pheco írta:Csak gratulálni lehet Ancelottinak. Tök feleslegesen játszott hétközben 60 percet. Már rég pihentetni kellett volna. Azért sem értem, mert csak ott van Illarra és azért az Illarra-Kroos-Isco kp sem hangzik gyengén.
Kár Ancelottit hibáztatni a sérülések miatt. Egyrészt nem tudjuk pontosan, hogy ténylegesen milyen természetű James problémája (egyáltalán nem biztos, hogy a terhelés miatt történt), másrészt eléggé meg van kötve a keze mostanában. Így is szinte mindenkit pihentetett akit kellett, James meg Isco egy sorral fentebb játszott mint szokott, így alapból kevesebb meló hárult rájuk, ráadásul egy harmadosztályú csapat volt az ellenfél. Értem én, hogy sokak szerint a Castillát is ki lehetne küldeni egy ilyen kupavisszavágóra, 3 gólos előny birtokában, de egyáltalán nem tartom igazságos dolognak, hogy mindig a mester van elővéve akárki megsérül, ráadásul még csak nem is tavasz van. Inkább a keret mélyítéséhez kellett volna hozzájárulnia Pereznek a nyáron, nem pedig 80 millát kiadni Jamesért. Persze nincs semmi bajom a gyerekkel, mert eddig példamutató a hozzáállása, és a számokat is hozza, de azért na... van hiányérzetem amikor arra gondolok, hogy két olyan játékosért is csillagászati összeget adtunk ki az utóbbi két évben, akikre alapjáraton semmi szükség nem volt. És ebbe nem biztos, hogy Ancelottinak sok beleszólása volt.