Megneztem a The Fall elso evadot, de nem nagyon tudok azonosulni vele. Scully karaktere annyira borzasztoan irritalo, hogy azt mar el sem lehet mondani...

Az mar regen rossz ha azert drukkolok, hogy gyilkosunk
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!folytsa meg a picsaba. O is a jelenleg nagyon meno noi karakter vonulatot kepviseli annak valami rettentoen eltulzott formajaban. Sikeres, karrierista, szingli, hiperintelligens de erzeketlen domina, aki megveti a ferfiakat, de legalabbis szeret uralkodni felettuk ha mas nem. WTF? Orrba szajba nyomatjak az ilyeneket. Na mindegy, ez lehet csak nalam veri ki a biztositekot. Maga a sztori semmi extra de a setting miatt (Belfast) kicsit azert erdekesebb mint az atlag. A cselekmeny halad, de igazan meg nem kezdtek el bonyolodni a dolgok.
Kerdeznem azokat akik mar lattak a masodik evadot, hogy felporog-e, van-e valami valtozas, javulas. Vagyis erdemes-e elkezdenem, mert egyebkent nem kaparom a falat nagyon hogy mikor nezhetem mar...
Kozben elkezdtem a Person of Interestet is, de az elso resznek olyan retro-gagyi feelingje volt hogy nem tudom eldonteni hogy szar vagy pont emiatt jo.

De folytatom. Kicsit azert ilyeszto a 23 reszes evad.
A ketto ujdonsag mellett nekifutok meg egyszeer a bansheenek is az elejetol, mert sokan dicsertetek itt, es hat most eleg inseges idok jarnak, nem nagyon talalok ertelmes sorozatot, sok igeretes nalam becsodolt, ami meg jo az nem fut eppen.