Azért óvatosan ezzel a Vidi bajnoki címmel!Tudom már sokszor mondtam, de az összes komoly meccset idegenben fogják játszani(mi az összeset otthon) és ha még azt hozzátesszük, hogy ezek közül a Diósgyőrt és a Győrt 1 góllal verték(Laci összeszedi az ETO-t rendesen) a Lokitól kikaptak hazai pályán velünk meg döntetlent játszottak!(plusz az idegenbeli MTK,Dózsa meccsük is kemény lesz)Persze ők az egyértelmű esélyesek szerintem is behúzzák, de azért nem lesz sima!Nikolic meg állítólag télen megy, őt is nehéz lesz pótolni!Pláne ha hozzuk a brazilokat!Na, azért úgy látszik a Fradi elkapta a fonalat. Most nyomatni kell, és a 2. helyet meg lehet szerezni év végére. Vidi már bajnok, 8 pont előny, ráadásul erősek is. Tavasszal már készülhetnek is a selejtezőkre, mert azokat sikerrel kéne venni.

A 3. hely szerintem meg lesz nekünk akár a 2. is, ráadásul valószínűleg lesz egy Magyar Kupa döntőnk is és a Ligakupában is állunk!A játékon még van mit csiszolni ez tény!
Egyébként meg miért ne szurkolhatna?te remy pécsiként hogy szurkolhatsz a fradinak?