Kézilabda
-
kapor_89
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Re: Kézilabda
Komolyan mondom, már bánom hogy elkezdtem nézni ezt a meccset.. Amilyen BUTÁK vagyunk, a 10. helynél jobbat nem is érdemlünk. (a románok mivel legyőzték a spanyolokat, ezért ők is elénk fognak kerülni, csak a lengyeleket előzzük meg, a másik ágról pedig a németeket ellen sima vereség) Jött a várt dán 7 emberes támadás, erre mit csinálunk? Semmit bazdmeg! Semmit! Egyetlen esélyünk a folyamatos tolódás, és a támadások megakasztása kis faultokkal, erre állunk némán mozdulatlanul, számolgatjuk hogy többen vannak, majd bepasszolják az üres embernek.. NA is hatalmas gyökér, Line Jorgensen mint egy tank, olyan a mozgása védekezésbe, erre beteszi Tomorit elé, a másik lomha csigát. Arra ne mvolt képes, hogy a 20 percig jegelt Tóth Gabit beküldje.. Amikor nagy kegyesen pályára küldte, 5 másodperc alatt megverte Jorgensent, és gól.. Csoda.. A baj ott kezdődik, hogy az ellenfélnél nem NA szintű edző van, és lát a pályán, tud reagálni a dolgokra, és egyből beküldte Burgaardot.. Szegény Kiss Évát sajnálom, egy csoportkörre való ziccert fogott, de így se lesz semmi eredménye..
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Németh, Mocsai ugyanaz az old school iskola...kiváló elméleti szakemberek, de a mai modern kézilabdába nem ilyen edzőkre van szükség...elment mellettük a világ.
Hozzáteszem a keret nagyrésze akaratgyenge középszerű játékosokból áll, úgy meg nehéz...ez a Tóth Gabi nem tudom kicsoda de nálam full kezdő lenne.
Hozzáteszem a keret nagyrésze akaratgyenge középszerű játékosokból áll, úgy meg nehéz...ez a Tóth Gabi nem tudom kicsoda de nálam full kezdő lenne.
Nem illik.
Kész vagyok ezen a Némethen, egy az egyben Mocsai 
Ugyanazok a taktikai húzások, ugyanazok a játékosok, ugyanazok a cserék. Újaknak, kisebb neveknek szinte 0 perc játék
Az mi már, hogy a 3 meccsen amit láttam ugyanazokat cseréli, szinte azonos időben?
A vészkapusnak is mi értelme van a hosszú oldalon? A torna elején még megtudta zavarni az ellenfelet a keresztbefutással lejövetelekor, de ma már semmit nem zavart
Ugyanazok a taktikai húzások, ugyanazok a játékosok, ugyanazok a cserék. Újaknak, kisebb neveknek szinte 0 perc játék
Az mi már, hogy a 3 meccsen amit láttam ugyanazokat cseréli, szinte azonos időben?
A vészkapusnak is mi értelme van a hosszú oldalon? A torna elején még megtudta zavarni az ellenfelet a keresztbefutással lejövetelekor, de ma már semmit nem zavart
-
kapor_89
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Gratulálok Németh András, üljön le, egyes. Tóth Gabi kisujjába több tehetség van mint a Klivinyi-Bulath duónkba, de mi a f@sznak játszon.. Rosszul használja az egyébként is gyenge keretet, rossz időben, rossz embereket tesz fel, Tomorit pedig halálra játszatja.. Ez nem csak erre a meccsre érvényes, hanem az egész EB-re. Dánia ellen most mondanám, hogy izgalmas ki-ki meccs lesz, de hazudnék, mert rongyá vernek bennünket
Ami biztató, hogy van utánpótlásunk, és Rióra be is érik pár ember. A következő két meccsen pedig bebizonyosodik, hogy a gyors kézilabda ellen továbbra sem tudunk játszani, és 10-15 indításgólt fogunk kapni.
-
VanillaSky
A csapat nagyjából meg is szerezte utolsó pontjait. A norvégok teljesen más szint, de a dánok is eléggé.
Sebaj, varázsolni kell egy klasszis kapust meg egy klasszis beállót, a többi nagyjából megvan.
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én nem kéziztem, csak nézni szeretem, de néha rendesen fáj a testemnek, ahogy a lányok középen alibiznek...BBarni írta:MAGYARORSZÁG - románia 20:19![]()
![]()
Hát ez nem volt egyszerű!
-
BBarni
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
MAGYARORSZÁG - románia 20:19
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ez esetben elnézést kérek, az utolsó 15 percet láttam, ahogyan említettem, tényleg fáradtnak tűnt, valahogy nem is vállalt olyan sokat, mint egy-egy válogatott meccsen, amelyeket láttam hébe-hóba, őt választották a csapat legjobbjának is a végén, szóval lemaradhattam sok mindenről.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
- ziro4vr
most én se venném elő..rajta kívül kicsit is kiélezett helyzetben senki nem vállal be semmit, csak alibizik..így nehézpátkán írta:mivel?? hullafáradt szegény. kis túlzással akkor cseréleik le amikor ki van állítva. meccsenként 50+-kat hoz le.lordgabi írta:Tomori valahogy engem nagyon felszabott,
még szép, hogy benne van hogy hibázik..
Nem illik.
mivel?? hullafáradt szegény. kis túlzással akkor cseréleik le amikor ki van állítva. meccsenként 50+-kat hoz le.lordgabi írta:Tomori valahogy engem nagyon felszabott,
még szép, hogy benne van hogy hibázik..
joabulicsak
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Legutóbb is ez volt, elkaptam egyetlen meccset, magyar-brazil, persze, hogy überszoros lett, és a végén mi vesztettünk, most is, első meccs, amit megakarok nézni, az utolsó 15 percre odakapcsolok, kettővel vezetünk, a végét tudjuk...a kézilabda Remyje.
Tomori valahogy engem nagyon felszabott, Triscsuk pedig elképesztő milyen magabiztosan vágja be a hétmétereseket, tetszett, ahogyan mindig lepacsizott utána Anitával, hatalmas érvágás, hogy nincs ott a csapatban. A legjobbakat...
Azért a spanyol csapatban is volt egy-egy érdekes alkat, most nézve a korábbi hozzászólásaitokat.
Tomori valahogy engem nagyon felszabott, Triscsuk pedig elképesztő milyen magabiztosan vágja be a hétmétereseket, tetszett, ahogyan mindig lepacsizott utána Anitával, hatalmas érvágás, hogy nincs ott a csapatban. A legjobbakat...
Azért a spanyol csapatban is volt egy-egy érdekes alkat, most nézve a korábbi hozzászólásaitokat.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.
Ja, hogy a leggyengébb. A csoport leggyengébb csapatával sikerült ikszelni, sok jóra nem számítok ezen az EB-n se.
Én meg azt hittem, hogy az egyik legnehezebb
Mondjuk a női mezőnyön nem könnyű kiigazodni
-
LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Walfisch Mercédesz. Az egyik legnagyobb tehetség, és Ő is jobbátlövő. Érdemes lesz rá odafigyelni, női szinten brutális erővel lő, el se merem képzelni a léccel miket művelne...Védekezésben meg mehetne Szekeres Klára.ziro4vr írta:Nem védve Tomorit, mert kb a legunszimpatikusabb női pléjer ever, de akkor kit játszassanak? Planéta meg Kovacsics volt értékelhető a belső posztokon, de ketten együtt alig vannak 40 évesek.LiamGallagher írta:Ideje lenne már elfelejteni végre Némethet meg Tomori Zsótit, ma is csak azzal vétette észre magát hogy kilógott a cerka a naciból. A csoport leggyengébb csapatával sikerült ikszelni, sok jóra nem számítok ezen az EB-n se.
- ziro4vr
Nem védve Tomorit, mert kb a legunszimpatikusabb női pléjer ever, de akkor kit játszassanak? Planéta meg Kovacsics volt értékelhető a belső posztokon, de ketten együtt alig vannak 40 évesek.LiamGallagher írta:Ideje lenne már elfelejteni végre Némethet meg Tomori Zsótit, ma is csak azzal vétette észre magát hogy kilógott a cerka a naciból. A csoport leggyengébb csapatával sikerült ikszelni, sok jóra nem számítok ezen az EB-n se.
Nem illik.
-
LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Ideje lenne már elfelejteni végre Némethet meg Tomori Zsótit, ma is csak azzal vétette észre magát hogy kilógott a cerka a naciból. A csoport leggyengébb csapatával sikerült ikszelni, sok jóra nem számítok ezen az EB-n se.
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ott lett az egész elszúrva hogy Herr-t erőltettük az 1. félidőben nagyon sokáig.Soha többet ne legyen válogatott én azt mondom.Am én nem tartom igazságosnak az utolsó 2 percünket ami persze nem azt jelenti, hogy a bírókra kell fogni, de azért elég túlzó is volt szerintem.
- ziro4vr
Ez a Planéta amúgy elég tehetséges játékos. Bár kicsit a habitusán látszik, hogy benne van az elancsinosodás ha fogalmazhatok így. Vigyázni kell rá. Ja meg a Herr helyett a fiatal kapust tolnám minden esetben.
Nem illik.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
"Mi történt a lányokkal, hogy a végén nem sikerült megnyerni?
NA: Nem történt semmi a lányokkal, szerintem jók voltunk"
És a bíróra fogja
Még ha nem is voltak mindenhol korrektek, nem hiszem, hogy rajtuk ment el a meccs.
NA: Nem történt semmi a lányokkal, szerintem jók voltunk"
És a bíróra fogja
Nem rossz dolog az, csak a megkülönböztetett mezesnek nem a hosszú oldalon kellene játszania