Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Hierro, R. Carlos, Zizou
- Kedvenc csapatod: régiek :)
Re: Kommentáld a híreket
Meg van a két tehetség a kpra: Guilavogui nagyon tetszetősen csinálja dolgát és Illarramendi már megint. Tökéletesek lennének. Olcsók viszonylag és van bennük jövő.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
rajtunk marad ez a gyökér annyira érzemvasárnap, 20:52
Gonzalo Higuaín Juventusba igazolása várat magára, mert Marotta nyilatkozata alapján a Real Madrid megvárja az új edző bejelentését, és kikéri a véleményét az argentinről.

egy khedirát azért még elbírtak volna.ááá ahogy itt figo, zidane meg robertító keverget a juve ellen

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nmate írta:Mond az a név neked valamit, hogy Iniesta? Ő még mindig jobb, mint Bale. Megértem, hogy piszok sok potenciál van benne, elfogadom, valszeg én vagyok vak, ha ennyien mondják... de ne legyen már top 3 a pali egy szezonja miatt.R.M.C.F írta:Ha bale-t hozni tudnánk,akkor kb a 3 legjobb játékosból,2 itt játszana...
Most hogy mondod.....

De ha elhihető,akkor hidd el,tisztában vagyok vele ki az........de bale,jelenleg jobb a két nagymenőn kívül bárkitől.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Annyira gyűlölöm ilyenkor a Bayern Münchent, hogy az valami hihetetlen.érdekes fordulat Lewa ügyben. semmiképeen sem engedik el a BM-hez, semmi pénzért. inkább buknak 25-30 milliót de idén a BMbe nem fog igazolni. lehet hogy újra képbe jövünk... vagy akkor Lewa jövőre ingyen megy a BMhez.
Ha valamelyik csapat valaha is jól játszott ellenük a saját ligájukon belül, azt lerabolják. Évek óta mást sem csinálnak...
A Dortmund nagyon szimpatikus csapat volt nekem mindig is. Nagyon örülök annak, hogy feljöttek az utóbbi időben, de sajnos a dolgok állása úgy néz ki, hogy nem fogna a csúcs közelében maradni.
Nagyon helyes az, hogy a klub részvényeinek többsége a szurkolók kezében van, de ilyenkor bizony jól jönne egy tőkeerős magánember. Mert így egyetlen egy valamirevaló játékosát sem lesz képes megtartani a Dortmund

-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
- Kedvenc csapatod: real
hat sztem vagy versenybe akarnak maradni a BMel a bajnoksagba s nem adjak el, vagy -ami valoszinubb-BBeno írta:érdekes fordulat Lewa ügyben. semmiképeen sem engedik el a BM-hez, semmi pénzért. inkább buknak 25-30 milliót de idén a BMbe nem fog igazolni. lehet hogy újra képbe jövünk... vagy akkor Lewa jövőre ingyen megy a BMhez.

érdekes fordulat Lewa ügyben. semmiképeen sem engedik el a BM-hez, semmi pénzért. inkább buknak 25-30 milliót de idén a BMbe nem fog igazolni. lehet hogy újra képbe jövünk... vagy akkor Lewa jövőre ingyen megy a BMhez.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Jövőre fújjuk le az egész BL-t meg az összes ligát és nézzük, ahogyan az öregek zsugáznak

- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
ne is mondd.. rossz nézni, mert eszembe jutnak a jelenlegi játékosaink...hehe írta:ááá ahogy itt figo, zidane meg robertító keverget a juve ellen, szánalom az egész mai futball![]()
![]()

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ááá ahogy itt figo, zidane meg robertító keverget a juve ellen, szánalom az egész mai futball

- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Neymar jelenleg a vilag legnagyobb tehetsege. Aztan, ha olyan teljesitmeny hoz, mint CR es messi, akkor lehet a vilag legjobbjai kozt emlegetni. De addig tilos tulertekelni.Matt009 írta:Tudom ezzel sokan nem értenek egyet, de én azt az alapelvet vallom, hogy amíg Neymar nem bőg le a Barcában, addig igenis tisztelni kell, és úgy kell kezelni, mint a világ egyik legjobbját. Aztán, ha besül, lehet átértékelni. De addig tilos lebecsülni.
Jelenleg "csak" egy tehetseg, aki meg semmit nem mutatott komoly szinten. Megvan benne a potencial, a tehnikai tudasa elegendo, a kerdes csak az, hogy amit a gyenge vedok ellen megtud csinalni, azt a legjobbak ellen is megtudja-e.
Az ilyen beszólások mindig bearanyozzák a napomat.Matt009 írta:hogy amíg Neymar nem bőg le a Barcában, addig igenis tisztelni kell, és úgy kell kezelni, mint a világ egyik legjobbját.

Persze, világ legjobbja.

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ha top három akkor top három...ki vagyok én hogy ezt vitassam...nmate írta:Mond az a név neked valamit, hogy Iniesta? Ő még mindig jobb, mint Bale. Megértem, hogy piszok sok potenciál van benne, elfogadom, valszeg én vagyok vak, ha ennyien mondják... de ne legyen már top 3 a pali egy szezonja miatt.R.M.C.F írta:Ha bale-t hozni tudnánk,akkor kb a 3 legjobb játékosból,2 itt játszana...

Tehát a közepes csapatok ellen pörgött,az EL-be szintén,de komolyabb csapatok ellen nem igazán...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ganjaman89
- Kedvenc játékosaid: Raphael Varane
- Kedvenc csapatod: real madrid cf
Ezt azért érdemes elolvasni:
http://kazinczyse.blog.nepsport.hu/arch ... oken_team/
ha valaki tudd olyan oldalt ahol hasonló írásokat lehet találni jelezhetné. pisz
http://kazinczyse.blog.nepsport.hu/arch ... oken_team/
ha valaki tudd olyan oldalt ahol hasonló írásokat lehet találni jelezhetné. pisz
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mond az a név neked valamit, hogy Iniesta? Ő még mindig jobb, mint Bale. Megértem, hogy piszok sok potenciál van benne, elfogadom, valszeg én vagyok vak, ha ennyien mondják... de ne legyen már top 3 a pali egy szezonja miatt.R.M.C.F írta:Ha bale-t hozni tudnánk,akkor kb a 3 legjobb játékosból,2 itt játszana...

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem egyértelmű volt amit írtam. Sok volt nagyon, de megérte így utólag nézve. Cé az egyetlen játékos aki megérte azt a pénzt, mert lehetett tudni, hogy jól fog játszani, bár ilyen teljesítményre senki nem számított, plusz a marketing értéke a legmagasabb. Ezzel szemben Bale nem aranylabdás, nem is lesz. Marketing értéke sem közelíti meg Cét, szóval nem ér meg 90-et, nagyon maximum 60-at.R.M.C.F írta:Ronaldoért is sok volt a 94 millió. Tudom, hogy már visszahozta az árát, meg a teljesítménye alapján többet is megért volna, mert isten az ember, de akkor is,![]()
![]()
Most akkor sok volt vagy sem?![]()
![]()
Ha bale-t hozni tudnánk,akkor kb a 3 legjobb játékosból,2 itt játszana.....nagyon ütős lenne a CR-Bale támadó kettős...kiegészülve még egy suarezzel....anyám......ész nélküli góleső lenne.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ajj RMCF ne húzogasd itt a mézesmadzagot.R.M.C.F írta:Ha bale-t hozni tudnánk,akkor kb a 3 legjobb játékosból,2 itt játszana.....nagyon ütős lenne a CR-Bale támadó kettős...kiegészülve még egy suarezzel....anyám......ész nélküli góleső lenne.
Ha ez összejön, akkor öröm bódottá, 2 hétig isszuk a pezsgőt.
Aztán meg ha jön a Kondgobia Lewandowski pakk, akkor mehetek venni helyette a műanyag flaskás vodkát

- Galacticos
értjük már egyser leírtad.ganjaman89 írta:A 4-2-3-1 biztos marad,mert ez a legsokoldalùbb formació és valószinű sokaig a legmeghatarozóbb lesz.Mondjak itt az okosok hogy 4-3-3 ban kellene játszani az a baj,hogy nem nagyon látják mi van a pályán,mert ebben az évben is jatszottunk ùgy. Gyakorlatilag a két szélsőt feeltoltuk a csatar mellé vagy amikor cr higu és benz egyszerre voltak fent. A 4-2-3-1 könyen átalakítható akár 4-1-2-2-1 akár 4-3-3 vagy pl 3-4-2-1 be.a felallás másodlagos meccsen belül könnyen változtatható ezen a szinten,nb1ben már nehezkesebb. Béke
minek cáfoljon rá bárki is ha elintézed majd annyival hogy:
4231 se rossz ha megfelelő a két kkp lásd bayern, schweinsteiger és martinez, de nekünk nem mostanában lesz két ilyen kkp-n, úgyhogy három ember kell oda.Mondjak itt az okosok hogy 4-3-3 ban kellene játszani
- ganjaman89
- Kedvenc játékosaid: Raphael Varane
- Kedvenc csapatod: real madrid cf
A 4-2-3-1 biztos marad,mert ez a legsokoldalùbb formació és valószinű sokaig a legmeghatarozóbb lesz.Mondjak itt az okosok hogy 4-3-3 ban kellene játszani az a baj,hogy nem nagyon látják mi van a pályán,mert ebben az évben is jatszottunk ùgy. Gyakorlatilag a két szélsőt feeltoltuk a csatar mellé vagy amikor cr higu és benz egyszerre voltak fent. A 4-2-3-1 könyen átalakítható akár 4-1-2-2-1 akár 4-3-3 vagy pl 3-4-2-1 be.a felallás másodlagos meccsen belül könnyen változtatható ezen a szinten,nb1ben már nehezkesebb. Béke
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A foci Európában van. Amíg itt nem tesz le semmit, addig ilyen, hogy világ egy legjobbja jelzőt felejtsük el. Nincs a top 10-20-30, de még talán 50 legjobb között se.Matt009 írta: addig igenis tisztelni kell, és úgy kell kezelni, mint a világ egyik legjobbját. Aztán, ha besül, lehet átértékelni. De addig tilos lebecsülni.
A világ egyik legnagyobb reménysége. Na, ezt lehet Neymarra használni, de ez sokban eltér a világ egyik legjobbjától.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots