Igen, tudom, de ahogy írod, Bale.Az a baj, hogy ennek igazából 4 posztnak kellene lennie...Csak ugye Bale.
Arbeloa szerintem távozik, és remélem Bale-t elboltoljuk, bár esélytelen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 9., kedd 15:21
Igen, tudom, de ahogy írod, Bale.Az a baj, hogy ennek igazából 4 posztnak kellene lennie...Csak ugye Bale.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. december 9., kedd 14:53
Az a baj, hogy ennek igazából 4 posztnak kellene lennie...Csak ugye Bale.Modric, Kroos, Isco, James, Illarramendi, Khedira, Medrán. 3 poszt, 6/7 ember
A távozóktól függnek az érkezők. Ha most hozzuk Silvát, nincs kizárva, hogy konkrétan senki nem fog jönni.Minőségi cserét, tehát olyan játékost, akitől meg akarunk szabadulni, hirtelen nem tudok. Persze Arbeloa szerintem teljesen szerencsétlen, de a saját nevelés státusz szerintem megmenti a seggét. Ha nem, akkor egy jobb oldali védő reális, viszont Carvajal miatt valami kisebb név lesz. Jesé visszatér, Egyre többször húzza meg Ancelotti is a Bale, CR kettőst elől, szóval szerintem a mexikói kölköt nem biztos, hogy fogjuk pótolni. Ha igen, jó eséllyel egy kis névvel.Kiket vártok reális érkezőknek a nyáron?
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. december 9., kedd 14:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 9., kedd 14:09
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 9., kedd 14:09
Én is így gondolom, a januárt kell valahogy átvészelni, az necces lesz...rögtön Valencia idegenben telihassal+Sevilla ellen is pótolni kell majd az elmaradt meccset február elején,aztán 1 hónapon belül 3 atletico meccs és még jöhet hozzá két classico...ha lesz hullámvölgyünk ebben a szezonban akkor az januárban lesz...Ha azt túlvészeljük úgy,hogy megyünk pár ponttal akkor szerintem a liga minimum megvan.Realista24 írta: Tavaszra meg mindenki rendben lesz.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. december 9., kedd 14:00
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 9., kedd 13:57
Realista leírta a lényeget.Nem lehet minden posztra übertop futballista,pláne nem 3RealRaúl77 írta:Modric kiesése miatt lehet kongatni. Mert így most konkrétan van egy Khedira, Medran duo oda középre a padon. Minden, csak nem megnyugtató. Főleg, hogy a herceg is többnyire sérült. Kroos meg továbbra is a seggén veszi a levegőt.
Egy távozót várok,manchesterbe...Banán írta:Kiket vártok reális érkezőknek a nyáron?
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. december 9., kedd 13:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 9., kedd 13:33
Illarramendi is ott van a padon. Szerintem továbbra sincs gond azzal a kerettel, amivel nekivágtunk a szezonnak. (Most nem foglalkozok azzal, hogy Bale minek van itt, vagy James minek jött...)RealRaúl77 írta:Modric kiesése miatt lehet kongatni. Mert így most konkrétan van egy Khedira, Medran duo oda középre a padon. Minden, csak nem megnyugtató. Főleg, hogy a herceg is többnyire sérült. Kroos meg továbbra is a seggén veszi a levegőt.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. december 9., kedd 13:28
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 9., kedd 12:01
Azért Illarra az utóbbi időben nem olyan rossz,ahhoz képest hogy magam sem értettem az elején hogy mire az a 30valahány millio...inkább vele képzelném el,mint egy ismeretlen brazilal,egyenlőre...meg ott van Medran,ő sem volt rossz a CdR-ben...Nem hát. De Kroos-Modric-James volt az alap. Isco is csak Bale sérülése miatt kerülhetett oda. Most meg a többiek sérülése miatt. Kellett volna egy ember Khedira mellé még, aki bírja a padot, fiatal és tehetségesebb mint Illarra. Mert Khedirának és Illarrának sincs túl sok jövője itt már. Télen mindenképpen igazolni kell egy embert így, de nyáron jobb lett volna.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. december 8., hétfő 23:58
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. december 8., hétfő 23:52
James is kaptt vmi legszexibb díjat, nem?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 8., hétfő 23:45
Nekem is valami hasonló jár a fejemben, de inkább az,hogy a tavalyi után gondolom bízott benne,hogy idén úgymond "szintet lép" edzett is rá egész nyáron, aztán valahol a második tétmeccsen tudatosulhatott benne,hogy itt ha megszakad is Cé lesz a király nem tud vele versenyezni(persze itt egészséges versengésre gondolok)-vagy minimum egyenrangú lenni.Szerintem frusztrált,hogy Cé mellet ő eltörpül,tavaly gondolom nem zavarta mert még újonc volt idén szerintem szeretett volna már minimum egyenrangú lenni.De ez csak egy verzió,lehet csak szimplán elszállt magátólRealRaúl77 írta:Az ő problémáját én ott látom egyébként, hogy nem ő van a rivaldafényben. Nem szó szerint, de az, hogy nem kimondottan rá van kihegyeződve a csapat, magyarázhatja, hogy nem spurs-ös teljesítményt hoz. Ideje lesz ezt leküzdenie valahogy.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. december 8., hétfő 23:37
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 8., hétfő 23:34
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 8., hétfő 23:25
HozzászólásSzerző: Tádám » 2014. december 8., hétfő 22:44
Erről beszélek, hogy Carlo nem tud kihez nyúlni. Egy meccsen három védőt hoz be, mert nincs más.RealRaúl77 írta: Remélem érthető, amiről írok, ahogy látom a dolgokat.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. december 8., hétfő 22:33
Én is erre gondoltam.tubatibi írta:Vagy veszünk egy "Marcelot".
HozzászólásSzerző: Tádám » 2014. december 8., hétfő 22:26
Nem hát. De Kroos-Modric-James volt az alap. Isco is csak Bale sérülése miatt kerülhetett oda. Most meg a többiek sérülése miatt. Kellett volna egy ember Khedira mellé még, aki bírja a padot, fiatal és tehetségesebb mint Illarra. Mert Khedirának és Illarrának sincs túl sok jövője itt már. Télen mindenképpen igazolni kell egy embert így, de nyáron jobb lett volna.Kerlon írta:Szerintem nem vészmegoldás, hanem a sok sérülés miatt már a télen jönni fog ahelyett, hogy a nyáron jönne Khedira helyére. Vagy is vész megoldás is, de előre megfontolt lehetett ez. Navas spanyol honosítása se véletlen készülhetett el. Amúgy meg nem tarthatsz 3 db Kroos/Modric szintű embert 2 helyre.Tádám írta:Én csak azt nem értem miért kell télen vészmegoldásokat keresni.. aztán veszünk megint egy Gagót...![]()
Már a nyáron is látszott az eladások után, hogy ha lesz 1-2 sérült, akkor marad egy Khediránk meg Illarránk... be le sem gondolok mi lesz ha Kroos is megsérül.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem