Ronaldo
- szurkolo
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Socrates
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan
Re: Ronaldo
Megnyílt
Ronaldo bemutató kommentje portugálul és angolul:
Quando eu era criança, eu não tinha nada além de um sonho. Hoje, represento os sonhos de milhares de crianças e jovens ao redor do mundo. Quero torná-los reais através da Ronaldo Academy. Com estrutura de primeiro mundo, mais do que formar atletas, nossas academias vão formar cidadãos. Vamos oferecer bolsas de estudo internacionais aos jogadores que se destacarem. E 20% das vagas em nossas unidades serão destinadas à molecada carente. DNA, treinamento e paixão pelo futebol!
When I was a kid, I had nothing but a dream. Today I represent the dreams of thousands of children and young people around the world. My goal is to make them come true through Ronaldo Academy. With world-class structure, rather than training athletes, our academies will form human beings. We'll offer international scholarships to our best players. And 20% of our academies places will promote social integration and inclusion. DNA, training and passion for soccer
Ronaldo bemutató kommentje portugálul és angolul:
Quando eu era criança, eu não tinha nada além de um sonho. Hoje, represento os sonhos de milhares de crianças e jovens ao redor do mundo. Quero torná-los reais através da Ronaldo Academy. Com estrutura de primeiro mundo, mais do que formar atletas, nossas academias vão formar cidadãos. Vamos oferecer bolsas de estudo internacionais aos jogadores que se destacarem. E 20% das vagas em nossas unidades serão destinadas à molecada carente. DNA, treinamento e paixão pelo futebol!
When I was a kid, I had nothing but a dream. Today I represent the dreams of thousands of children and young people around the world. My goal is to make them come true through Ronaldo Academy. With world-class structure, rather than training athletes, our academies will form human beings. We'll offer international scholarships to our best players. And 20% of our academies places will promote social integration and inclusion. DNA, training and passion for soccer
"Sosem akartam jobb lenni másoknál.
Csak egyszerűen jó akartam lenni." by Ronaldo
- szurkolo
- szurkolo
Roni Zizu Roni és góól. Mint a régi szép időkben.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Okocha butít. 
Dagi hogy eltette bokából.

Dagi hogy eltette bokából.
- szurkolo
Eszméletlen jó kis meccs van az Estádio Geoffroy-Guichardban, Saint-Étienneben. Gólszerzők Trezege, Ronaldo, Seedorf, Ronaldo és Djorkaeff. Ezzel az vezetnek 5:3 arányban. 12. alkalommal játszanak Ronaldo és Zidane vezetésével a fiúk.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- szurkolo
Április 20-án újra lesz Ronaldo és Zidane barátai a Saint-Etienne csapata ellen. Természetesen az UNICEF égisze alatt. A pénzt az ebola sújtotta országok fogják kapni.
- szurkolo
- szurkolo
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
11 évesen kezdett el érdekelni a foci, a 2002-es vb brazil meccsei voltak az első meccsek, amiket az elejétől a végéig néztem, és lekötöttek. Természetesen Ronaldo miatt volt ez, az elején rajta kivűl azt sem tudtam kik vannak a pályán, aztán a torna végére persze már az egész brazil csapatot tudtam betéve. A Brazília - Anglia miatt az évzáró közepén fogtam magam, és hazasétáltam meccset nézni.
Miatta szurkolok a Real Madridnak. Ha nincs R9 sosem követem a focit.
Aztán idővel ez elfelejtődött. Teltek az évek, játékosok jöttek-mentek, sztárok jöttek-mentek, eredmények jöttek-mentek. Szinte elfelejtettem, hogy miért kezdtem el követni a focit. Átalakultam, szakértőnek sosem tartottam magam, de a szurkolás érzése nagyon bejött az évek során, ezért én már évek óta olyan szurkolónak tartom magam, aki nem a sportágat szereti, hanem a csapatot. Csak az eredmények számítanak. Azt hittem én nem értek annyira a focihoz, hogy meg tudjam látni a szépségét.
De most véletlenül megnéztem egy Fenoméno videót, aztán még egyet, és még egyet. Most jöttem rá, h nem én nem látom a foci szépségét, hanem már nem szép a foci.
Pedig sosem voltam az a kesergős fajta, de most hirtelen nem is tudom, mi értelme van mostanában focit nézni. Nem olyan a játék, mint 2002-ben volt na. Vagy csak öregszem. 
(na persze nem csak a játék képe nem lesz már olyan, mint amikor megszerettem, hanem olyan játékos sem lesz több, mint Ronaldo, ezzel tisztában vagyok)

Aztán idővel ez elfelejtődött. Teltek az évek, játékosok jöttek-mentek, sztárok jöttek-mentek, eredmények jöttek-mentek. Szinte elfelejtettem, hogy miért kezdtem el követni a focit. Átalakultam, szakértőnek sosem tartottam magam, de a szurkolás érzése nagyon bejött az évek során, ezért én már évek óta olyan szurkolónak tartom magam, aki nem a sportágat szereti, hanem a csapatot. Csak az eredmények számítanak. Azt hittem én nem értek annyira a focihoz, hogy meg tudjam látni a szépségét.
De most véletlenül megnéztem egy Fenoméno videót, aztán még egyet, és még egyet. Most jöttem rá, h nem én nem látom a foci szépségét, hanem már nem szép a foci.

(na persze nem csak a játék képe nem lesz már olyan, mint amikor megszerettem, hanem olyan játékos sem lesz több, mint Ronaldo, ezzel tisztában vagyok)
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Aprocska fail, tobbet nem jovok

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hexor, kiérdemeltél egy ilyet:

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Valoban Ronaldo az elso brazil aki megnyerte az Aranylabdat. 95 ota van az hogy nem csak europai jatekosok, hanem az Europaban jatszok is megkaphatjak a dijat.hehe írta:bernabeu túra kicsit fail csak, vagy én néztem félre:
http://kepfeltoltes.hu/141209/IMG_5319_ ... es.hu_.jpg
szomorú.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
bernabeu túra kicsit fail csak, vagy én néztem félre:
szomorú.
szomorú.