HozzászólásSzerző: volt » 2014. december 5., péntek 14:40
HozzászólásSzerző: volt » 2014. december 4., csütörtök 23:19
Igen közben rájöttem ,h nem csak a sima shadow strike-val kell leütni őket, hanem a kockával(nem tudom a megnevezését, pedig mielőtt ide írtam még ki is próbáltam, de akkor még nem működött. Lehet eltévesztettem a célpontot.)Anyaka írta:Nekem elég halálosnak tűnik, amikor lecsapja a fejüket.
Még a Wraith Flash is halálos a Ghul-ok ellen.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. december 4., csütörtök 21:39
HozzászólásSzerző: volt » 2014. december 4., csütörtök 21:10
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 4., csütörtök 14:29
JajaP. Krisz írta:Gyerekek , a South Park: The Stick of Truth valami zseniális .![]()
Szerepjátéknak is jó , de annyi gaget belezsúfoltak hogy az hihetetlen , és ami még külön jó hogy nem veszi magát komolyan . Azt a brainstormot megnéztem volna amikor Parker és Stone összeültek az Obsidianos arcokkal hogy : na jó lesz egy spell ami abból áll hogy belefingasz a kezedbe és arcon dobod vele a másikat .![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. december 4., csütörtök 14:17
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. december 4., csütörtök 0:26
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. december 4., csütörtök 0:07
HozzászólásSzerző: volt » 2014. december 3., szerda 22:36
Köszi meg van, csak még nem tartottam ott a történetben ,h átálljanakcsababarca írta:én pc-n játszom XBOX kontrollerrel, ott a B-t kellett hosszan nyomni,és akkor átáll. Kapitányoknál más a szitu,arra már nem emlékszem, amikor majdnem meghal,néha kiad egy választási lehetőséget,és ott domination-re nyomni,de lehet Brand-et ír ki...volt írta:Shadow of mordorban ,h tudok egy ellenséget a saját oldalamra állítani?![]()
Most nyírtam ki ezt a Hammer of Sauron faszit, de még egy ellenséget se tudtam átállítani. (kivéve azt a béna orkot a küldetésből)
https://www.youtube.com/watch?v=dYbcVZEej3c
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. december 3., szerda 22:00
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. december 3., szerda 20:17
én pc-n játszom XBOX kontrollerrel, ott a B-t kellett hosszan nyomni,és akkor átáll. Kapitányoknál más a szitu,arra már nem emlékszem, amikor majdnem meghal,néha kiad egy választási lehetőséget,és ott domination-re nyomni,de lehet Brand-et ír ki...volt írta:Shadow of mordorban ,h tudok egy ellenséget a saját oldalamra állítani?![]()
Most nyírtam ki ezt a Hammer of Sauron faszit, de még egy ellenséget se tudtam átállítani. (kivéve azt a béna orkot a küldetésből)
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. december 3., szerda 20:10
HozzászólásSzerző: volt » 2014. december 3., szerda 16:19
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. december 3., szerda 13:23
Ezért nem lesz belőle semmiValami magyar petíciót láttam, de arról nem tudok többet. Pedig alá is írtam, vagy mi.
A 21.századi AC-t úgy hívják hogy Watch Dogs ,legalábbis egy univerzumban játszódnak , a Black Flagben voltak is easter egg-ek , pl . hogy a CTos-t gyártó Blume-ot meg akarja venni az Abstergo , ami a templomosok egyik fedőszervezete .Jól hangzik, de lassan már a 21. században leszünk.
HozzászólásSzerző: volt » 2014. december 3., szerda 2:15
Jól hangzik, de lassan már a 21. században leszünk.Remy írta:Assassin's Creed: Victory bejelentés - jövőre irány a viktoriánus London!
Zsír, Ez jól hangzik.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. december 2., kedd 23:35
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 2., kedd 23:30
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. november 30., vasárnap 15:52
HozzászólásSzerző: volt » 2014. november 29., szombat 23:24
HozzászólásSzerző: volt » 2014. november 29., szombat 11:40
Én is így vagyok vele. Tegnap nem bírtam letenni a játékot. 8 órát nyomtam egyhuzamban. :Đ remek mű.Ewr írta: Az elején csak simán tetszett, de a vége felé teljesen vitt magával a történet, egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam. Zseniális.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem