nekem segíteni, hogy a Camponába be lehet vinni kis bolognese kutyát ölben? csak magára a bevásárlóközpont területére gondolok, nem a benne lévő boltokra, oda gondolom biztos hogy nem lehet.
"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Már mindegy, megraktam.Realista24 írta:Megoldom meccs után
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Megoldom meccs után
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Remy most irta facebookon, hogy este meg akarja tenni a Realt egy nagyobb osszeggel.
Na mar most.. beszeljetek le vagy fenyegessetek meg (esetleg egy vegleges ban?), de nekem kell az a 20 meccses rekord..
Na mar most.. beszeljetek le vagy fenyegessetek meg (esetleg egy vegleges ban?), de nekem kell az a 20 meccses rekord..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A lényeg lemaradt:
http://www.vikingosblancos.hu/web/
Csatlakozási infó:
http://www.vikingosblancos.hu/web/?page_id=157
http://www.vikingosblancos.hu/web/
Csatlakozási infó:
http://www.vikingosblancos.hu/web/?page_id=157
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Aki január 31-ig belép a Fehér Vikingek Szurkolói Egyesületbe, az jogosult lesz részt venni a nyereményjátékban, amit még nem tudunk pontosan, hogy miként fog lezajlani
de a nyeremények között lesz mez (eredeti, nem alis
), könyv, bögre és egyéb csecsebecsék.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Van két magmeghívóm amit ajándékba adok. Ha valakit érdekel jelezzen PÜ-ben.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Firefoxon bejön a google. Viszont chrome meg exploreren nem.
Ez az én formám a legjobb böngészőn nem működik csak.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
wifi le van jelszavazva.
Gmail pedig így jön be:
http://kepfeltoltes.hu/141210/K_perny_f ... es.hu_.png
Gmail pedig így jön be:
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem inkább kérésnek tűnik :ĐNa most nagy segítséggel fordulok hozzátok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Limaten
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Henry, Modric, Zidane, Kroos
Sztem csak az van, amit ír, h nincs beállítva a wifi hálózatra védelem (jelszó), és gondolom gmail accountba nem enged belépni, nehogy baj legyen. Gondolom. Esetleg. Talán.mathers írta:
Kezdésnek mondjuk kikapcsolnám a publikus WiFi-t...
- mathers
Na most nagy segítséggel fordulok hozzátok. Aki ezt megoldja annak bármit megteszek.
Szóval ismerősömnél beüzemeltem ezt az új UPC router/wifi vagy mi ez.
Minden klappol. Működik is. A gond az, hogy ha beütöm a google.hu-t kiírja, hogy sikeresen regisztrálva van a modem húzza ki 30 másodpercre dugja vissza...
http://kepfeltoltes.hu/141210/K_perny_f ... egtörtént.
De akárhányszor beütöm a google.hut ugyanezt dobja ki. De net az van. Facebookra meg bárhova tudok menni. Bejön minden. Kivéve a google. Chromot használok és ugye ha URL sávba is ha beírok valamit akkor a googlebe keres. Pl beírom, hogy madridom akkor kiírja az alábbi problémát.
bármire keresnék rá ezt dobja ki. De pl ha rendes URL ként írom be, hogy www.madridom.hu vagy bármi mást akkor rögtön bejön az adott oldal. Próbáltam más böngészővel ugyanez a probléma. Viszont csak a google kereső nem jó. Mert a bing működik. Azzal tudok keresni. Na lábat csókolok annak, aki megoldja ezt a rejtélyt.
http://kepfeltoltes.hu/141210/K_perny_f ... egtörtént.
De akárhányszor beütöm a google.hut ugyanezt dobja ki. De net az van. Facebookra meg bárhova tudok menni. Bejön minden. Kivéve a google. Chromot használok és ugye ha URL sávba is ha beírok valamit akkor a googlebe keres. Pl beírom, hogy madridom akkor kiírja az alábbi problémát.
bármire keresnék rá ezt dobja ki. De pl ha rendes URL ként írom be, hogy www.madridom.hu vagy bármi mást akkor rögtön bejön az adott oldal. Próbáltam más böngészővel ugyanez a probléma. Viszont csak a google kereső nem jó. Mert a bing működik. Azzal tudok keresni. Na lábat csókolok annak, aki megoldja ezt a rejtélyt.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Le a kalappal, gratulálok neki, szavaztam.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Sziasztok. Egy picit spammelek.
A nővéremet, miután az év diákja lett a Pozsonyi Műszaki Egyetemen, Szlovákiában ezúttal jelölték az év diákszemélyiségének is. Ezért kérlek titeket, hogy alig néhány kattintással támogassuk meg őt. A Stavebníctvo, architektúra kategóriában találjátok meg.
KATT A KÉPRE, ITT LÁTHATOD A SZAVAZÁS MÓDJÁT
EZEN A LINKEN KELL SZAVAZNI
A nővéremet, miután az év diákja lett a Pozsonyi Műszaki Egyetemen, Szlovákiában ezúttal jelölték az év diákszemélyiségének is. Ezért kérlek titeket, hogy alig néhány kattintással támogassuk meg őt. A Stavebníctvo, architektúra kategóriában találjátok meg.
KATT A KÉPRE, ITT LÁTHATOD A SZAVAZÁS MÓDJÁT
EZEN A LINKEN KELL SZAVAZNI
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Tűzhelyet akarok venni, de nem sürgős, lehet vele várni. A kérdés, hogy szerintetek mikorra érdemes időzíteni a vásárlást? Vegyem meg most a karácsony előtti időszakban vagy a két ünnep között vagy január elején?
Sziasztok!
T-Mobile-nál jártam ma, 59999-ért eltudtam volna vinni a iPhone 4s-t, de kiderült, hogy nincs már belőle, szinte sehol az egész országban. Weboldalon viszont az van, Jelenleg nem kapható, újabb készlet várható.
Jó, gondoltam felhívom az ügyfélszolgálatot, hátha tudnak valami okosat mondani. A hölgy akivel beszéltem azt mondja, hogy a Telekom Partnerek készleteit nem látja, viszont a rendes Telekom Üzletekben sehol nem kapható a készülék. Megkérdeztem, hogy mennyi az esélye, hogy kapni fognak még pár készüléket, hogy mennyire átverés az oldalon a felirat, azt mondta szinte biztos, hogy jönni fog még a hónapban, csak lehet, hogy kevés. Mert ha nem jönne több, akkor az a felirat lenne kint, hogy már nem rendelhető, de ugye az van, hogy újabb készlet várható (akárcsak az egyik 6-nál, 5S-nél és 5C-nél, bár utóbbi kettő szintén kifutó). Kicsit megnyugodtam, de nem múltak el a kétségeim, hogy erről csúnyán lemaradtam.
Viszont elkezdtem felhívogatni a budapesti Telekom Partner üzleteket, mondjanak már valamit. Kb 5 pesti bolt vette fel a telefont. Van amelyiknél bunkó, lekezelően mondták hogy BIZTOS, hogy nem jön már belőle, valahol állítólag rendeltek már de nem jött belőle, ezért tuti nem lesz, valahol csak megnézték, de sajnos nincs, viszont hétközben hívjam őket, akkor kapnak árut. Na itt már totál elbizonytalanodtam, mondom ebből már nem lesz semmi, de egy pici remény még van szerintem, ha elég gyors leszek. Elvileg most bekapcsoltam, hogy ha érkezik készlet belőle, azonnal kapok emailt.
Viszont máshol nagyon drága még mindig, van ahol 100 ezer, legtöbb helyen viszont 80-90, sajnálom rá a pénzt, amikor 60-ért eltudnám vinni, HA lesz még belőle.
Szerintetek mennyi az esély, hogy jönni fog még belőle valamennyi?
T-Mobile-nál jártam ma, 59999-ért eltudtam volna vinni a iPhone 4s-t, de kiderült, hogy nincs már belőle, szinte sehol az egész országban. Weboldalon viszont az van, Jelenleg nem kapható, újabb készlet várható.
Jó, gondoltam felhívom az ügyfélszolgálatot, hátha tudnak valami okosat mondani. A hölgy akivel beszéltem azt mondja, hogy a Telekom Partnerek készleteit nem látja, viszont a rendes Telekom Üzletekben sehol nem kapható a készülék. Megkérdeztem, hogy mennyi az esélye, hogy kapni fognak még pár készüléket, hogy mennyire átverés az oldalon a felirat, azt mondta szinte biztos, hogy jönni fog még a hónapban, csak lehet, hogy kevés. Mert ha nem jönne több, akkor az a felirat lenne kint, hogy már nem rendelhető, de ugye az van, hogy újabb készlet várható (akárcsak az egyik 6-nál, 5S-nél és 5C-nél, bár utóbbi kettő szintén kifutó). Kicsit megnyugodtam, de nem múltak el a kétségeim, hogy erről csúnyán lemaradtam.
Viszont elkezdtem felhívogatni a budapesti Telekom Partner üzleteket, mondjanak már valamit. Kb 5 pesti bolt vette fel a telefont. Van amelyiknél bunkó, lekezelően mondták hogy BIZTOS, hogy nem jön már belőle, valahol állítólag rendeltek már de nem jött belőle, ezért tuti nem lesz, valahol csak megnézték, de sajnos nincs, viszont hétközben hívjam őket, akkor kapnak árut. Na itt már totál elbizonytalanodtam, mondom ebből már nem lesz semmi, de egy pici remény még van szerintem, ha elég gyors leszek. Elvileg most bekapcsoltam, hogy ha érkezik készlet belőle, azonnal kapok emailt.
Viszont máshol nagyon drága még mindig, van ahol 100 ezer, legtöbb helyen viszont 80-90, sajnálom rá a pénzt, amikor 60-ért eltudnám vinni, HA lesz még belőle.
Szerintetek mennyi az esély, hogy jönni fog még belőle valamennyi?