Amúgy egész jó volt ez a közös epizód, de valószínűleg a holnapiban lesz több akció. Mindenesetre jó volt együtt látni a két hőst.
Nem az akcióval van a gond. Hanem, hogy tök érdektelen lett szerintem. Semmit nem ad hozzá egyik sorozathoz se. A párbeszédek is nullák. Ráadásul még a sztori is bugyuta és nevetséges. Csak bohóckodtak 40 percet, ahogy holnap is ez lesz. És most ezzel így megint húztak egy részt, mert semmit se haladt előre a sztori sehol. Nem mintha eddig haladt volna bármennyit is. Ugyanott vagyunk, ahol az elején, hogy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sarát megölték. Meg még talán a negyedik rész adott valamit. A Flashnek meg sose volt sztorija csak hogy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Wells a végén 2 percet ármánykodik. Pedig én aztán nagy védője vagyok a Flashnek meg Arrownak főleg az Arrownak, de ez nekem nem jön be. Persze, elismerem, hogy másnak tetszhet és tiszteletbe tartom a véleményét, de nekem személy szerint óriási csalódás a crossover is meg mindkét sorozat is. De reménykedek, hogy eddig csak a crossover miatt voltak heti esetek és most már belendülnek. Elvileg jövő héten már
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!jön Ras is. Úgyhogy hajrá.