Kézilabda

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
pátkán

Re: Kézilabda

HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. december 15., hétfő 21:37

mit látnak ebben a Planétában?? mit???
joabulicsak

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. december 15., hétfő 21:19

Komolyan mondom, már bánom hogy elkezdtem nézni ezt a meccset.. Amilyen BUTÁK vagyunk, a 10. helynél jobbat nem is érdemlünk. (a románok mivel legyőzték a spanyolokat, ezért ők is elénk fognak kerülni, csak a lengyeleket előzzük meg, a másik ágról pedig a németeket ellen sima vereség) Jött a várt dán 7 emberes támadás, erre mit csinálunk? Semmit bazdmeg! Semmit! Egyetlen esélyünk a folyamatos tolódás, és a támadások megakasztása kis faultokkal, erre állunk némán mozdulatlanul, számolgatjuk hogy többen vannak, majd bepasszolják az üres embernek.. NA is hatalmas gyökér, Line Jorgensen mint egy tank, olyan a mozgása védekezésbe, erre beteszi Tomorit elé, a másik lomha csigát. Arra ne mvolt képes, hogy a 20 percig jegelt Tóth Gabit beküldje.. Amikor nagy kegyesen pályára küldte, 5 másodperc alatt megverte Jorgensent, és gól.. Csoda.. A baj ott kezdődik, hogy az ellenfélnél nem NA szintű edző van, és lát a pályán, tud reagálni a dolgokra, és egyből beküldte Burgaardot.. Szegény Kiss Évát sajnálom, egy csoportkörre való ziccert fogott, de így se lesz semmi eredménye..

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 13., szombat 22:44

Németh, Mocsai ugyanaz az old school iskola...kiváló elméleti szakemberek, de a mai modern kézilabdába nem ilyen edzőkre van szükség...elment mellettük a világ.

Hozzáteszem a keret nagyrésze akaratgyenge középszerű játékosokból áll, úgy meg nehéz...ez a Tóth Gabi nem tudom kicsoda de nálam full kezdő lenne.
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 13., szombat 22:29

Kész vagyok ezen a Némethen, egy az egyben Mocsai :lol:
Ugyanazok a taktikai húzások, ugyanazok a játékosok, ugyanazok a cserék. Újaknak, kisebb neveknek szinte 0 perc játék
Az mi már, hogy a 3 meccsen amit láttam ugyanazokat cseréli, szinte azonos időben?
A vészkapusnak is mi értelme van a hosszú oldalon? A torna elején még megtudta zavarni az ellenfelet a keresztbefutással lejövetelekor, de ma már semmit nem zavart

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. december 13., szombat 22:23

Gratulálok Németh András, üljön le, egyes. Tóth Gabi kisujjába több tehetség van mint a Klivinyi-Bulath duónkba, de mi a f@sznak játszon.. Rosszul használja az egyébként is gyenge keretet, rossz időben, rossz embereket tesz fel, Tomorit pedig halálra játszatja.. Ez nem csak erre a meccsre érvényes, hanem az egész EB-re. Dánia ellen most mondanám, hogy izgalmas ki-ki meccs lesz, de hazudnék, mert rongyá vernek bennünket :lol: :lol: Ami biztató, hogy van utánpótlásunk, és Rióra be is érik pár ember. A következő két meccsen pedig bebizonyosodik, hogy a gyors kézilabda ellen továbbra sem tudunk játszani, és 10-15 indításgólt fogunk kapni.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. december 13., szombat 22:18

A csapat nagyjából meg is szerezte utolsó pontjait. A norvégok teljesen más szint, de a dánok is eléggé. :/ Sebaj, varázsolni kell egy klasszis kapust meg egy klasszis beállót, a többi nagyjából megvan.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2014. december 13., szombat 22:16

BBarni írta:MAGYARORSZÁG - románia 20:19 :zoldsalas: :zoldsalas:

Hát ez nem volt egyszerű! :mrgreen:
Én nem kéziztem, csak nézni szeretem, de néha rendesen fáj a testemnek, ahogy a lányok középen alibiznek...

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. december 13., szombat 22:14

MAGYARORSZÁG - románia 20:19 :zoldsalas: :zoldsalas:

Hát ez nem volt egyszerű! :mrgreen:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. december 11., csütörtök 23:22

Ez esetben elnézést kérek, az utolsó 15 percet láttam, ahogyan említettem, tényleg fáradtnak tűnt, valahogy nem is vállalt olyan sokat, mint egy-egy válogatott meccsen, amelyeket láttam hébe-hóba, őt választották a csapat legjobbjának is a végén, szóval lemaradhattam sok mindenről. :hmmm:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 11., csütörtök 22:39

pátkán írta:
lordgabi írta:Tomori valahogy engem nagyon felszabott,
mivel?? hullafáradt szegény. kis túlzással akkor cseréleik le amikor ki van állítva. meccsenként 50+-kat hoz le.
még szép, hogy benne van hogy hibázik..
most én se venném elő..rajta kívül kicsit is kiélezett helyzetben senki nem vállal be semmit, csak alibizik..így nehéz
Nem illik.

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. december 11., csütörtök 22:35

lordgabi írta:Tomori valahogy engem nagyon felszabott,
mivel?? hullafáradt szegény. kis túlzással akkor cseréleik le amikor ki van állítva. meccsenként 50+-kat hoz le.
még szép, hogy benne van hogy hibázik..
joabulicsak

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. december 11., csütörtök 22:16

Legutóbb is ez volt, elkaptam egyetlen meccset, magyar-brazil, persze, hogy überszoros lett, és a végén mi vesztettünk, most is, első meccs, amit megakarok nézni, az utolsó 15 percre odakapcsolok, kettővel vezetünk, a végét tudjuk...a kézilabda Remyje. :x
Tomori valahogy engem nagyon felszabott, Triscsuk pedig elképesztő milyen magabiztosan vágja be a hétmétereseket, tetszett, ahogyan mindig lepacsizott utána Anitával, hatalmas érvágás, hogy nincs ott a csapatban. A legjobbakat... :)
Azért a spanyol csapatban is volt egy-egy érdekes alkat, most nézve a korábbi hozzászólásaitokat. :D
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 7., vasárnap 23:38

. A csoport leggyengébb csapatával sikerült ikszelni, sok jóra nem számítok ezen az EB-n se.
Ja, hogy a leggyengébb
Én meg azt hittem, hogy az egyik legnehezebb :lol:
Mondjuk a női mezőnyön nem könnyű kiigazodni

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2014. december 7., vasárnap 23:34

ziro4vr írta:
LiamGallagher írta:Ideje lenne már elfelejteni végre Némethet meg Tomori Zsótit, ma is csak azzal vétette észre magát hogy kilógott a cerka a naciból. A csoport leggyengébb csapatával sikerült ikszelni, sok jóra nem számítok ezen az EB-n se.
Nem védve Tomorit, mert kb a legunszimpatikusabb női pléjer ever, de akkor kit játszassanak? Planéta meg Kovacsics volt értékelhető a belső posztokon, de ketten együtt alig vannak 40 évesek.
Walfisch Mercédesz. Az egyik legnagyobb tehetség, és Ő is jobbátlövő. Érdemes lesz rá odafigyelni, női szinten brutális erővel lő, el se merem képzelni a léccel miket művelne...Védekezésben meg mehetne Szekeres Klára.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 7., vasárnap 23:11

LiamGallagher írta:Ideje lenne már elfelejteni végre Némethet meg Tomori Zsótit, ma is csak azzal vétette észre magát hogy kilógott a cerka a naciból. A csoport leggyengébb csapatával sikerült ikszelni, sok jóra nem számítok ezen az EB-n se.
Nem védve Tomorit, mert kb a legunszimpatikusabb női pléjer ever, de akkor kit játszassanak? Planéta meg Kovacsics volt értékelhető a belső posztokon, de ketten együtt alig vannak 40 évesek.
Nem illik.

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2014. december 7., vasárnap 23:07

Ideje lenne már elfelejteni végre Némethet meg Tomori Zsótit, ma is csak azzal vétette észre magát hogy kilógott a cerka a naciból. A csoport leggyengébb csapatával sikerült ikszelni, sok jóra nem számítok ezen az EB-n se.

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2014. december 7., vasárnap 22:21

Ott lett az egész elszúrva hogy Herr-t erőltettük az 1. félidőben nagyon sokáig.Soha többet ne legyen válogatott én azt mondom.Am én nem tartom igazságosnak az utolsó 2 percünket ami persze nem azt jelenti, hogy a bírókra kell fogni, de azért elég túlzó is volt szerintem.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 7., vasárnap 22:14

Ez a Planéta amúgy elég tehetséges játékos. Bár kicsit a habitusán látszik, hogy benne van az elancsinosodás ha fogalmazhatok így. Vigyázni kell rá. Ja meg a Herr helyett a fiatal kapust tolnám minden esetben.
Nem illik.

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. december 7., vasárnap 22:11

"Mi történt a lányokkal, hogy a végén nem sikerült megnyerni?
NA: Nem történt semmi a lányokkal, szerintem jók voltunk"

És a bíróra fogja :agree: Még ha nem is voltak mindenhol korrektek, nem hiszem, hogy rajtuk ment el a meccs.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 7., vasárnap 22:10

Nem rossz dolog az, csak a megkülönböztetett mezesnek nem a hosszú oldalon kellene játszania

Vissza: