James is kaptt vmi legszexibb díjat, nem?

mondjuk ha most ez az irány, akkor Bale kezdhet aggódni

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. december 8., hétfő 23:52
James is kaptt vmi legszexibb díjat, nem?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 8., hétfő 23:45
Nekem is valami hasonló jár a fejemben, de inkább az,hogy a tavalyi után gondolom bízott benne,hogy idén úgymond "szintet lép" edzett is rá egész nyáron, aztán valahol a második tétmeccsen tudatosulhatott benne,hogy itt ha megszakad is Cé lesz a király nem tud vele versenyezni(persze itt egészséges versengésre gondolok)-vagy minimum egyenrangú lenni.Szerintem frusztrált,hogy Cé mellet ő eltörpül,tavaly gondolom nem zavarta mert még újonc volt idén szerintem szeretett volna már minimum egyenrangú lenni.De ez csak egy verzió,lehet csak szimplán elszállt magátólRealRaúl77 írta:Az ő problémáját én ott látom egyébként, hogy nem ő van a rivaldafényben. Nem szó szerint, de az, hogy nem kimondottan rá van kihegyeződve a csapat, magyarázhatja, hogy nem spurs-ös teljesítményt hoz. Ideje lesz ezt leküzdenie valahogy.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. december 8., hétfő 23:37
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 8., hétfő 23:34
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 8., hétfő 23:25
HozzászólásSzerző: Tádám » 2014. december 8., hétfő 22:44
Erről beszélek, hogy Carlo nem tud kihez nyúlni. Egy meccsen három védőt hoz be, mert nincs más.RealRaúl77 írta: Remélem érthető, amiről írok, ahogy látom a dolgokat.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. december 8., hétfő 22:33
Én is erre gondoltam.tubatibi írta:Vagy veszünk egy "Marcelot".
HozzászólásSzerző: Tádám » 2014. december 8., hétfő 22:26
Nem hát. De Kroos-Modric-James volt az alap. Isco is csak Bale sérülése miatt kerülhetett oda. Most meg a többiek sérülése miatt. Kellett volna egy ember Khedira mellé még, aki bírja a padot, fiatal és tehetségesebb mint Illarra. Mert Khedirának és Illarrának sincs túl sok jövője itt már. Télen mindenképpen igazolni kell egy embert így, de nyáron jobb lett volna.Kerlon írta:Szerintem nem vészmegoldás, hanem a sok sérülés miatt már a télen jönni fog ahelyett, hogy a nyáron jönne Khedira helyére. Vagy is vész megoldás is, de előre megfontolt lehetett ez. Navas spanyol honosítása se véletlen készülhetett el. Amúgy meg nem tarthatsz 3 db Kroos/Modric szintű embert 2 helyre.Tádám írta:Én csak azt nem értem miért kell télen vészmegoldásokat keresni.. aztán veszünk megint egy Gagót...![]()
Már a nyáron is látszott az eladások után, hogy ha lesz 1-2 sérült, akkor marad egy Khediránk meg Illarránk... be le sem gondolok mi lesz ha Kroos is megsérül.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 8., hétfő 22:12
Szerintem nem vészmegoldás, hanem a sok sérülés miatt már a télen jönni fog ahelyett, hogy a nyáron jönne Khedira helyére. Vagy is vész megoldás is, de előre megfontolt lehetett ez. Navas spanyol honosítása se véletlen készülhetett el. Amúgy meg nem tarthatsz 3 db Kroos/Modric szintű embert 2 helyre.Tádám írta:Én csak azt nem értem miért kell télen vészmegoldásokat keresni.. aztán veszünk megint egy Gagót...![]()
Már a nyáron is látszott az eladások után, hogy ha lesz 1-2 sérült, akkor marad egy Khediránk meg Illarránk... be le sem gondolok mi lesz ha Kroos is megsérül.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. december 8., hétfő 21:36
HozzászólásSzerző: Tádám » 2014. december 8., hétfő 21:32
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. december 8., hétfő 19:44
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. december 8., hétfő 15:06
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. december 8., hétfő 15:00
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 8., hétfő 14:22
Megrúgja azt a hármat,utánna lejön...Csabi írta:carletto szavaiból kivéve cé holnap kezdő lesz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 8., hétfő 14:08
Helyes, csapassa neki, olyan formában van, hogy kár pihentetni.Csabi írta:carletto szavaiból kivéve cé holnap kezdő lesz.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. december 8., hétfő 14:06
HozzászólásSzerző: BBCKPH » 2014. december 7., vasárnap 21:00
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. december 7., vasárnap 20:46
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. december 7., vasárnap 20:30
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem