Ha Mou rosszat álmodik,vele álmodikKerlon írta:Ez a Papiss Cissé remekül ért ahhoz, hogy kikúrjon a Chelseavel.

"S szólt a szarka,soha már..."

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 6., szombat 15:30
Ha Mou rosszat álmodik,vele álmodikKerlon írta:Ez a Papiss Cissé remekül ért ahhoz, hogy kikúrjon a Chelseavel.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 6., szombat 15:25
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 6., szombat 15:21
Ha ezt tudom én biztos megrakom :ĐRemy írta:Eskü gondolkodtam rajta, de végül nem mertem behúzni...morientes írta:Lehet hogy bukik ma a chelsea?Persze sok van még,de newcastle győzelemre 6 fölött adnak az irodák...lehet hogy érdemes lett volna bátornak lenni
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 6., szombat 15:16
Eskü gondolkodtam rajta, de végül nem mertem behúzni...morientes írta:Lehet hogy bukik ma a chelsea?Persze sok van még,de newcastle győzelemre 6 fölött adnak az irodák...lehet hogy érdemes lett volna bátornak lenni
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 6., szombat 15:08
Ha ez így lenne,a city meg hozná a kötelezőt este,akkor még elég kiélezett lehetne a cirkusz...Közben meg szorítok a szarkáknak is, hátha sikerül megtréfálniuk Mourinhóékat.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. december 6., szombat 15:05
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 6., szombat 15:03
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. december 6., szombat 14:00
Már BBarni is elmondta párszor,hogy az Útwengert nem kell komolyan venni.Remy írta:Nem tudom, de Útwenger alatt néhányan még egyet is értenek vele, sőt... az Arsenal jobb is.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 6., szombat 13:57
Nem tudom, de Útwenger alatt néhányan még egyet is értenek vele, sőt... az Arsenal jobb is.Drake írta:Most mit kellett volna válaszolnia?Sablonkérdésre sablonválasz.nem mondhatta,hogy régen ha betettem középre Messi várta itt meg egy kétballábas Zsiru.Remy írta:"Játékosokra lebontva az Arsenal ugyanolyan jó, mint a Barcelona." (Alexis)
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. december 6., szombat 13:55
Most mit kellett volna válaszolnia?Sablonkérdésre sablonválasz.nem mondhatta,hogy régen ha betettem középre Messi várta itt meg egy kétballábas Zsiru.Remy írta:"Játékosokra lebontva az Arsenal ugyanolyan jó, mint a Barcelona." (Alexis)
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. december 6., szombat 13:37
Remy írta:"Játékosokra lebontva az Arsenal ugyanolyan jó, mint a Barcelona." (Alexis)
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 6., szombat 13:31
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 5., péntek 13:46
Itt nem arról van szó,hanem írod hogy "Ha eltalálja rendesen" meg "ha ez meg ez a helyzet bemegy" meg stb...itt nincs ha.Nincs bennetek semmi realitás érzék...az arsenal nyert egy nyögvenyelős meccsen 1-0-ra,otthon.Pont.Nem kell ezt túlragozni,hogy ha így,meg ha úgy...Miért szerinted nem jó Podolski rúgótechnikája?
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 4., csütörtök 21:35
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 4., csütörtök 21:22
sokra megy vele, a padról rugdoshatja a kulacsokat a többieknekalexoxladjackoxi írta: Miért szerinted nem jó Podolski rúgótechnikája?
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 4., csütörtök 21:08
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. december 4., csütörtök 20:51
Miért szerinted nem jó Podolski rúgótechnikája?morientes írta:Ja,még kell neki,de biztató volt tegnap.Az a kapufa nem rajta múlt az elején,ő megtette amit lehet.Már most többet tett hozzá,mint Soldado, 10 meccs alatt,már amit láttam,gabár pont most nem kellene ekéznem a spanyolt,mivel hétvégén betalált...Ja, vcces lehet, hogy 30 milliókért hozták a besült csatárokat, aztán kihalásznak egy gyereket az utánpótlásból, aki elég korrektnek tűnik elsőre. Persze azért még bőven kell fejlődnie.Ne törődj vele,nem ért hozzá,ő sem néz elég meccset.Ha nézne,tudná hogy az arsenal a legjobb a ligába,csak a sok hülye a szemének hisz,nem a tényeknekTe min derülsz?
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 4., csütörtök 18:28
Ja,még kell neki,de biztató volt tegnap.Az a kapufa nem rajta múlt az elején,ő megtette amit lehet.Már most többet tett hozzá,mint Soldado, 10 meccs alatt,már amit láttam,gabár pont most nem kellene ekéznem a spanyolt,mivel hétvégén betalált...Ja, vcces lehet, hogy 30 milliókért hozták a besült csatárokat, aztán kihalásznak egy gyereket az utánpótlásból, aki elég korrektnek tűnik elsőre. Persze azért még bőven kell fejlődnie.
Ne törődj vele,nem ért hozzá,ő sem néz elég meccset.Ha nézne,tudná hogy az arsenal a legjobb a ligába,csak a sok hülye a szemének hisz,nem a tényeknekTe min derülsz?
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. december 4., csütörtök 16:55
Még így is kapura ment, ha arra gondolsz, hogy azt nem kellett védenie.Realista24 írta:Most megint írhatod, hogy utállak, de ez mi?s volt egy külsős lövése Podolskinak kb. 18 méterről ami lecsúszott neki, de ha azt sikerül eltalálni
Te min derülsz?tubatibi írta:de ha azt sikerül eltalálni, ismerve Poldi lövőtechnikáját kb. gól.![]()
![]()
![]()
![]()
Hát, jó.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. december 4., csütörtök 16:18
Ja, vcces lehet, hogy 30 milliókért hozták a besült csatárokat, aztán kihalásznak egy gyereket az utánpótlásból, aki elég korrektnek tűnik elsőre. Persze azért még bőven kell fejlődnie.Még az a Kane gyerek,az jó lehet,a PL eléggé fekszik neki,akaratos,harcos,még a kaput is érzi.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem