FIFA
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: FIFA
79-es ratinggel zártam a második szezont. Kértem megint a Realt, hogy adjanak kölcsön, vártam, hogy Arsenal, Pool, Spurs, Juve esetleg Manu, Chelsea, PSG szintű csapatok jelentkeznek, erre jön a szokásos Barca B, Celta, Udinese.. Napoli meg Milan volt a legjobb akik hívtak. Úgyhogy kinyomtam, majd lepörgetem újra a nyarat

- MadridistaGabee
- Kedvenc játékosaid: CR7,GB11,JR10,IC1,SA16,TC17,DG19
- Kedvenc csapatod: RM,ManCity,NYRB,Juve,Roma,Chelsea
Az karrier
07 sem rossz

• Cristiano Ronaldo • Sergio Ramos • Iker Casillas • Gareth Bale • James Rodríguez

OTHER: • Francesco Totti • Sergio Agüero • Andrea Pirlo • Thierry Henry • Tim Cahill • Diego Costa

OTHER: • Francesco Totti • Sergio Agüero • Andrea Pirlo • Thierry Henry • Tim Cahill • Diego Costa
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
En nekem a szabadok nem mennek. 20bol 1 megy be kb..MadridistaGabee írta:Ez a FIFA-15 valami eszméletlen jóSzabadrúgásokat nagyon belehet rúgni
Szerintem eddigi legjobb FIFA :v
Legjobb a 07

Es legyszives ne emeld ki az egesz hozzaszolasodat,mert kicsit zavaro. (meg a :v helyett keress valami szmájlit

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- MadridistaGabee
- Kedvenc játékosaid: CR7,GB11,JR10,IC1,SA16,TC17,DG19
- Kedvenc csapatod: RM,ManCity,NYRB,Juve,Roma,Chelsea
Ez a FIFA-15 valami eszméletlen jó
Szabadrúgásokat nagyon belehet rúgni
Szerintem eddigi legjobb FIFA :v

• Cristiano Ronaldo • Sergio Ramos • Iker Casillas • Gareth Bale • James Rodríguez

- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Az a jó,a 70-es.
És mielőtt eligazolsz nézd meg,hogy hova mész,hogy oylan csapatba játsz aminek a felállása megfelel.
Ja és ha nem akarod nem tudnak kölcsön/el adni. Utasíts vissza mindent. De ha meg lépni akarsz,átig.időszakban kérhetsz átigazolási kérelmet.
És mielőtt eligazolsz nézd meg,hogy hova mész,hogy oylan csapatba játsz aminek a felállása megfelel.

Ja és ha nem akarod nem tudnak kölcsön/el adni. Utasíts vissza mindent. De ha meg lépni akarsz,átig.időszakban kérhetsz átigazolási kérelmet.
-
- Kedvenc játékosaid: Nana Welbeck, Ahmed Benali
Köszi neked is meg pechonak is a segítséget majd kipróbálom őket.Marci77 írta:...
Lehet nem éppen volt sok értelme a jt-nek de ha egyszer világklasszis leszek csak megteszi nekem a csapat hogy olyan felállásra vált ami nekem is jó

Pont az előbb léptem be a cipőállítgatósba , meg is lepődtem ott 70-esnek mutat.
Akkor melyik a jó?

Szerk:
A csapat ahol vagyok 4-4-2-ben játszik
Néha ha kidől valamelyik csatár mindig feltol engem oda és valamiért sokkal jobban is megy ott de az edzőnek nem esik le

- Marci77
Jah,fejlesztőcuccokkal én is tunningoltam magamat. Így már 1. szezon végére elérhetem a 79-et. Bár én alapba 69es voltam asszem legalább,cuccok nélkül
. Számít valamennyit persze,hogyha nem a posztodon játszol. JT értelmét nem is látom,mert nemigen van olyan csapat ahol létezik az a poszt
Úgy tudsz cserét kérni,hogy ugye van a menü ahol cserélhetsz,megnézheted a statokat stb. Na ott a jobb sarokban ahol kiléphetnél,ott van hogy cserét kérsz.
Nem ehet amúgy hogy fejlődtél,de nem léptél be oda ahol beállíthatod a cipődet,a trait-eket stb-t? Mert nálam van hogy akkor mutatja a fejlődést h oda belépek.

Nem ehet amúgy hogy fejlődtél,de nem léptél be oda ahol beállíthatod a cipődet,a trait-eket stb-t? Mert nálam van hogy akkor mutatja a fejlődést h oda belépek.
- pheco
Vedd meg a katalógusban a fejlesztő cuccokat a fifa pontokból. Sokat dob a játékoson. Lehet számít a poszt is, én csatár vagyok és ott is játszom.
-
- Kedvenc játékosaid: Nana Welbeck, Ahmed Benali
Pheco te másfél szezon után 78-as vagy?
Hogy a sz@rba csináltad? Lehet bennem van akkor a hiba.
Én is másfél szezont toltam le viszont csak 67-es vagyok.
19 évesen képességeim :
fejelés : 90
befejezés : 88
beadás : 86
rövid passz : 83
kapáslövés : 82
Az számít esetleg hogy nem a posztomon játszok?
Hivatalos posztom JT(jobb támadó) de minden edző jobb oldali középpályásként játszat
1. idényemben a castillában lőttem 50+ gólt meg 30+ gólpasszt osztottam ki
2. idényben a wiener neustadnál vagyok mert a castillánál NEM SZÁMOLTAK velem, mutatóim itt is ugyanazok valószínűleg hasonló számokkal zárok
Ja és mielőtt elfelejtem, a lecserélés.
Engem eddig semelyik meccsen nem cseréltek le (kivéve mikor lesérültem) akármennyire is voltam fáradt.
Én meg cserét sose kértem mert nem tudom hogy kell
nem találom azt az opciót
Hogy a sz@rba csináltad? Lehet bennem van akkor a hiba.
Én is másfél szezont toltam le viszont csak 67-es vagyok.
19 évesen képességeim :
fejelés : 90
befejezés : 88
beadás : 86
rövid passz : 83
kapáslövés : 82
Az számít esetleg hogy nem a posztomon játszok?
Hivatalos posztom JT(jobb támadó) de minden edző jobb oldali középpályásként játszat
1. idényemben a castillában lőttem 50+ gólt meg 30+ gólpasszt osztottam ki
2. idényben a wiener neustadnál vagyok mert a castillánál NEM SZÁMOLTAK velem, mutatóim itt is ugyanazok valószínűleg hasonló számokkal zárok
Ja és mielőtt elfelejtem, a lecserélés.
Engem eddig semelyik meccsen nem cseréltek le (kivéve mikor lesérültem) akármennyire is voltam fáradt.
Én meg cserét sose kértem mert nem tudom hogy kell

- pheco
Kipróbáltam az ötletet, hogy ne fussak minden szar labdára és direkt lefárasztottam a csatár páromat, így őt cserélték le
Mondjuk utána engem is.. Második szezon végére jó lenne elérni a 80-as szintet, aztán még lehet elmennék az egyik nagyobb angol csapatba vagy esetleg egy Juve/PSG.

- Marci77
Tolom. PSVbe raktam magamat először. Nem engedte el magamat kölcsönbe a nyáron,szeptemberben be is kerültem a csapatba,betonkezdő lettem. CAM vagyok alapba de itt 433ban CM. 20 gólom van a bajnokságban meg 10 gólpassz,március közepén. Télen se mentem kölcsönbe,kértem hogy vegyenek le. Átrakattam magamat átadólistára,kíváncsi voltam kinek kellenék. Arsenal is vitt volnapheco írta:Valaki nyomja a Légy profi módot? Realba megcsináltam magam, elmentem kölcsönbe Dundee FC-hez. Most a második szezon felénél vagyok a Werderrel, szarom a gólokat, már 78-as vagyok, de így is lecserélnek általában a 70. perc körül. Végig még egy meccset sem játszottam. Tudok valamit tenni ez ellen vagy szándékosan így van?

Sose cserélnek le,csak ha kérem. De már túl könnyűek az ellenfelek,úgyhogy direkt sz*rrá futom magamat hogy egy pár htes sérülés beüssön. De le se cserélnek full fáradtan és meg se sérülök

Én tolom néha, engem nem cserélgetnek le. Ne futkoss feleslegesenpheco írta:Valaki nyomja a Légy profi módot? Realba megcsináltam magam, elmentem kölcsönbe Dundee FC-hez. Most a második szezon felénél vagyok a Werderrel, szarom a gólokat, már 78-as vagyok, de így is lecserélnek általában a 70. perc körül. Végig még egy meccset sem játszottam. Tudok valamit tenni ez ellen vagy szándékosan így van?

- pheco
Valaki nyomja a Légy profi módot? Realba megcsináltam magam, elmentem kölcsönbe Dundee FC-hez. Most a második szezon felénél vagyok a Werderrel, szarom a gólokat, már 78-as vagyok, de így is lecserélnek általában a 70. perc körül. Végig még egy meccset sem játszottam. Tudok valamit tenni ez ellen vagy szándékosan így van?
-
- Kedvenc játékosaid: Modric Cr7
- Kedvenc csapatod: real madrid
Tud valaki segíteni abban hogy ha veszek valamit az EAS Katalógusból az a FUT-ban nem jelenik meg? Mi lehet a probléma van e valakinek ilyen baja?
(Ps3)
Előre is köszi

Előre is köszi
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Online megunhatatlan.Kerlon írta:én inkább azt kérdezem meg, hogy nem unalmas-e már fifázni?

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Fifával én mindig csak akkor játszottam, amikor nem volt semmi játék. Vannak olyan időszakok mikor semmi jó nem jön. Akkor olyan jól eltudok játszogatni a Fifával meg neten jó kis meccseket nyomok. Jó játék meg minden foci őrült is vagyok. De ha van egy GTA V meg Far Cry 4 meg Assassin's Creed akkor pl eszembe se jutna benyomni a fifát.

- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
nemKerlon írta:én inkább azt kérdezem meg, hogy nem unalmas-e már fifázni? amivel tartósan játszottam azt talán a 2008as volt, az utóbbi 3 évben ki se próbáltam őket. PES dettó, FM még csak csak ment...

és egyébként nagyon sok mód van, van olyan, hogy a képességjátékokkal tök jól elvagyok.
én inkább azt kérdezem meg, hogy nem unalmas-e már fifázni? amivel tartósan játszottam azt talán a 2008as volt, az utóbbi 3 évben ki se próbáltam őket. PES dettó, FM még csak csak ment...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K