egyértelmű...de amíg nincs Modric ki játsszon? Itt-ott mehet Illarra, de most még Isco se volt. Talán segítene Bale-en ha tudatosulna benne, nem pótolhatatlan...Jesé majd kiteszi a kezdőbőlpheco írta: Modric-Kroos-Isco-James-Benz-Ronaldo

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. december 7., vasárnap 12:14
egyértelmű...de amíg nincs Modric ki játsszon? Itt-ott mehet Illarra, de most még Isco se volt. Talán segítene Bale-en ha tudatosulna benne, nem pótolhatatlan...Jesé majd kiteszi a kezdőbőlpheco írta: Modric-Kroos-Isco-James-Benz-Ronaldo
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. december 7., vasárnap 12:12
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 7., vasárnap 12:08
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. december 7., vasárnap 12:07
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. december 7., vasárnap 11:25
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 7., vasárnap 11:05
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 7., vasárnap 1:45
Állítólag vállra vették, majd magasba dobálva istenítették (tudod mint az edzőket) CR-t a teljesítménye miatt.R.M.C.F írta:Most pont nem láttam.....megállt a meccs a 200. gólnál?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. december 7., vasárnap 1:44
Meg....platini, blatter, meg a barca elnoke skypeon jelentkeztek be h gratulaljanak.R.M.C.F írta:Most pont nem láttam.....megállt a meccs a 200. gólnál?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. december 7., vasárnap 1:40
NSO.Csak nem akart azonban megszületni a vezető gól, ezért aztán a játékvezető is besegített. A 36. percben C. Ronaldo váltott gólra egy ajándék tizenegyest, amelyet azért kapott, mert eljátszotta, hogy visszahúzták. A találat ennek ellenére érvényes volt, megszerezte a vezetést a hazai csapat. 1–0
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. december 7., vasárnap 0:30
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. december 7., vasárnap 0:13
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 6., szombat 23:30
kb 2 héttel ezelőtt megvédte a VB cimét.dannen írta:jó a tipp, ő volt az. szerintem nem volt különösebb oka, csak nagy madrid fan. tavaly is rúgott márLimaten írta:A meccset nem láttam, de képekből látom, h egy civil végezte el a kezdőrugást. Ki és miért volt?
(Magnus Carlsen-re tippelek)
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. december 6., szombat 23:12
Akkor elég faszán tippelsz.Limaten írta:A meccset nem láttam, de képekből látom, h egy civil végezte el a kezdőrugást. Ki és miért volt?
(Magnus Carlsen-re tippelek)
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. december 6., szombat 23:02
HozzászólásSzerző: Limaten » 2014. december 6., szombat 22:55
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. december 3., szerda 20:49
Értem én ezt, nálam sem lenne kezdő se Bale, se Jesé. De írod Te is Bale-ről, hogy HA össze kapná magát... Na ez az, hogy (sajnos) egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy ilyen nem lesz. Akkor Ancelotti vagy álljon ki a James-Modric-Kroos-Isco 4es mellett ahogy írod, vagy építse be szépen, lassan 4-3-3-ba Bale helyére Jesé-t. Mert ennél már csak jobb lehet...ziro4vr írta:Nálam az alap a James-Modric-Kroos-Isco-Benzema-CR lenne most, ha eltekintünk a sérülésektől és a formát nézzük illetve a formáció kiteljesedési képességét. Aztán itt van Bale, aki ha összekapná magát akkor helyet követelne, és csak utána Jesé, aki helyi fiú, csípi mindenki, de én sem látom egyelőre hova és mivel férne be a kezdőbe.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 3., szerda 20:40
Nem kell ahhoz Kerlon, jövők én.M1Ö írta: és akkor most jöhet Kerlon, hogy leírja 157-jére is, hogy szerinte mezőnyben semmit nem tesz hozzá...Pedig Bale-hez képest...
![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. december 3., szerda 20:36
Ez nem csak a kommentátortól jött? Mert én ilyet nem olvastam még sehol, hogy ténylegesen le nyilatkozta volna, hogy nem tetszik neki a rendszer.morientes írta:A hírek szerint már únja...egy interju szerint amit afott,azt nyilatkozta,ha másik csapatba igazol,ott lesz egy kitétel a szerződésében,hogy sokat játszon.Mondjuk nincs az a klub,aki ilyet belevenne egy szerződésbe...
Ez is egy érdekes sztori. Mert amíg nem lendül vissza teljesen, addig Benzema cseréje kell legyen, ez jogos, de ha el kapja a fonalat, akkor meg nemhogy Bale cseréje, hanem Bale helyét kéne átvegye. Ezért kapni fogok (pedig alap hangon nincs bajom Bale-lel, de ez az idei...) de ha tényleg össze kapja magát, akkor hasznosabb, játékban mindenféleképp.ziro4vr írta:bár így hogy Jesé is van már, és gólokat tőle is lehet várni pluszba, így a mexikói szerepe ismét csökkenhet.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 3., szerda 12:21
Mondjuk ami a csapatnak szerencse, az neki szerencsétlenség, hogy egyrészt Benzema ilyen formában van és szórja a gólokat, másrészt a csapat ritkán van gólkényszerben az utolsó 20 percben.Steve írta: Még annyit tennék hozzá a meccshez, hogy Chicharito azért eléggé megbízhatóan hozza a góljait csereként, lehet rá számítani, amíg me nem unja majd a helyzetét.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 3., szerda 12:14
A hírek szerint már únja...egy interju szerint amit afott,azt nyilatkozta,ha másik csapatba igazol,ott lesz egy kitétel a szerződésében,hogy sokat játszon.Mondjuk nincs az a klub,aki ilyet belevenne egy szerződésbe...Még annyit tennék hozzá a meccshez, hogy Chicharito azért eléggé megbízhatóan hozza a góljait csereként, lehet rá számítani, amíg me nem unja majd a helyzetét.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem