4X09
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem ez totál váratlan volt

Év idézete: "What the fucking fuck?"
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. december 6., szombat 16:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 6., szombat 8:37
Én a sorozatra gondoltam és nem a témájára.mathers írta:A régi kort takarja.
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. december 6., szombat 6:11
Koszi. Akkor The Fall valoszinuleg kuka. Person of Interestrol nekem amugy nem CSI ugrott be meg veletlenul sem. Inkabb ilyen Mission Impossible (Szupercsoport) feelinget velek felfedezni nyomokban. Nemtudom miert, de nagyon retro feelingje van, kicsit ilyen b kategorias gagyi beutessel. Olyan mintha nem is 2010 utan keszult volna hanem kb a 80as 90es evekben. Ettol fuggetlenul eddig szorakoztat. Bansheebol annak idejen megneztem a pilotot de nem ragadott magaval, es mivel volt boven job opcio ezert annyiban is hagytam, talan majd most...tucsoki írta:The Fall: Ha az első évad nem tudta veled megszerettetni magát (én speciel az első rész után instant löktem a másodikat), akkor valószínűleg ez nem a te sorozatod. Nem váltott hirtelen műfajt az S02, de remekül halad a végkifejlet felé.PoI: Mindenkinek ajánlom aki szereti az átívelős, nyomozós, badass főhösös, akciós, humoros, sci-fi vonalas, több szálas cuccokat. A 7. részben jelenik meg az első szál, majd talán a 12-14. rész környékétől dobnak be egy újabbat (amit apránként adagolnak...), ami aztán a későbbiekben elég jelentős lesz. Az életben nem tippeltem volna az S01 végén se arra, hogy ilyen irányzatban megy, illetve fejlődik majd a sorozat. Attól senki ne féljen hogy ez egy CSI:Miami klón, köze sincs hozzá.A Banshee szintén nagyon jó cucc, két rész alapján eldönthető, hogy tetszik-e vagy sem...
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 6., szombat 0:24
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 6., szombat 0:14
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 6., szombat 0:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 6., szombat 0:09
Én láttam az eddigi évadokat. Az első kicsit unalmas, a második meg valamivel jobb. Viszont tipikus olyan, hogyha nem érdekel a témája, akkor biztos, hogy nem fogod nézni. A harmadik évad meg ígéretesen fog indulni a második vége miatt.mathers írta:Davinci Démonjairól kinek mi a véleménye? Vagy ez is csak szerintem jó?
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 5., péntek 23:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 5., péntek 22:22
Na megnéztem és tényleg rohadt jó volt a Flash jelenet, amit elrejtettél. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy durván ez is csak egy idő húzó rész volt, de valamiért leköt, akkor is nézni fogom, ha barátok közt színvonal lesz...nmate írta:Hmm.
Fokkal jobb volt valóban Arrow. Az előzetes is jól néz ki. Megtoldom a türelmi időt még egy epizóddal, ha már eddig elszenvedtem magamat![]()
Amúgy volt a rész elején egy jelenet, tetszett. Nem azért, mert zseniális volt, hanem mert ott hasonlított kicsit Flash jelleme a képregény-/rajzfilmbeli karakterére. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor balfaszkodott, hogy azt hitte Dig csaja vágja a "secret identity"-jét.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 5., péntek 4:22
The Fall: Ha az első évad nem tudta veled megszerettetni magát (én speciel az első rész után instant löktem a másodikat), akkor valószínűleg ez nem a te sorozatod. Nem váltott hirtelen műfajt az S02, de remekül halad a végkifejlet felé.sonic írta:Megneztem a The Fall elso evadot, de nem nagyon tudok azonosulni vele. [.....]
Kerdeznem azokat akik mar lattak a masodik evadot, hogy felporog-e, van-e valami valtozas, javulas. Vagyis erdemes-e elkezdenem, mert egyebkent nem kaparom a falat nagyon hogy mikor nezhetem mar...![]()
Kozben elkezdtem a Person of Interestet is, de az elso resznek olyan retro-gagyi feelingje volt hogy nem tudom eldonteni hogy szar vagy pont emiatt jo.De folytatom. Kicsit azert ilyeszto a 23 reszes evad.
A ketto ujdonsag mellett nekifutok meg egyszeer a bansheenek is az elejetol, mert sokan dicsertetek itt, es hat most eleg inseges idok jarnak, nem nagyon talalok ertelmes sorozatot, sok igeretes nalam becsodolt, ami meg jo az nem fut eppen.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. december 5., péntek 3:02
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. december 5., péntek 2:08
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2014. december 4., csütörtök 21:06
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. december 4., csütörtök 20:42
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 4., csütörtök 19:59
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 4., csütörtök 18:10
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 4., csütörtök 18:01
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 4., csütörtök 17:58
HozzászólásSzerző: sanko. » 2014. december 4., csütörtök 17:48
remek hír, köszönöm.Boky írta:ma volt új rész.raul0791 írta:AHS nem volt múlhéten, nem is lesz már idén, vagy csak a múlthéten nem volt?
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. december 4., csütörtök 17:41
ma volt új rész.raul0791 írta:AHS nem volt múlhéten, nem is lesz már idén, vagy csak a múlthéten nem volt?
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem