HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. december 9., kedd 15:50
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 9., kedd 15:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 9., kedd 15:16
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. december 9., kedd 15:02
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2014. december 8., hétfő 19:52
óó köszönöm.doncsontos írta:holnap
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. december 8., hétfő 19:44
kupak17 írta:nem tudni mikor jön ki a magyar felirat homelandre?![]()
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2014. december 8., hétfő 19:39
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 8., hétfő 17:03
Az erő vele van, úgyhogy nem.mathers írta:Nem tudom ki az a Trickster, de nem öreg kissé a szerephez?Remy írta:Mark Hamill fogja alakítani ismételten Trickster-t a Flash sorozatban!!!
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 8., hétfő 16:59
Nem tudom ki az a Trickster, de nem öreg kissé a szerephez?Remy írta:Mark Hamill fogja alakítani ismételten Trickster-t a Flash sorozatban!!!
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 8., hétfő 16:51
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2014. december 8., hétfő 15:17
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. december 8., hétfő 15:00
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem meg túl fogja. sutter szerintem hasonlóan nyomorú sorsot oszt jax-nek, mint amit vic kapott a shieldben.Realista24 írta:Na, megnéztem a motoros fiúkat, hijj b+ de jó rész volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mátéhoz hasonlóan én is csípem mind a három arcot. Jax nem fogja túlélni szerintem, meg nem is szabad, ha lehet így fogalmazni
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 8., hétfő 14:57
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. december 7., vasárnap 15:44
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 7., vasárnap 7:29
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 6., szombat 18:46
Lakotarsamtol is most jott az sms: "what the fuck? what the fucking fuck?"realmadridfan írta:Év idézete: "What the fucking fuck?"
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. december 6., szombat 18:43
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. december 6., szombat 16:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 6., szombat 8:37
Én a sorozatra gondoltam és nem a témájára.mathers írta:A régi kort takarja.
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. december 6., szombat 6:11
Koszi. Akkor The Fall valoszinuleg kuka. Person of Interestrol nekem amugy nem CSI ugrott be meg veletlenul sem. Inkabb ilyen Mission Impossible (Szupercsoport) feelinget velek felfedezni nyomokban. Nemtudom miert, de nagyon retro feelingje van, kicsit ilyen b kategorias gagyi beutessel. Olyan mintha nem is 2010 utan keszult volna hanem kb a 80as 90es evekben. Ettol fuggetlenul eddig szorakoztat. Bansheebol annak idejen megneztem a pilotot de nem ragadott magaval, es mivel volt boven job opcio ezert annyiban is hagytam, talan majd most...tucsoki írta:The Fall: Ha az első évad nem tudta veled megszerettetni magát (én speciel az első rész után instant löktem a másodikat), akkor valószínűleg ez nem a te sorozatod. Nem váltott hirtelen műfajt az S02, de remekül halad a végkifejlet felé.PoI: Mindenkinek ajánlom aki szereti az átívelős, nyomozós, badass főhösös, akciós, humoros, sci-fi vonalas, több szálas cuccokat. A 7. részben jelenik meg az első szál, majd talán a 12-14. rész környékétől dobnak be egy újabbat (amit apránként adagolnak...), ami aztán a későbbiekben elég jelentős lesz. Az életben nem tippeltem volna az S01 végén se arra, hogy ilyen irányzatban megy, illetve fejlődik majd a sorozat. Attól senki ne féljen hogy ez egy CSI:Miami klón, köze sincs hozzá.A Banshee szintén nagyon jó cucc, két rész alapján eldönthető, hogy tetszik-e vagy sem...
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem