Messi megint a semmiért került be,mert ő Messi

HAJRÁ #CR7
HozzászólásSzerző: MadridistaGabee » 2014. december 7., vasárnap 11:34
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 6., szombat 14:48
januar 12karesz46 írta:Mikor van az Aranylabda átadó gála ? Január közepe rémlik nekem :Đ
HozzászólásSzerző: karesz46 » 2014. december 6., szombat 14:40
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. december 6., szombat 13:16
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. december 4., csütörtök 20:21
Nem kell messze menni,elég idehaza körbenézni,veszett tanulatlan,alulképzett edzők,és még szöv kapitányok is vannak elegen....arról már nem is vitázok,hogy az edzői szakmához is kell komoly tehetség,amit tanulni nem lehet......sokan oda vannak "rakva", vagy "belenőttek" a foci világába,vagy szimplán kiöregedett régi focisták,akik lehettek anno remek játékosok mint pl zombori,de mint szakmai elem egyszerűen bántóan kevesek....és ott tudnak lenni.Nekem azért nem lenne bátorságom hozzáértőbbnek titulálni magam, mint a világ bármelyik szövetségi kapitányát,
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 4., csütörtök 20:03
Nem tudom mire fel ez a nagy védés, de látva, hogy milyen szavazatok és indokok vannak erre, nincs semmi okEnrique írta:Nekem azért nem lenne bátorságom hozzáértőbbnek titulálni magam, mint a világ bármelyik szövetségi kapitányát, ilyen poszton a kisebb nemzeteknél sem a helyi asztalos, vagy postás ül, vagy ha van is rá példa, elenyésző szerintem az egészhez képest.morientes írta:Enrique:Az oke,hogy futballal foglalkozó emberek döntenek,de koránt sem biztos hogy szakemberek...Ugyan is az istenhátamögötti fotelkapitányok,és megy II szintű csapatkapitányaik,nem biztos hogy értenek annyit,az meg biztos szinte,hogy nem figyelik annyira a sportágat,mint itt sokan...
De igen, semmi sem tökéletes, ahogy ez sem, ez nem újdonság, a kérdésem viszont az volt, hogy lehetne-e relevánsabb csoport ennél? Ebben pedig a többiek is egyetértettek, hogy nem igazán.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 4., csütörtök 19:30
Én sem azt írtam hogy én,haem azt hogy vannak itt olyanok,akik többet foglalkoznak,sőt uram bocsá jobban értenek a focihoz,mint pl egy nepáli,vagy bangladesi és még sorolhatnám kapitány vagy futballista. (cs.k.)Enrique írta:Nekem azért nem lenne bátorságom hozzáértőbbnek titulálni magam, mint a világ bármelyik szövetségi kapitányát, ilyen poszton a kisebb nemzeteknél sem a helyi asztalos, vagy postás ül, vagy ha van is rá példa, elenyésző szerintem az egészhez képest.morientes írta:Enrique:Az oke,hogy futballal foglalkozó emberek döntenek,de koránt sem biztos hogy szakemberek...Ugyan is az istenhátamögötti fotelkapitányok,és megy II szintű csapatkapitányaik,nem biztos hogy értenek annyit,az meg biztos szinte,hogy nem figyelik annyira a sportágat,mint itt sokan...
De igen, semmi sem tökéletes, ahogy ez sem, ez nem újdonság, a kérdésem viszont az volt, hogy lehetne-e relevánsabb csoport ennél? Ebben pedig a többiek is egyetértettek, hogy nem igazán.
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. december 4., csütörtök 19:23
Nekem azért nem lenne bátorságom hozzáértőbbnek titulálni magam, mint a világ bármelyik szövetségi kapitányát, ilyen poszton a kisebb nemzeteknél sem a helyi asztalos, vagy postás ül, vagy ha van is rá példa, elenyésző szerintem az egészhez képest.morientes írta:Enrique:Az oke,hogy futballal foglalkozó emberek döntenek,de koránt sem biztos hogy szakemberek...Ugyan is az istenhátamögötti fotelkapitányok,és megy II szintű csapatkapitányaik,nem biztos hogy értenek annyit,az meg biztos szinte,hogy nem figyelik annyira a sportágat,mint itt sokan...
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 4., csütörtök 13:29
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 4., csütörtök 13:18
Mit számít az?Ha nyer,tök mindegy hogy 1%-al vagy 90-el...a győzelmet sem megmagyarázni,sem elvitatni nem lehet.Senki sem fogy arra emlékezni mennyivel nyert,csak arra hogy nyert.Attöl nem lesz az aranylabda aranyosabb,vagy nagyobb,vagy nehezebb...Nem véletlen volt szorosabb az előző sem, mint amit vártunk. Idén is CR nyeri szerintem, de lesz felháborodás belőle, hogy nem annyira simán, mint ahogy kéne. Mert ahogy már volt róla szó, hogy igazság szerint a top 3ban sincs semmi helye Messi-nek. Erre meg az lesz, hogy csak pár %-kal előzi majd meg CR.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. december 4., csütörtök 10:33
Nem egy komlett edzői csoport, hanem ő. Meg van olyan elfogult edző, aki mindig CR-re szavaz, mert portugál kapitány. Nem azt mondta, hogy az a komplett edzői csoport mindig Messire szavaz, hanem vannak olyanok, mint ő, akik nem tudnak elvonatkoztatni attól, hogy egy játékos alájuk tartozik, egy nemzet, stb.Így van...valahol érthető, hogy egy edző a saját gyerekére szavaz...na de azért síkhülyének se kellene lenni...A másik hogy ő konkrétan elmondta, történhet bármi egy komplett edzői csoport Messire szavaz...
Mivel emberek szavaznak, mindig is benne lesz, és mindig is benne volt.És sajnos ezt a mostani rendszert sem lehet szabályozni úgy, hogy igazságos, szimpátiától mentes, objektív vélemény legyen. Bent van az emberi tényező ugyanis.
Nem egy újság, hanem jó sok újság.A válogatottak szövetségi kapitányairól, a csapatkapitányokról, illetve egy mértékadó lap újságíróiról. Olyan emberek, akik a futballból élnek, ezzel foglalkoznak nap mint nap, testközelből látják a jelölteket. Ennél relevánsabb szavazóbrigádot hogyan lehetne összerakni?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. december 4., csütörtök 9:53
Így van...valahol érthető, hogy egy edző a saját gyerekére szavaz...na de azért síkhülyének se kellene lenni...A másik hogy ő konkrétan elmondta, történhet bármi egy komplett edzői csoport Messire szavaz...Ő egy hatalmas báb. Komolyan én sajnálom, de úgy táncol ahogy fütyülnek neki.Kerlon írta:Az oké, de nem kéne annyira hülyének lenni, hogy nyíltan elmondja, hogy ő leszarja ki, mit csinált, akkor is Messi.CS0ki írta:Szerintem meg nincs ezzel gond, Löw Neuer-re (vagy más német játékosra szavazott), a portugál edző meg CR, akkor is így tett volna, ha nem Ronaldonak lett volna a legjobb éve. Ezek szépen körbeszavaztak, aztán majd a többi, nem érintett edző, csapatkapitány meg majd eldönti.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 4., csütörtök 9:51
Az oké, de nem kéne annyira hülyének lenni, hogy nyíltan elmondja, hogy ő leszarja ki, mit csinált, akkor is Messi.CS0ki írta:Szerintem meg nincs ezzel gond, Löw Neuer-re (vagy más német játékosra szavazott), a portugál edző meg CR, akkor is így tett volna, ha nem Ronaldonak lett volna a legjobb éve. Ezek szépen körbeszavaztak, aztán majd a többi, nem érintett edző, csapatkapitány meg majd eldönti.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. december 4., csütörtök 9:44
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. december 4., csütörtök 9:27
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. december 4., csütörtök 9:18
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. december 4., csütörtök 9:05
Ilyet meg képtelenség találni, ami tényleg totál illeszkedik... Ha így csináljuk az algoritmust/statisztikai elemzést, akkor ez lesz felháborodva, ha úgy akkor meg a másik. Teljesen jót nem lehet találni szerintem.Enrique írta:Ezt viszont nem lehet kiszűrni, ha emberekről beszélünk.
Akkor döntsenek statisztikák, algoritmusok?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 4., csütörtök 9:02
Régen is emberek döntöttek, mégsem volt ennyi idióta eredmény. Nem beszéltek ilyen nyíltan Fifa és Uefa vezetők egy-egy játékos ellen/mellett.Enrique írta:Ezt viszont nem lehet kiszűrni, ha emberekről beszélünk.
Akkor döntsenek statisztikák, algoritmusok?
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. december 4., csütörtök 8:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 4., csütörtök 8:54
Egy dolog, hogy ért hozzá és tudja, hogy mi alapján kéne szavazni. Más dolog, hogy szarik az objektivitásra és arra szavaz, aki szimpatikus.Enrique írta:Elhangzik sokszor, hogy a szavazók elfogultak, nem értenek hozzá, gyakorlatilag néha úgy állítjátok be őket, mintha szellemi fogyatékosok lennének, de ugye kikről is beszélünk? A válogatottak szövetségi kapitányairól, a csapatkapitányokról, illetve egy mértékadó lap újságíróiról. Olyan emberek, akik a futballból élnek, ezzel foglalkoznak nap mint nap, testközelből látják a jelölteket. Ennél relevánsabb szavazóbrigádot hogyan lehetne összerakni?
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem