OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

Re: OFF

HozzászólásSzerző: istimester » 2014. december 9., kedd 23:42

Sziasztok. Egy picit spammelek.

A nővéremet, miután az év diákja lett a Pozsonyi Műszaki Egyetemen, Szlovákiában ezúttal jelölték az év diákszemélyiségének is. Ezért kérlek titeket, hogy alig néhány kattintással támogassuk meg őt. A Stavebníctvo, architektúra kategóriában találjátok meg.

KATT A KÉPRE, ITT LÁTHATOD A SZAVAZÁS MÓDJÁT

EZEN A LINKEN KELL SZAVAZNI

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2014. december 8., hétfő 10:16

Tűzhelyet akarok venni, de nem sürgős, lehet vele várni. A kérdés, hogy szerintetek mikorra érdemes időzíteni a vásárlást? Vegyem meg most a karácsony előtti időszakban vagy a két ünnep között vagy január elején?

dodi

HozzászólásSzerző: dodi » 2014. december 8., hétfő 8:36

A 4S nem mai darab, annyiért már kapsz egy erősebb Lumiát is szvsz.
tick. tick. tick.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. december 6., szombat 23:01

Sziasztok!

T-Mobile-nál jártam ma, 59999-ért eltudtam volna vinni a iPhone 4s-t, de kiderült, hogy nincs már belőle, szinte sehol az egész országban. Weboldalon viszont az van, Jelenleg nem kapható, újabb készlet várható.

Jó, gondoltam felhívom az ügyfélszolgálatot, hátha tudnak valami okosat mondani. A hölgy akivel beszéltem azt mondja, hogy a Telekom Partnerek készleteit nem látja, viszont a rendes Telekom Üzletekben sehol nem kapható a készülék. Megkérdeztem, hogy mennyi az esélye, hogy kapni fognak még pár készüléket, hogy mennyire átverés az oldalon a felirat, azt mondta szinte biztos, hogy jönni fog még a hónapban, csak lehet, hogy kevés. Mert ha nem jönne több, akkor az a felirat lenne kint, hogy már nem rendelhető, de ugye az van, hogy újabb készlet várható (akárcsak az egyik 6-nál, 5S-nél és 5C-nél, bár utóbbi kettő szintén kifutó). Kicsit megnyugodtam, de nem múltak el a kétségeim, hogy erről csúnyán lemaradtam.

Viszont elkezdtem felhívogatni a budapesti Telekom Partner üzleteket, mondjanak már valamit. Kb 5 pesti bolt vette fel a telefont. Van amelyiknél bunkó, lekezelően mondták hogy BIZTOS, hogy nem jön már belőle, valahol állítólag rendeltek már de nem jött belőle, ezért tuti nem lesz, valahol csak megnézték, de sajnos nincs, viszont hétközben hívjam őket, akkor kapnak árut. Na itt már totál elbizonytalanodtam, mondom ebből már nem lesz semmi, de egy pici remény még van szerintem, ha elég gyors leszek. Elvileg most bekapcsoltam, hogy ha érkezik készlet belőle, azonnal kapok emailt.

Viszont máshol nagyon drága még mindig, van ahol 100 ezer, legtöbb helyen viszont 80-90, sajnálom rá a pénzt, amikor 60-ért eltudnám vinni, HA lesz még belőle.

Szerintetek mennyi az esély, hogy jönni fog még belőle valamennyi?

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 6., szombat 21:56

A BME nem hagyta válasz nélkül a NAV regulázását.

Előzmény

A feladatok kitalálójának pedig virtuális vállveregetés, jókat nevettem.

Ui: javítottam a linkeket

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 6., szombat 13:21

Hát Androidos sok volt a kezemben, volt iPad is meg egyszer egy Windowsos Asus, az volt a kisebb. Ilyen nagyobbat (10.1 pl) csak 80-100 környékén vennék esetleg kiegészítő billentyűzettel, és nálam szigorúan vindóz játszik.

iOS-ről nem nyilatkoznék se jót se rosszat, nem az én pályám.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 6., szombat 13:13

De milyen oprendszerrel toltad? Amúgy jó, fasza, de azért párszor előjön, hogy kisebb új vagy nagyobb kijelző kéne. :) De eddig kellemes csalódás ez a win8, kajak jó. Ráadásul szerintem sokkal szebb, mint az Android vagy a iOS
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 6., szombat 12:26

Az a 7 colos kényelmesebb azért szerintem, már amennyiszer használtam tabletet ez jött le.

Amúgy faszságot írtam, persze hogy vannak regionális szétosztó központok, másként kicsit nehéz lenne.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 6., szombat 12:23

Megjött. Zsír király csak meg kell szokni a win8-at. Két dolgot bánok csak, hogy: nem volt fekete hátlapjú és, hogy csak a 7 colos volt ilyen occó, de amúgy nagy fasza kis tablet. :)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 6., szombat 9:48

Kerlon írta:Nem vágom, hogy működik a rendszer...
Hát ilyen terítő körjáratokat indítanak, hogy ne legyen üresfutás. Azt nem vágom csak, hogy a Sprinternél vannak-e regionális központok, ahova előbb kiviszik, majd onnan osztják szét, vagy Budapestről mennek a járatok.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 6., szombat 9:41

Nem vágom, hogy működik a rendszer... R24 biztos vágja, de nem láttam két napja se... Gondolom egész nap mos. :Đ :Đ
K

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 6., szombat 9:35

Sprinternél 3 napja ugyan olyan státuszban vannak a cuccok... tőlem hozhatják vasárnap reggel 7kor is, de ne hétfőn amikor a telefont nem tudom felvenni :lol:

2014. dec 03. Csomag futárnál kézbesítés folyamatban
2014. dec 04. Csomag futárnál kézbesítés folyamatban
2014. dec 05. Csomag futárnál kézbesítés folyamatban

Azt nem akarom elhinni, hogy az egyik legnagyobb vidéki város környékére (Győr) nincs annyi csomag, hogy megérné elhozni.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 6., szombat 9:33

h3x0r írta:Akitol bereljuk a lakast, az kulfoldon dolgozik es az anyja szokott erte jonni a penzert. Mindig mondjuk neki hogy 12 es 14 ora kozott jojjon, mert akkor vagyunk otthon, de persze hogy reggel 8kor mar halljuk hogy valaki csonget :lol:
most akkor hazudtok neki vagy ilyen jó a hallásotok? :mrgreen:
K

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 6., szombat 9:07

Akitol bereljuk a lakast, az kulfoldon dolgozik es az anyja szokott erte jonni a penzert. Mindig mondjuk neki hogy 12 es 14 ora kozott jojjon, mert akkor vagyunk otthon, de persze hogy reggel 8kor mar halljuk hogy valaki csonget :lol:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 6., szombat 8:47

Életemben nem gondoltam volna rá, hogy pont szombaton hozzák. :) Hát, ha jól emlékszem fél9-10 között jön, de eléggé ágyból kirúgott emlék ez. :( :D
K

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 6., szombat 8:38

Kerlon írta:beszartok, tuti trollok dolgoznak az emagnál és a dpd-nél is... vagy csak mikulás alkalmából volt kedvük kiszállítani. 8:05 kor hívtak, hogy jönnek.
Te vartad annyira azt a tabletet :lol: :mrgreen:
Mondjuk az mar csak a futarszolgalaton mulik hogy a nap melyik szakaszaban szallitjak ki. Nalunk ugy van hogy 9-tol 17-ig szoktak jarni es persze hogy hozzam mindig fel 5kor jonnek :Đ

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 6., szombat 8:17

beszartok, tuti trollok dolgoznak az emagnál és a dpd-nél is... vagy csak mikulás alkalmából volt kedvük kiszállítani. 8:05 kor hívtak, hogy jönnek.
K

Limaten
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Henry, Modric, Zidane, Kroos

HozzászólásSzerző: Limaten » 2014. december 5., péntek 13:16

Realista24 írta:https://www.youtube.com/watch?v=zQk0kmr ... NTqwpDjY9A
Les Twins dance along the NYC skyline #BeyondTheLightsContest

Imádom őket.
Akkor ez neked kötelező darab :D
https://www.youtube.com/watch?v=TSgrK1Kf46U

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 5., péntek 11:41

Hát amúgy nem tudom mi van, mert az elején nekem Sprinter volt a futárszolgálatnál, most már DPD-t írja, de még mindig nincs náluk az áru. :roll:
K

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 5., péntek 11:33

Sprinternél ott az árum 3 napja, DPD-nek 1 nap sem kellett attól számítva, hogy megkapták, kint volt a cucc. De még ha jól látom az árukövetőn, ma sem fogják hozni.

Vissza: