Rendben van, hogy nem kedveled, de amit leművelsz vele az már gyerekes
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 9., kedd 22:47
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. december 9., kedd 22:40
nem, az a baj vele, h nem Real szint.wxyz írta:Tehát akkor az a nagy probléma Jamessal, hogy nem a két kedvenc közül jött valamelyik helyette?numberone1 írta:Remelem Reus csak akkor jon, ha a James+Bale mar alairt mas hova. De meg akkor sem hoznam, mivel lesz nekunk egy Jesenk----->Jese moge Depay, es POgba termeszetesen.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 9., kedd 22:23
Tehát akkor az a nagy probléma Jamessal, hogy nem a két kedvenc közül jött valamelyik helyette?numberone1 írta:Remelem Reus csak akkor jon, ha a James+Bale mar alairt mas hova. De meg akkor sem hoznam, mivel lesz nekunk egy Jesenk----->Jese moge Depay, es POgba termeszetesen.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. december 9., kedd 22:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 9., kedd 20:42
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 9., kedd 20:40
nem a jobb oldallal van ott a bajrealfan91 írta:Jó csak Bale is minek jött akkor.Arra h jobbszélen szenvedjen....aztán majd elmegy vhova ahol balszélre teszik és megint úgy játszik ahogy tud. taps
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. december 9., kedd 20:30
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 9., kedd 20:30
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. december 9., kedd 20:28
irónia plsR.M.C.F írta:hogy hivatalosan be lett jelentve Reus
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 9., kedd 20:20
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. december 9., kedd 20:18
irónia plsR.M.C.F írta:hogy hivatalosan be lett jelentve ReusEzt honnan? Hivatalos? Kétlem.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. december 9., kedd 20:17
hogy hivatalosan be lett jelentve Reus
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. december 9., kedd 20:14
lemaradtam valamiről?morientes írta:Nem félek én attól...majd a szerencsétlen német kidől megint egy szezonra a cukor lábával,és ott a lehetőség...még mielőtt valaki azzal jön,hogy kívánom,sőt hova tovább szurkolok ennek a lehetőségnek,hát nem.Csak sajnos ez a realitás az utóbbi időben,ami Reust illeti...Jó futballistának tartom,de ez már megint olyan hülye igazolás,ami teljesen fölösleges volt.Az igen. Én is sajnálom Jesét, hogy hivatalosan be lett jelentve Reus és tegnap azt is lenyilatkozta Perez, hogy nem lesz távozó a csapatból, így természetesen nem kap egy percet se majd.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 9., kedd 20:03
Nem félek én attól...majd a szerencsétlen német kidől megint egy szezonra a cukor lábával,és ott a lehetőség...még mielőtt valaki azzal jön,hogy kívánom,sőt hova tovább szurkolok ennek a lehetőségnek,hát nem.Csak sajnos ez a realitás az utóbbi időben,ami Reust illeti...Jó futballistának tartom,de ez már megint olyan hülye igazolás,ami teljesen fölösleges volt.Az igen. Én is sajnálom Jesét, hogy hivatalosan be lett jelentve Reus és tegnap azt is lenyilatkozta Perez, hogy nem lesz távozó a csapatból, így természetesen nem kap egy percet se majd.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 9., kedd 19:51
Az igen. Én is sajnálom Jesét, hogy hivatalosan be lett jelentve Reus és tegnap azt is lenyilatkozta Perez, hogy nem lesz távozó a csapatból, így természetesen nem kap egy percet se majd.realfan91 írta:Hát jöjjön Reus persze...mert itt annyira szükség van rá. h nélküle nem ér semmit a csapat.
De azért le kell igazolni, csak azért, hogy ne a Barca vegye meg ugye.
Jesé meg ne játszhasson egy percet se. Ez igen. Ez kell!
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. december 9., kedd 19:49
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 9., kedd 19:26
Majd párizsba,gondolom...térj vissza angel :salute: :mrgreen:
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. december 9., kedd 19:25
csakhogy karim illik a közegbe, a vadló meg max egy angol istállóba illenedzsi91 írta: De nen érzek realitás Bale távozásában,Perez hozta,ha Benzemat Ennyi ideig itt tartotta úgy ,hogy nem 1 rossz éve volt akkor Bale sem lesz kirakva innen.De én Továbbra is bízok benne ,hogy ez a pocsék forma nem marad így sokáig.
HozzászólásSzerző: fanático » 2014. december 9., kedd 19:21
+1Zsombor írta:Hát nem szartam be ettől a felállástól.dzsi91 írta:könnyen Bl esélyest csinálunk a Mu-ból.Rooney-DM-Bale-Rvp-Falcao azért az nem lenne rossz...
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 9., kedd 19:20
Addigra meg ez a Rooney - RVP - Falcao trió meg max öregfiúk meccsen fognak brillírozni. Falcaoval amúgy mi van? Haver múltkor be like-olt egy cikket róla facen, aztán akkor jutott eszembe, hogy ez az ember létezik.Realista24 írta:
Egyrészt.
Másrészt DM két éven belül eligazol, és az ő helyére fog menni az egylábas vadló. Szerintem.
Jelenlévő fórumozók: 46 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem