remek hír, köszönöm.Boky írta:ma volt új rész.raul0791 írta:AHS nem volt múlhéten, nem is lesz már idén, vagy csak a múlthéten nem volt?

HozzászólásSzerző: sanko. » 2014. december 4., csütörtök 17:48
remek hír, köszönöm.Boky írta:ma volt új rész.raul0791 írta:AHS nem volt múlhéten, nem is lesz már idén, vagy csak a múlthéten nem volt?
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. december 4., csütörtök 17:41
ma volt új rész.raul0791 írta:AHS nem volt múlhéten, nem is lesz már idén, vagy csak a múlthéten nem volt?
HozzászólásSzerző: sanko. » 2014. december 4., csütörtök 17:40
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 4., csütörtök 14:37
Van az a szint, ahol már én is elismerem, hogy nem jó.Te nem voltál nagy szuperhősös sorozat fan?Ne hagyd, hogy elnyomjanak.
![]()
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. december 4., csütörtök 14:04
Te nem voltál nagy szuperhősös sorozat fan?mathers írta:...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 4., csütörtök 13:41
Akkor a közepest megüti talán, de megvárom nmate véleményét :Đkkor azt mondanám, hogy ez a két rész, főleg a mai, minimum 2 szinttel jobb volt, mint az eddigi Arrow évad, és 1-el, mint a legtöbb Flash rész.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 4., csütörtök 13:07
nmate írta:Remy te vagy Tata Martino alteregójaRemy írta:Nem pontozok, mert a képregényes mivoltja miatt nálam alapból magas pontszámon van a két sorozat. Igen, elfogult vagyok.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 4., csütörtök 13:03
Remy te vagy Tata Martino alteregójaRemy írta:Nem pontozok, mert a képregényes mivoltja miatt nálam alapból magas pontszámon van a két sorozat. Igen, elfogult vagyok.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 4., csütörtök 12:44
Nem pontozok, mert a képregényes mivoltja miatt nálam alapból magas pontszámon van a két sorozat. Igen, elfogult vagyok. Azonban, ha mégis objektíven akarom megítélni, akkor azt mondanám, hogy ez a két rész, főleg a mai, minimum 2 szinttel jobb volt, mint az eddigi Arrow évad, és 1-el, mint a legtöbb Flash rész. Bár a kérdés az, hogy mennyire jön be valakinek az, hogy crossovert lát.Realista24 írta:Felcsigáztál, tízes skálán mennyi nálad? Kíváncsi vagyok.főleg a mai egyszerűen király volt!
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 4., csütörtök 12:34
Nálam hetes. Szórakoztatott. Jobb volt, mint a tegnapi.Felcsigáztál, tízes skálán mennyi nálad? Kíváncsi vagyok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 4., csütörtök 12:11
Felcsigáztál, tízes skálán mennyi nálad? Kíváncsi vagyok.főleg a mai egyszerűen király volt!
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 4., csütörtök 12:09
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 4., csütörtök 12:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 4., csütörtök 10:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 3., szerda 19:45
Majd megmondom, ha megnéztemnmate írta:Nem tom mire gondolsz beszédes alatt, de amúgy ez volt. Egész tetszetős kis muzsika amúgy.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 3., szerda 19:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 3., szerda 19:24
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. december 3., szerda 19:10
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 3., szerda 18:47
Boky írta:soa
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szegény unser, 7 évadon át szopott az előrehaladott rákjával, de a végén jax teszi be neki a kaput![]()
juicey meg már 2 évada halálra volt ítélve, de sajnáltam, bírtam nagyon. happy, tig és chibs azért élje túl.
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. december 3., szerda 16:35
Kés/alattAnyaka írta:Valaki tud jövőre ajánlani befejezett sorozatot, vagy majdnem befejezettet? Jöhet több is.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem