Nem véletlenül mondtam én, hogy bízom Bale felépülésében.. :Đ Matyi megette volna a vadlovat reggelire!adamzz írta: Lassan kezdem azt érezni,hogy isteni mák volt Bale sérülése. Barca ellen lehet nem nyertünk volna ő vele. no offense csak feltevés.

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 10., szerda 19:33
Nem véletlenül mondtam én, hogy bízom Bale felépülésében.. :Đ Matyi megette volna a vadlovat reggelire!adamzz írta: Lassan kezdem azt érezni,hogy isteni mák volt Bale sérülése. Barca ellen lehet nem nyertünk volna ő vele. no offense csak feltevés.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. december 10., szerda 19:06
Ja de legalább neki a sérója nem idegesítő.morientes írta:Adom.De lehet,hogy pont azért,mert kurva nagy rajta a nyomás ott középen,mentálisan elfáradt egy kicsit.Talán belejátszik ez is...So-so...Nincs játszótárs+egy pici müde..
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 10., szerda 12:45
Adom.De lehet,hogy pont azért,mert kurva nagy rajta a nyomás ott középen,mentálisan elfáradt egy kicsit.Talán belejátszik ez is...So-so...Nincs játszótárs+egy pici müde..Én is erről beszélek. Nincsenek mellette azok az emberek, akik folyamat mozognak üresbe, kérik a labdát. Amióta Modric kiesett, Bale visszatért, meghalt a szép focink.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 10., szerda 12:38
Én is erről beszélek. Nincsenek mellette azok az emberek, akik folyamat mozognak üresbe, kérik a labdát. Amióta Modric kiesett, Bale visszatért, meghalt a szép focink.morientes írta:Nem erre gondoltam,mikor azt írtam,ártatlan helyzetben.Hanem tegnap is volt egy látványos oldalpassz,oda sem nézett,csakhogy még közte meg Bale között ott volt a bolgárok brazilja,simán legúritotta neki....dekoncentráltnak tünt nekem tegnap,lehet ez a fáradság jele.Persze lehet hogy csak én látom bele.Lehet hogy majd átesik a holtponton,vagy csak hiányzik mellőle Modric....ki tudja.Realista24 írta:Kroos meccsek óta szórja el a labdákat, de én ezt nem feltétlen a fáradtságnak tudom be, hanem annak, hogy jelenleg "idegenekkel" focizik. Plusz tegnap olyan mértékű szervezetlenség volt elől, hogy rossz volt nézni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 10., szerda 12:32
Nem erre gondoltam,mikor azt írtam,ártatlan helyzetben.Hanem tegnap is volt egy látványos oldalpassz,oda sem nézett,csakhogy még közte meg Bale között ott volt a bolgárok brazilja,simán legúritotta neki....dekoncentráltnak tünt nekem tegnap,lehet ez a fáradság jele.Persze lehet hogy csak én látom bele.Lehet hogy majd átesik a holtponton,vagy csak hiányzik mellőle Modric....ki tudja.Realista24 írta:Kroos meccsek óta szórja el a labdákat, de én ezt nem feltétlen a fáradtságnak tudom be, hanem annak, hogy jelenleg "idegenekkel" focizik. Plusz tegnap olyan mértékű szervezetlenség volt elől, hogy rossz volt nézni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 10., szerda 12:23
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 10., szerda 12:18
He?Kemény csapat volt ez a Ludogorets.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. december 10., szerda 10:31
HozzászólásSzerző: pavel » 2014. december 10., szerda 10:29
Egyébként a szöveges online közvetítésben is benne van!Realista24 írta:Coentrao - Marcelo 60'RealRaúl77 írta:írja be valaki pls, hogy voltak a cserék! Nem láttam a meccset, az eredmenyek.com-ot meg nem tudom elérni mobilról.. Köszi!
Kroos - Jesé 60'
Bale - Medrán 83'
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 10., szerda 10:28
Coentrao - Marcelo 60' sérülés miatt elvilegRealRaúl77 írta:írja be valaki pls, hogy voltak a cserék! Nem láttam a meccset, az eredmenyek.com-ot meg nem tudom elérni mobilról.. Köszi!
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. december 10., szerda 10:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 9., kedd 22:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 9., kedd 22:57
- Almeria,Realista24 írta:24. Jókor jön a klub vb.Mennyi is a guiness-rekord? 20-on vhány meccs.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 9., kedd 22:43
24. Jókor jön a klub vb.Mennyi is a guiness-rekord? 20-on vhány meccs.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 9., kedd 22:42
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. december 9., kedd 22:39
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. december 7., vasárnap 16:51
kimondottan élvezné a darálóban...csak hát ott is gyorsan besárgulnadzsi91 írta:Életem egyik nagy álma lenne ha Mr.Minuto 93 egy meccsen csatárt játszhatnaPlz Carloooo
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 7., vasárnap 16:47
Csak aztán Juande Ramos kijózanodott és hátra zavarta a helyérewZoLee7 írta:Miért? Volt hogy Ramos volt a csatár
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 7., vasárnap 16:43
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. december 7., vasárnap 16:32
Jelenlévő fórumozók: 39 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem