Elektronika
Re: Elektronika
30-40 körül azokat szokták adni ahol esztétikailag hibás a fedlap, nem csatolja be magát, gyengébb RAM/CPU kiszerelés, nem tökéletes az akku, stb. Amennyiben nincs semmi gondja, el lehet passzolni 60 körül, mert erős kivitelezés. Nyilván némi alkudozást is bele kell kalkulálni.
Garanciát ezeken már nem nagyon találni, max. amit az eladó vállal.
Garanciát ezeken már nem nagyon találni, max. amit az eladó vállal.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Amúgy 35-45 között megy el valahol. Állapottól függően, meg ha esetleg van rajta hosszabbított garancia. A 9400 nem tudom mennyit dob az árán, de 8600-asok 40 alatt mennek mind. Gyenge a piac.
Attól is függ mennyire leharcolt, van e valami esztétikai hibája, de ha nincs jelentősebb gond vele (pl. a hdd is 100/100-as), akkor 60-ért válnék meg tőle. Bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy netezős, átlagos használatra korrekt kis gép, ha nem létszükséglet nem szívesen adnék túl rajta, a családban esetleg elférhet?, és ezek elég jól bírják...tubatibi írta:Srácok! Egy ilyenért mennyit kapok(tudom, hogy nem nagy valami, de feleslegessé vált)
HP EliteBook 6930p:
Processzor: Intel(R) Core(TM) Duo T9400 @ 2.53 Ghz 2.53
RAM: 4 GB
64 bit
Videókari: Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family
150 gigás vinyó
Win 7 van rajta
Ha kéne még valami info, írok róla...Kb mennyit várhatok ezért a masináért?
Ui: Azért a kijelző méretét, felbontását, matt-e, csatlakozókat, stb. írd hozzá
Srácok! Egy ilyenért mennyit kapok(tudom, hogy nem nagy valami, de feleslegessé vált)
HP EliteBook 6930p:
64 bit
150 gigás vinyó
Win 7 van rajta
HP EliteBook 6930p:
64 bit
150 gigás vinyó
Win 7 van rajta

"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Beállítások/Alkalmazások/Play Áruhá/Frissítések eltávolításacsabi* írta:egy kicsit nem értek hozzá szóval ezt hol tudom megtenni?volt írta: Ezt nekem is szokta csinálni/csinálja. Mindig kitörlöm a Play áruház frissítéseit és működik. Kár ,h később visszafrissíti magát.
Majd ha ismét szarakodni fog, akkor megnézem. Most működik, inkább nem fogok vele macerálni.Kerlon írta:etudod tiltani, ha minden igaz. HTCken az alkalmazás kezelőben. Kicsit kutakodj azon a részen.

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
egy kicsit nem értek hozzá szóval ezt hol tudom megtenni?volt írta: Ezt nekem is szokta csinálni/csinálja. Mindig kitörlöm a Play áruház frissítéseit és működik. Kár ,h később visszafrissíti magát.

Fényképezőgépet szeretnék vásárolni, 50-70 e forint értékben. Mit lehet ezért kapni? Miben érdemes gondolkodni?
Honnan vegyem, media markt szóba jöhet?
A segítséget előre is köszönöm!
Honnan vegyem, media markt szóba jöhet?
A segítséget előre is köszönöm!
Letudod tiltani, ha minden igaz. HTCken az alkalmazás kezelőben. Kicsit kutakodj azon a részen.volt írta:Ezt nekem is szokta csinálni/csinálja. Mindig kitörlöm a Play áruház frissítéseit és működik. Kár ,h később visszafrissíti magát.csabi* írta:gyerekek nem tudja valaki, hogy androidos telómon miért nem tudok a pláy áruházban semmit letölteni?
mindig azt írja ki, hogy nincs hely az eszközön pedig van kb. 4gb helyem és még egy szaros 10 megás játékot se enged leszedni

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Ezt nekem is szokta csinálni/csinálja. Mindig kitörlöm a Play áruház frissítéseit és működik. Kár ,h később visszafrissíti magát.csabi* írta:gyerekek nem tudja valaki, hogy androidos telómon miért nem tudok a pláy áruházban semmit letölteni?
mindig azt írja ki, hogy nincs hely az eszközön pedig van kb. 4gb helyem és még egy szaros 10 megás játékot se enged leszedni
Akkor passz... Belső memória tuti nincs tele szeméttel? Akkor szokott szívózni. Amúgy én az fb alkalmazás frissítéseit letiltottam a 'csába, mert qrva sokat foglalnak. Chrome-t is terveztem, de nem töröltem végül, mert a többi böngésző is sokat foglal meg szarabbak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
összesen :ĐKerlon írta:belső memórián van a az 4 gb szabad hely vagy sd-n?csabi* írta:gyerekek nem tudja valaki, hogy androidos telómon miért nem tudok a pláy áruházban semmit letölteni?
belsőn van 1,5 gb sdn a többi 2,5 gb szabad

belső memórián van a az 4 gb szabad hely vagy sd-n?csabi* írta:gyerekek nem tudja valaki, hogy androidos telómon miért nem tudok a pláy áruházban semmit letölteni?
K
K
-
gyerekek nem tudja valaki, hogy androidos telómon miért nem tudok a pláy áruházban semmit letölteni?

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
igen, go+ egészen pontosan a csomag neve.
5000 a havidíja, de korlátlan hálózaton belül a hívás és sms, hálózaton kívül 150 perc és sms van benne illetve 500 mega net.
ez nekem elég is, így meg :
ezen felül kell havi 2 vagy 3 ezer forintot fizetni (készülékfüggő) magáért a telóért, 24 hónapig, cserébe 1 ft-os jelképes áron elhozható.
lebutítva, ami 2000 forintos, az 48000, ami 3000 forintos, az 72000 forintban jön ki összesen, csak ugye 2 éves futamidőre.
most az előfizetés az más tészta, eddig is előfizus voltam és majdnem 5000-et fizetek jelenleg is havonta.
egyébként eddig a samsung s4 minit, se e3 nfc-t és a lumiát 735-öt ajánlották itt, pü-ben vagy ismerősök közül, szóval szűkül a kör.
5000 a havidíja, de korlátlan hálózaton belül a hívás és sms, hálózaton kívül 150 perc és sms van benne illetve 500 mega net.
ez nekem elég is, így meg :
pláne.amúgy nekem is ilyen van, csak mivel 26 év alatti vagyok, ezért az 500 mb net helyett 1 giga jár
ezen felül kell havi 2 vagy 3 ezer forintot fizetni (készülékfüggő) magáért a telóért, 24 hónapig, cserébe 1 ft-os jelképes áron elhozható.
lebutítva, ami 2000 forintos, az 48000, ami 3000 forintos, az 72000 forintban jön ki összesen, csak ugye 2 éves futamidőre.
most az előfizetés az más tészta, eddig is előfizus voltam és majdnem 5000-et fizetek jelenleg is havonta.
egyébként eddig a samsung s4 minit, se e3 nfc-t és a lumiát 735-öt ajánlották itt, pü-ben vagy ismerősök közül, szóval szűkül a kör.

- ___Samy___
ja, hogy ő részletre szeretné venni...ez eszembe sem jutottha részletre szeretnéd vásárolni
elnézést kívánok

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
A csomag és a készülék havidíja az két különböző dolog.
Tehát van x összegért egy csomagod, amiben van a lebeszélhetőség, net, stb és ezenfelül van a készüléknek havidíja, ha részletre szeretnéd vásárolni.
Tehát shutter kb 7-8 ezret fog fizetni havonta a telóra, amit, ha megnézünk 180-190 ezer körül fog mozogni két évre.

Tehát van x összegért egy csomagod, amiben van a lebeszélhetőség, net, stb és ezenfelül van a készüléknek havidíja, ha részletre szeretnéd vásárolni.
Tehát shutter kb 7-8 ezret fog fizetni havonta a telóra, amit, ha megnézünk 180-190 ezer körül fog mozogni két évre.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- ___Samy___
hogy lehet 2-3 ezer a havi díjuk, ha a csomagnak 5 ezer?vodafone go csomagban (5000 a havidíja, de korlátlan hálózaton belül a hívás és sms, hálózaton kívül 150 perc és sms van benne illetve 500 mega net) vannak telefonok, melyek 1ft-ért elhozhatóak és 2 vagy 3 ezer forint a havi díjuk 24 hónapra.
de egyébként ez nem a go+ lenne? mert szerintem a sima go-ban csak 150 mb net van
amúgy nekem is ilyen van, csak mivel 26 év alatti vagyok, ezért az 500 mb net helyett 1 giga jár
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"